50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lahana çorbasına bende pazartesi başlıyacam umutluyum bi 3kilo daha veririm herhalde:)

:1shok: 3 kilomu kaç günde nasıl yani nasıl yapılıyor bu maevesde lahana çorbası yapıyor dur ben netten araştırayım neymiş bu lahana çorbası CADIARZU
Allahım akıllanmayacağım ben ne okusam yapmaya çalışıyorum midem bozuluyor başka bişeylerim bozuluyor :mymeka: ama araştıracağım banane

Munzur canım senide tebrik ederim çok hırslandın maşallah çikolatayı geri çevirmeler falan al sana o zaman kupa :hooray: tabi banada akşam bende kabak tatlısını geri çevirdim. :hooray:

YA KIZLAR HERKESİN DERDİ BAŞKA İŞTE ...BANADA Bİ AKIL VERSENİZ BEN ÇOK ZAYIFIM 45 KG YUM VE 1,63 BOYUNDAYIM NASIL KİLO ALIRIM.YEMEK YEMEĞİ PEK SEVMİYORUM İŞTAHIMI NASIL AÇABİLİRİM LÜTFEN YAR:çok üzgünümIM...

Munzur canım senide tebrik ederim çok hırslandın maşallah çikolatayı geri çevirmeler falan al sana o zaman kupa :hooray: tabi banada akşam bende kabak tatlısını geri çevirdim. :hooray: [/QUOTE]

cnmsııın :1hug:saollll bidenemmmm bende kendüüüümüüüü tebrik ettim hakkatenn. lahana çorbası işe yarıyoo ama biraz uzun sürede 2 hafta fln devam edersennn yani bende öle etki yapmıştıı. lahana suyu ve çorbasııı.
bildiğin beyaz lahanayı sade kaynatıp suyunu içebilirsin tadı fena değill yada lahana yapraklarını doğrayıp içine havuç ve patates biraz baharat koyarak çorbasını yapabilirsin ama yağsız tuzsuzzz tadı güzell oluyoo iyi bağırsak çalıştırıyoo bilgine cnmmmma.s.

çatlatıcamısın sen bizi ninik :)

turşu yemeni önericem. bir de bol bol sarımsaklı yoğutlu yemekler yersen iştahın bi güzel açılır kii kapatamazsın sora :) zeytin de iştah açar..

ya kızlar aslında zayıflamak istiyorum da ama yemek yemek çok güzel bir şey..mecburen katlanıyorum işte neyse sloganımı atıp kaçıyorum ben "yaşasın yemek yemek":))) sizleri seviyorum iyi tatiller..bu arada diyeti bıraktığımı düşünmeyin haa 50 kilo olmadan bırakmak yok öptüm hepinizi...

muzur açıkçası gaza geliyorum ama korkuyorum midem çok hassaslaştı en ufak bir şeyde uğraştırıyor beni biraz geçsin bu hafta kilo vermezsem haftaya yaparım belki.
Maeves sağol canım işime yara bu biraz okuyup öğreneyim

Son düzenleme:
aa defne iştahımızı açıpta kaçma canım sende şimdi bozmayalım rejimi
kızlar ikinci bir emre kadar hedef kiloya gelinmeden yemek yemek yok kaydirigubbakcemile3

çok iyi anlıyorum seni canım bundan 5 sene öncesine kadar hep kilo almaya çaşırdım. pantololarımın altına hep tayt giyerdim. sigara içiyodum sigarayı bıraktım ve boşluğu doldurmak için kendimi fındık fıstığa verdim ve iki ayda 5 kilo alıp normal bir kiloya ve 36 bedene kavuştum. fındık , çam fıstığı filan hep yanında olsun sürekli atıştır canım.

Lahana çorbasını ben denemiştim fi tarihinde arkadaşlar. Fakat 3 günden sonra midem lahanayı kabul etmemeye başladı. 3 gün içinde 1 kilo verdim. Ama zaten lahanadan bay geldiği ve diğer yemenizin serbest olduğu yiyecekler de çok ta iştah kabartmadığı için yemeyip aç geziyorsunuz. O kadar aç kaldıktan sonra insan lahana yemeden de kilo verir bence.

kızkardeşim dietnabd la 1 ayda 6 kilo vermişti. diyet listesiyle beraber uygulanıyo. Ama liste öyle kibrit kutusu ölçüsüyle peynirden ibaret değildi. Sadece yasaklar ve yasak olmayanlar var. Yasak olanları ağzınıza sürmüyorsunuz, serbest olanları da patlayana kadar yiyebiliyosunuz.Serbest olanlar da şu tip şeylerdi : bilimum et ve tavuk ürünleri, sucukjlar,sosisler, yağlı yağlı şeyler, kızartmalar, yumurta, sebze ve meyveler.

diyet hikayesi çok bizde :)

ama en güzeli kendi hakim olmayı başarabilip az yemek ve azcık ta kılını kıpırdatma dercesinde de olsa spor yapmak..

şu an bürodaki arkadaşlar fıstıklı baklava yiyorlar
ama ben yemeyeceğim dedim :)))
yaşasın yemek yemek değil, YAŞASIN İRADE :lepi:

Bu hafta benim için çok önemli kaçamak kesinlikle olmamalı kızlar haftaya cumartesi eşimin doğumgünü onu sabahtan açık büfe kahvaltıya götürmeyi sonrada akşam içinde şöyle güzel bir yemek düşünüyorum e bunun içinde bu hafta çok aç kalmam lazım çok
tabi hala hediye almadım o ayrı konu burnumun dibinden ayrılmıyorki ne zaman alacağım. aynı yerde çalışıyoruz yani sabah giriş akşam çıkış aynı bakalım ne ara fırsat bulucam .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…