50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet nefesi benimde öğrenmem gerek canım sabah sporu daha iyi ama bazen pusula şaşıyor:kedi:
birde kızlar mutlaka spor yaparken tabiii gece değil evi havalandırın oksijen kalori yakımını hızlandırıyokaydirigubbakcemile2öptüm canımŞeniz

tamam canimm benimm yarin denerim guzelim
lokum napioo?neler yaptiiii bugunn yavrumm?
tmam canım beraber yaparızolumunekankayizsmileyarın
lokumla bugün oynadık beraberbiraz fazla tatlı biraz şımarık şimdide uyuyor
mesajlar biraz zor yazılıyor kk de yoğunluk oldumu zor mesaj atılıyorsempatiksalakcinni

oyy canimm benimm oynastiniz demekk yirimm ben lokumu prenseste yanimda uyuyoo simdi az once mamasini tikirtatti:)

yaa oh işte :dance:sen öyle yazınca:bbo: benimde canım çekiyordusırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3 valla boyle uzun uzun yazasım var yarın ıcın de 1 saat spor deyıp gecesım hıc yok kaydirigubbakcemile3 o zaman sankı cok onemlı bı sey yapmısım gıbıme gelıyor kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 valla boyle uzun uzun yazasım var yarın ıcın de 1 saat spor deyıp gecesım hıc yok kaydirigubbakcemile3 o zaman sankı cok onemlı bı sey yapmısım gıbıme gelıyor kaydirigubbakcemile3
ahanda bugün ben böyle oldum galibaaakaydirigubbakcemile

ahanda bugün ben böyle oldum galibaaakaydirigubbakcemile

kuzum bence hem yazı stılını degıstır boyle buyuk neyım yap bı de renk degıstır offf o zaman super oluyo yaa resmen 1 -2 kılo bırden vermıssın gıbı hıssedıyorsun sempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-

tekrar merhabalar arkadaşcazlarımhihoyyyt eve yeni geldim,önce alışverişe ardından sinemaya gittik eşimle. Güzel bi gündü yani, akşam yemeğinide dışarıda yedik haliyle. Ben sadece 4 ızgara köfte ve 1 dilim ekmek ve salata yedim okadar.Ama tatlılara dalmamak için çok savaş verdim yaa inanamazsınız kızlar.Hatta bi ara sinirlerim bozuldu neden yiyemiyorum diye.Ama neyseki yaz mevsimini düşünerek bastırdım isteğimiguclubacismile Ne güzel spora tam gaz devam ediyorsunuz,bende tık yok daha:dilcikar: Spordan NEFRET EDıYORUUUUMMMM,napcam yaa uff

canimm zaten sevmedigin bi sporu yaparsan bikar birakirsin onemli olan sevecegin bir spor bulmak ben 15 senedir bisiklet ceviriorum baska spor sevmiorum tek yaapabildigim sevdigim spor zaten zoraki yapsaydim bu kadar uzun sure surmez kalici olmazdi mutlaka sevebilcegin spor turu vardir canim

kuzum bence hem yazı stılını degıstır boyle buyuk neyım yap bı de renk degıstır offf o zaman super oluyo yaa resmen 1 -2 kılo bırden vermıssın gıbı hıssedıyorsun sempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-
:roflol:işte buuuuuuududur yaaa işin sırrını çözdümmm:roflol:

günaydın fıstıklaaaaarr

sabah bir yumurta ve 2 dilim ekmek peynir 1 su bardağı süt
birazda reçel yedim eyvahedigeldismile
bana kim cezaa verirr acep:1shok:

selam kizlar;
bikac gundur giremedim hic sayfaya.
nasilsiniz gorusmeyeli;

cuma gunu islerim cok yogundu; cumartesi de misafirim vardi, dun de sevgililer gunu malum.

yeme duzenim iyice bozuldu kizlar; :-(( ne kadar dikkat etmeye calissam da cok kacirdim; misafirdi, sevgililer gunu yemegiydi derken :-(

ama bugun pzt. ve yeniden basliyorum rejime.
tartiya da az kaldi, napicam ben yaaa :-(

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…