:Saruboceq: :Saruboceq: Allahım ne olursun maevese verme bana ver myoceana ver biz istiyoruz Allahım sen bize ver :Saruboceq:ne bilimm datlum yaaa... kızım daha çok küçük. düşünmek bile strese sokuyo beni...
defnem paçoz gibi olmana çok sevindim kaydirigubbakcemile3 ama dikkat et annen ziyafet çektirmesin sana aman dikkat canım
lahana çorbasına bende pazartesi başlıyacam umutluyum bi 3kilo daha veririm herhalde:)
:Saruboceq: :Saruboceq: Allahım ne olursun maevese verme bana ver myoceana ver biz istiyoruz Allahım sen bize ver :Saruboceq:
:Saruboceq: :Saruboceq: Allahım ne olursun maevese verme bana ver myoceana ver biz istiyoruz Allahım sen bize ver :Saruboceq:
YA KIZLAR HERKESİN DERDİ BAŞKA İŞTE ...BANADA Bİ AKIL VERSENİZ BEN ÇOK ZAYIFIM 45 KG YUM VE 1,63 BOYUNDAYIM NASIL KİLO ALIRIM.YEMEK YEMEĞİ PEK SEVMİYORUM İŞTAHIMI NASIL AÇABİLİRİM LÜTFEN YAR:çok üzgünümIM...
YA KIZLAR HERKESİN DERDİ BAŞKA İŞTE ...BANADA Bİ AKIL VERSENİZ BEN ÇOK ZAYIFIM 45 KG YUM VE 1,63 BOYUNDAYIM NASIL KİLO ALIRIM.YEMEK YEMEĞİ PEK SEVMİYORUM İŞTAHIMI NASIL AÇABİLİRİM LÜTFEN YAR:çok üzgünümIM...
canımm brovo sana aynen böle devam... bende bebiş uyursa lahana çorbası yapmayı düşünüyorum.[/QUOT
saolasın tatlımmm walla harbi gazdayım şu anda allah kilo vermeyii hepimize nasip eder inşallah... sevgilerrrr:1hug:
şu an bürodaki arkadaşlar fıstıklı baklava yiyorlar
ama ben yemeyeceğim dedim :)))
yaşasın yemek yemek değil, YAŞASIN İRADE :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?