olur canım hatta daha iyi olur bebeğimŞenizben iki saat yapiorum ama ikiye bolup yapiorumm olurmu acaba?
kendini ilk önce sıkı tutucaksın canım allah korusun belini falan incitme
dik ve popo içeride canımmkaydirigubbakcemile5
Tebrikler yasemincim, ben de 15 dk (sayarken nefesimi düzenlemekte güçlük çektiğim için sayı yazamıyorum kafamçokkarıştı ) boyunca aklıma hangi hareket geldiyse yaptım bişiler. Akşam araştırdım, özellikle sabah sporu metabolizmayı hızlandırdığından yağ yakmaya faydalı oluyormuş. Kendimi sabaha saklıyorum artık yerimseniben
tmam canım beraber yaparızolumunekankayizsmileyarıntamam canimm benimm yarin denerim guzelim
lokum napioo?neler yaptiiii bugunn yavrumm?
tmam canım beraber yaparızolumunekankayizsmileyarın
lokumla bugün oynadık beraberbiraz fazla tatlı biraz şımarık şimdide uyuyor
mesajlar biraz zor yazılıyor kk de yoğunluk oldumu zor mesaj atılıyorsempatiksalakcinni
yaa oh işte :dance:sen öyle yazınca:bbo: benimde canım çekiyordusırnaşık şey
ahanda bugün ben böyle oldum galibaaakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3 valla boyle uzun uzun yazasım var yarın ıcın de 1 saat spor deyıp gecesım hıc yok kaydirigubbakcemile3 o zaman sankı cok onemlı bı sey yapmısım gıbıme gelıyor kaydirigubbakcemile3
ahanda bugün ben böyle oldum galibaaakaydirigubbakcemile
tekrar merhabalar arkadaşcazlarımhihoyyyt eve yeni geldim,önce alışverişe ardından sinemaya gittik eşimle. Güzel bi gündü yani, akşam yemeğinide dışarıda yedik haliyle. Ben sadece 4 ızgara köfte ve 1 dilim ekmek ve salata yedim okadar.Ama tatlılara dalmamak için çok savaş verdim yaa inanamazsınız kızlar.Hatta bi ara sinirlerim bozuldu neden yiyemiyorum diye.Ama neyseki yaz mevsimini düşünerek bastırdım isteğimiguclubacismile Ne güzel spora tam gaz devam ediyorsunuz,bende tık yok daha:dilcikar: Spordan NEFRET EDİYORUUUUMMMM,napcam yaa uff
:roflol:işte buuuuuuududur yaaa işin sırrını çözdümmm:roflol:kuzum bence hem yazı stılını degıstır boyle buyuk neyım yap bı de renk degıstır offf o zaman super oluyo yaa resmen 1 -2 kılo bırden vermıssın gıbı hıssedıyorsun sempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-
Fazla kortizon şişme mi yapıyordu sensewitch arkadaşım?
nasıl bir balonu şişirirsin kortizonda insanı öyle şişirir. kas adamlara dönersin maazallah
vücut fazla sporla kortizon salgılarmı???
ooo süpersin canım ya 200 ip valla kutlarım
sağol canımmmolumunekankayizsmile
Evet cnm 2 saat sonrasında bünyeye göre değişiklik gösterir ama kortizon salgılamaya başlar... Nedeni de vücudun kendini stres altında hissetmesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?