50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben bugün yediklerimi yazayım.hergün buraya yazcam diye motive olup kaçamak yapmıyorum
kahvaltı:1 elma-az tam tahıllı gevrek
öğle:3 kepekli bisküvi-zeytin3-5 tane
akşam:haşlanmış tavuk göğüs-2 kaşık pilav

pembeinci canım emeklerin için teşekkür ederiz,benimde acayip başım ağrıyor,kilodan olacak kurabiye yedim tatlı bir tane,aslında benim fazla kiloya takılmamam lazım zayıflayınca sinirlerimde zayıflıyor neyse form çayıma ve 2 litre suyuma devam grşz

merhabalar arkadaşlar,bende aranıza yeni katıldım ve aynı zamanda diyetteyim :) 56.7 idim geçen hafta ve diyete başlayalı 1 hafta oluyor.Bugün 55.8 i gördüm çok mutluyum :) amacım 52,doğum öncesi kiloma dönmek.

sabahları bir dilim kepek ekmeği,peynir salatalık domates ve bi kaç zeytin yiyorum.Öğlen haşlanmış sebzeler,bazen çorba akşamları ise salata ve 100'er gram et.Bi gün tavuk,bir gün kırmızı et yada balık vs... aralarda meyve yiyorum.

günaydın kızlar..ben 1-1,5 ay önce lahana çorbası diyeti yapmıştım şimdi yine yapsam bi faydası olur mu yaa bilen biri yada deneyimi olan biri cevaplarsa sevinirim:)

günaydın arkadaşlar leblebim karmı yağıyor orada ne güzel keşke ist.yağsa
Kızlar başağrımın sebebi bulundu akşam eve gittim nasıl fena oldum ellerim titremeye başladı eşime yemek hazırlayacağım bir şey tutamıyorum sağolsun kendi halletti 1 saat kadar yattım sonra bir hışımla kalktım çok afedersiniz ama istifra ettim lapa beni bozdu arkadaşlar o yüzden bugün bıraktım yapmam bir daha akıllandım bütün gün neler çektim bugün iyiyim çok şükür yarım simit yedim kahvaltıda

geçmiş olsun pembeinci kilo vercez diye hastalanmayalım kızlar aman dikkat edin.nasıl yavaş yavaş kilo aldıysak yavaş yavaş gidecek kilolar:)

slmmm kızlarrr ben geldim nevar neyok arkadaşlar umarım herkesler iyidir.. bu sabah tartıldım 56,5 kiloydum ve dediğiniz o lapa ya başladım bakalım gerçekten lapa kilo verdirecekmi.. umarım boşa gitmez uğraşlarımm. fakat yarabbi nimettir kötü demek istemiyorum ama hakkatten çok berbat bir tadı var lapanın 1 çay bardağı yaptım sabah yarısını anca yiyebildimm böööööö allahım kilo alırken hiç böle ızdırap çekmemiştimm:bbo: verim şu kiloları çok dikkat etcem kendime hala azimliyimm bide soğan suyuna başlıcam akşama hepinize sevgiler öpüldünüzzzzŞeniz

aaaa bu arada akşam 1 kepçe ıspanak ve 1 kase pancar salatası yedimm bu rejimi bozmaz heralde sonrasında 40 dk evde mekik çektim kocacıkla oğulcuk benle dalga geçti ahhh ahhh ben bu hallere düşecekmiydimmm hele o oğlişko yokmu hınzır babayıda yoldan çıkardı bi zayıflayım görcek onlar dalga geçmeyii:jeyyar:

günaydın kızlar. pembe inci geçmiş olsun canım benimde midem pek iyi sayılmaz 1 saat önce kalktım sirkeli suyumu içtim. daha birşey yemedim. cesaretimi toplayıp lapaya devam etmek istiyorumm.

ben gizli gizli çekiyorum valla mekiği. sabahları 5 dak:)) benimki görse oda çok pis dalga geçer çaktırmıyorum.sositososito

gecmis olsun cnm...:çok üzgünüm:
bende bugun regl oldum lanet olsun..dersi kacırdım gidemedim...13:30dakine gidicem artık napiim
regl yuzunden sanırım bugun 60.4 kgyum...anlamadım nası bi regl bu...acaip de tatlı istiyo canım...dun de oyleydim...ay kafaı yicem tatilden önce regl olsam bile kilom 60olmazdı (
umarım gider en kısa zamanda:çok üzgünüm:

maeves miden sirkeden ötürü olabilirmiki lapa dokunmadıysa yap canım bana çok dokundu akşam eşim sorup duruyor ne yedin ne dokundu diye bir şey diyemedim tabi lapa dermiyim zaten kızıp duruyor zayıfladın yeter artık diyor

az önce netten dijital baskül siparişi verdim:)))) ben artık durmadan tartılırım sonrada moralim bozulur aslında baskül yokken daha iyiydi ama sırf size kilomu her çarşamba bildirmek için aldım valla:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…