50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

az önce netten dijital baskül siparişi verdim:)))) ben artık durmadan tartılırım sonrada moralim bozulur aslında baskül yokken daha iyiydi ama sırf size kilomu her çarşamba bildirmek için aldım valla:)))))

Sadık bir arkadaş daha a.s. canım benim tartıda alırmış inş.verirsin kilolarınıda emeklerin boşa gitmez arkadaşım.

az önce netten dijital baskül siparişi verdim:)))) ben artık durmadan tartılırım sonrada moralim bozulur aslında baskül yokken daha iyiydi ama sırf size kilomu her çarşamba bildirmek için aldım valla:)))))

canımcım sakın hergün tartılma moralin bozulur dediğin gibi. çünki bende aynı hatayı yapıyodum bütün motivasyonum gidiyodu. çarşambadannnnn çarşambayaaaaa

pembeinci aman canım dikkat et kendine zayıflayalım derken sağlıktan olma
bu arada ben öğle yemeğimi yedim geldim yarım porsiyon sulu köfte patates yanında söğüş salata

öğle yemeğimi yedim geldim yağsız tuzsuz kısır gibi bişe yaptım yanına da cacık bide çok taze tere vardı ohhafiyet olsun bana :))) dün doğru düzgün bişe yemediğim için çok acıkmıştım :)

çok şükür bende geldim doyurdum karnımı yarım kase çorba - tavuklu sebze yemeği - 1 dilim kepek ekmeği ohhh karnım doydu valla

canlarım bidenelerim size bişi sorcam bennnn
lapa yidim gene sabahtan kalma yarımı da arada başka hiçbişi yemicemmi meyve yoğur grisini fln sadece 3 öğün lapamı :1shok:

canlarım bidenelerim size bişi sorcam bennnn
lapa yidim gene sabahtan kalma yarımı da arada başka hiçbişi yemicemmi meyve yoğur grisini fln sadece 3 öğün lapamı :1shok:

öğünlerde sadece lapa ye başka yemek yeme aralarda meyve yoğurt falan yağsız şeyler yiyebiliyosun diye biliyorum ben

slm kızlar dün misafirim vardı hazırlık yapmıştım ama kısır ve 2 kurabiye yedim canım bişey yemek istemiyo artık bugünde geç kalktım kahvaltı yapmadım 2 küçük bisküvi yedim eşim öğlenleri yemeğe gelir öğlendede bir kaç lokma aldım onunla sanki bidünya yemek yemişim gibi hissediyorum. Sanada geçmiş olsun pembeinci herkese sağlıklı kilo vermeler

mavişeker ucuz atlatmışsın canım 2 kurabiye ve kısırla yerimseniben ödüm kopuyor misafir geleck diye bana
Munzur 3 yada 4 öğün lapa yiyorsun arada yoğurt meyve falan yiyebilirsin diye biliyorum bende.
boşunamı yamulduk biz allah yardımcın olsun :teselli:

misdefne pembeinci teşekkürler azimliyim kararlıyım kurtulcam kilolardan sabahtan beri 2 öğün 1 çaybardağı pirinç lapası yedim yiyebildimm şimdi yarım elma yedim ama midem taş gibi bişi olduu. akşamda yiyeceğim ama yanına az tavuk la beraber çok eziyetli hakikatten umarım bende yamulmammm sevgilerrrrrryerimseniben

aman munzur allah korusun inş . sana dokunmaz
benim midem çok hassaslaştı ağır bir yemek yiyince rahatsız oluyorum geçen akşam ayıptır söylemesi sucuklu kurufasülye yapmış kayınvalidem öldüm öldüm dirildim hazmedeceğim diye o yüzden oda korktu şu aralar daha hafif yemekler yapıyor sırnaşık şey

artık mideler küçüldü sanırım
az yemekle bile sanki dünyayı yemiş gibi oluyor
ağır yemekleri bile sindirmekte zorlanıyor

Eskiden masanın üzerinde birşeyler muhakkak olurdu kuruyemiş , çikolata , meyve suyu gofret vb şimdi masamda bunlardan eser yok ilk başta koca gün nasıl geçer diye düşünüyordum atıştırmadan ama şimdi canım bile istemiyor sanırım alışkanlık istenince bırakılıyor kızlar

kızlar slm nasılsınız
missdefne sana katılıyorum bende çok açım
ama midem çok kötü benimde haplardan sanırım peynir ekmeği bile ağzıma geri getirtiyo ekşime yanma ve sürekli açlık hissi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…