selam kizlar;
bikac gundur giremedim hic sayfaya.
nasilsiniz gorusmeyeli;
cuma gunu islerim cok yogundu; cumartesi de misafirim vardi, dun de sevgililer gunu malum.
yeme duzenim iyice bozuldu kizlar; :-(( ne kadar dikkat etmeye calissam da cok kacirdim; misafirdi, sevgililer gunu yemegiydi derken :-(
ama bugun pzt. ve yeniden basliyorum rejime.
tartiya da az kaldi, napicam ben yaaa :-(
selam kizlar;
bikac gundur giremedim hic sayfaya.
nasilsiniz gorusmeyeli;
cuma gunu islerim cok yogundu; cumartesi de misafirim vardi, dun de sevgililer gunu malum.
yeme duzenim iyice bozuldu kizlar; :-(( ne kadar dikkat etmeye calissam da cok kacirdim; misafirdi, sevgililer gunu yemegiydi derken :-(
ama bugun pzt. ve yeniden basliyorum rejime.
tartiya da az kaldi, napicam ben yaaa :-(
Aynı durumdayım, cumartesi misafiri ve pazar sevgililer günü beni de bitirdiNe yapıcam bilmiyorum 3 gün aç mı gezsek:)
yok tatlım :umursamaz: yok olmuyor bitkinlik yok hadi bugün yürüyüşe sizin orayı bilemem ama bizm burda hava mis gibiguclubacismile
bugün benim yürüyüş günüm 2 yada 3 saat yürüyüşüm var
Bizim burda bulutlardan kapkaranlık
Bu aralar kalkar kalmaz kahvaltı yapmıyorum... Okuduğum bir yazı etkili oldu bende mantıklı da geldi kalkar kalkmaz kalorisi düşük hazmı kolay aynı zamanda kan şekerini yükselticek birşeyler yiyorum ardından 1 saat sonra kahvaltı yapıyorum
sensewitch canım günaydın Şenizmenün harikaa sebze benzeri bişey olsa dahada süper olacakmış yanılmıyorsamaklinialirimsmile
sporuda açık havada yapmışsın alkisalkisalkisdaha ne isteyeyimşakkıdı
tamam tatlım mecburen yaniiCankuşum ben de isterdim sebze olsun ama nişanlımın malatyalı onlarda yemekteydim anca bu kadar az yiyebildim elbette ki sebze yemeği yoktuyoksa sadece sebze yerdim iç köfteye tereyağ bile döktürmedim valla aklım çıktı bembeyaz yedim içli köfteleri ... Patates kızartması falan vardı hemen kalktım sofradan bahaneyle yemek biter bitmez sempatiksalakcinni
:roflol:işte buuuuuuududur yaaa işin sırrını çözdümmm:roflol:
günaydın arkadaşlar,kahvaltıda 2 dlm kepekli ekmekle kaşarlı tost,5 zeytin,1çb süt,1/2 elma yedim.
günaydın fıstıklaaaaarr
sabah bir yumurta ve 2 dilim ekmek peynir 1 su bardağı süt
birazda reçel yedim eyvahedigeldismile
bana kim cezaa verirr acep:1shok:
Kızlar buradaki fitness antrenörü bana karın kasları egzersizi verdi böyle bişiy yok acayip çalıştırıyo isteyenlere yazabilirim. Çok az ve etkili ... Ben yapamadım diyebilirim ve şu an uzanamıyorum bile o kadar ağrıyo kaslarımmm :teytey:
valla ancak o kurtarir bizi....Aynı durumdayım, cumartesi misafiri ve pazar sevgililer günü beni de bitirdiNe yapıcam bilmiyorum 3 gün aç mı gezsek:)
yaa valla ben de sinir oluyorum kendime,; surda 2-3 kg veremiyorum yaaa..selamm pepercim de napmışsınlmaz:
demekki buraya uğranmadımı bi yaramazlık yapıyor bizim kızlar bilemiyorum yaniii :umursamaz:vücüt şişermi inermide hadi spora ne zaman yaparsın bilemem tatlım kafamçokkarıştıyaaa ben dahil şurda vermemiz gereken topu topu 3 kilo fazlamız var onuda veremiyoruz abur cuburdan:uhm:
bugün benim yürüyüş günüm 2 yada 3 saat yürüyüşüm var spordan sayıyorum kızlarr
yok tatlım :umursamaz: yok olmuyor bitkinlik yok hadi bugün yürüyüşe sizin orayı bilemem ama bizm burda hava mis gibiguclubacismile
canlarım bı de son haberlerı vereyım:))
bugun yag oranımı olcturdum fazla cıktı malesef kas oranım normalmıs
sonra dedım kı benım belımı ıkı ayrı mezura ıle olctum 70 cıktı cok degıl mı dedım o da dedı kı valla cok dur ben de bı olceyım o da olctu 65-66 cıktı nasıl oldu anlamadım hangısı dogru acaba:?
cnm belini olcerken karnini iyice iceri cekip gobek deliginden olcmek gerekmis...
ayy canım yaz yahuu sorulur mu valla yıne ekleyecektım gobegımı abım gormus resmı bu ne yaa dıyee dırekt sıldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?