50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar naber...
dün işe gittim kosturdum çeyrek kokoreç ve hani tabldot yemeklerin yanında olan yuvarlk ekmekler vardır ya o ekmegin icinde köfte hamburger die geldi işte.. onunla aksamı kapattım...
ama cidden 6saat ayaktaydım...
sabah 6ya kadar arkdslarla oturduk...azıcık (!) alkol tüketimi oldu...gece sadece 1 yesil elma yedim...

bugun sabah kahvaltı bayaa bi iyi yaptım... ekmek de yedim yani misafir olunca diyetteyim denilmio çünkü...
aksam da dısardaydım yeni geldim yarım kumpir ama günü kapattım...
hıı bu arada geldim 60.8im diodum ya sabah 60 kg idim :):):)
öyle işte... bakalım ilerde nolcak...öptüm sizi mujka.s.

kızlar ya ben tartıldım 55 olmuşum ha ha ha kendimede ödül olarak sarellelli ekmek verdim ama tamam sondu bu ya süper bişey baskülden korkan ben defalarca inip çıktım basküle he he he 55 kilo olmuşum süper ya

kızlar bugün küçük bi şok yaşadım eşimin kızkardeşi geldi. oda doğum yapalı 9 ay oluyo. kilolardan filan konuşuyoduk o 59 olmuşum napcam ben filan diyodu. tartıya çık bakalım kaç kilosun dedim. banyoda tartıya çıktı 54!! ikimizde şok tabi.. birbirimize bakıyoruz. sonra o dediki yok bu tartı kesin yalnış 54 olmam mümkün değil. zaten 54 gibide durmuyo. bende tamam dedim demekki tartı yanlış bende 62 kiloyum kafamdan aşağı kaynar sular döküldü resmen. sonra tartıyı biraz ileriye aldı tekrar çıktı 58.5 gösterdi:)) tabiii benim içime kurt düştü acaba bende çrş tartıldığımda tartı yerine tam oturmamışmıydı diye. çünki sadece bi kere çıktım tartıya 57.7 yi görünce tartının üstünden zıplayarak inip pc nin başına geçtim ve kilomu yazdım. ama içime kurt düşmesine rağmen kilomu teyid etmek için çıkmadım tartıya bugün. çarşambayı beklicem. inşallah yanlış göstermemiştir.

günaydın kızlar sabah sabah başladım gene su içmeye,2 litre mutlaka içiyorum artı 2 fincan bitki çayı ya yaz gelse hemencecik zayıflarız karpuzla kirazla ;maeves canım ben olsam dayanamazdım tartılırdım başka şeyden sabredemezdim :))ya bu arada nerdesiniz kızlar ama aa

pirinç lapasına bugun başladım bööööööööööööööööööööö::::(((( midem almıyoooo bunun içine tuz koyuluyorm?????

başka hiç bişi yenmeyecek dimi 2 gun böyle geçecek..yanında su şart mı??*

canım aralarda meyve yiyebilrsin...tuz sakın koyma bi ise yaramaz...baska bisi yemiosun...tavsiyem yogurt seviyorsan yogurt ekle karıstır ye:1hug:a.s.

itiraf ediyorum dün akşam irademe hakim olamayıp ekmek arası çokokrem yedim.pişmanım.regl dönemimde olmamın etkisi.biliyorum bu bir bahane olamaz ama acısını bugün çıkartıyorum.sabah 1 domates 1 biber yedim.az önce elma ardından yarım bardak süt içtim.akşama da 1 kase salata yiycem.2 bardak da yeşil çay içtim mi tamamdır.vicdanım rahatlar belki biraz

Slm arkadaşlarr benide alırmısınız aranızaa:çok üzgünüm: bukadar kiloyu nasıl aldım anlamadım ama tam 7 kilo fazlam var. dün tartıldım ve inanamadım 59 kilo olmuşum gözlerim pörtledi ibenneyaptımki 59 görünce.. üzüntümden sabaha kadar uyuyamadım. nooolur benide alın aranıza bende başlıyorum diyete hedef 52 umarım kısa sürede eski kiloma ulaşırımm. Hepinize Sevgilerr a.s.

canım aralarda meyve yiyebilrsin...tuz sakın koyma bi ise yaramaz...baska bisi yemiosun...tavsiyem yogurt seviyorsan yogurt ekle karıstır ye:1hug:a.s.

teşekkürler..valla açmıyım başımmı dönuyoo agrıyomu tuhaf bi haldeyim benim tansıyon dusuktur normalde belkide yerlerdedir .(((

bi yandan rejım yaparken bıde etraf demez mı kılonmu var ne rejım yapıyorsun diye çıldırtmaya çalışıyolar benii galıba..boyum 1.60 kılo 56.5 açken tabi.....dolayısıyle koca bir göbek ve basen var..
inadına inat zayıflayacammmm

canım hoşgeldin. listemizi pembeinci hazırlıyo oda haftasonları yok. pazartesi alır canım listeye. inşallah istediğin kiloya gelmende yardımcı olur bu topik sanada.

ya ben anlamıyorum ya bi gün tartılıyorum zayıflamışım die sevinirken bi kaç gün sora bakıorum ya verdigim kiloyu almışım yada 200 gr kadar geçmişimm...şu lapa mevzusu merak uyandırıo bendede acaba regl döneminde denesemmi diorum belki bir aydır pirinç,makarna falan tüketmiorum nsl olcak acaba ayrıca sabah kepekli tost yedim (küçük tost ekmegi) öglen bir kase corba ve yemekte kabak dolması,spagetti falan vardı dolmanın dışından bir iki çatal almışımdır bir kaşıkta yogurt...

evet tartıya her çıktığımızda farklı sonuçlar çıkıyo.sebebi vücudumuzdaki ödem galiba ssu miktarı sürekli değişiyo.o yüzden en doğru sonuç sabah kalkınca wc ye gittikten sonra çıkıyo.hele regl döneminde çok daha moral bozuyo basküldeki ibre senağlama

ama çok sinir bozucu yaa :)))

slm arkadaşlar
dün lapa diyetine başladıgımı yazmiştim ama yapamadım ve bıraktım .sabah ve öğle yedım lapayı midem almadı kusacak vaziyete geldım tansıyonum düştü remen ve hemen bıraktım.karnım tabi dehşet açıkmıştı 1 tabak bulgur pilavı ve 2 köfte yedım kendıme geldım.akşamda mercimek çorbası ve ıspanak yedım koca bi tabak resmen midem bayram etti.akşam 9 lardada koca bir paket kepekli biskuvi yedim 7-8 tane kepekli galeta iyice tozuttum ((((((((((((((
sabak kalktım kahvaltımı yaptım manyak gibi yedm resmen anlatsam kızarsınız valla...
sonra bi tartılayım dedim bide ne görsem 56 kilo olmuşum üstelik karnım doymuş halde...en son geçen çarşama karnım açken tartıldıgımda 56,5 tim........

işte böyle arkadaşlar bende şaşırdım :))))))))))))))) sonuç 56

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…