50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım çıktın galiba ama yinede yazimm. 16-17 si gibi olmam gerekiyodukafamçokkarıştı korkuyorum test almaya. pazartersiyi beklicemm dua edin bana

canım çıktın galiba ama yinede yazimm. 16-17 si gibi olmam gerekiyodukafamçokkarıştı korkuyorum test almaya. pazartersiyi beklicemm dua edin bana

canım istemiyorsun dimi.inşallah değilsindir o zaman.hakkında hayırlısı neyse o olsun.dualarımız seninle
benim diyet arada kaçamak olsada devam ediyo bugün elma sirkesi bal karışımına başladım.sizden kullanan oldumu.sonuçlar nasıldı

samimikız canım ben gün içerisinde 1-2 kupa mutlaka içiyorum.çok faydasını gördüm.en azından iştah kapatıyora.sa.s

2 gündür nete fazla giremedim.yeni gördüm maeves çok tatlı bebişin.MAŞALLAH ALLAH nazarlardan korusun sağlıklı ,uzun, mutlu, başarılarla dolu bi ömür versin.

şuan istemiyorum hayatım. bebeğim 6.5 aylık tek başıma bakıyorum yardım edecek kimse yok maalesef çok yoruluyorum. Allah isteyenlere versin inşallah.

bu arada lahana çorbasını yaptım bol limonlu ve yoğurtlu yiyorum tadı süperr. sirkeli suyu içmedim bugün lahanayla ikisi fazlamı gelir kızlar acaba....

ortaboy lahananın yarısı. küçük küçük doğrdım. 3 tane havuç. üç orta boy soğan 1 kereviz ve sapı, yarımdemet maydonoz saplarıyla, iki orta boy domates, çok az zeytinyağı, birbuçuk limon suyu ve bol kırmızı pul biber ve tencerenin yarısına kadar su. yoğurtluda yoğurtsuzda ben beğendim tadını canımm

slmmm kızlar hepinize günaydınnn bu lapa yı 2 gün eziyetle yedimm fakat kilomda düşüş yerine artış olduuu...klava: çoook kızdımmm bu lapayı kim sölemiştiii ben lapaya başladığımda 56,5 kiloydumm 2 günde hiçbişi düşmemiş bide üstüne 0,5 kilo almışımmm sabah 57 kilodaydımmmm sakın denemeyiin kendinize eziyet etmeyinnn kendi cornflekslerimle devam etseydim en az 1,5 kilo verirdimmmm bilginiz olsunnnn

hadi yaaa bak üzüldüm şimdi.ama burda bi arkadaş 900 gr verdi iki günde. kişiden kişiye değişiyo demekki hayatım. belki 500 gr ödem filandır hemen moralini bozma...

ben iyice dagıldım gectıgımız 2 gun...ama tamam bitti dedim simdi..bu sabah itibariyle nazi iskencesi gene basladı.....en ufak bi duzensizlik bile beni allak bullak etmeye yetiyo....

canım şaş kaldım:bbo: yazdıklarını okuyunca kilo veremeyeni duydumda alanı ilk kez duyuyom
ben az denemişim çok denemişim hep vermişim kilo:1closedeyes:
regl dönemin fln yakın mı
bide nasıl yaptın anlatsana ona göre sna hatan varsa sölim
canım üzüldüm kilo almana:1no2:
herkese gnydın maves iyi yiyebiliyon ben yapmıştım yiyememiştimkaydirigubbakcemile5

mrb cnmmm regli döneminde değilim lapayıda sabah öğlen akşam 1 çaybardağı kadar princi sade suda haşladım ve öylece yedim arada sadece yarım elma yedimm yağ tuz fln hiçbişi koymadım içine sadece lapa ve elma yedim 2 gün boyunca bugün tartıldığımda 0,5 kilo almıştımm :sm_confused: çook moralim bozuldu yaaaaa eziyetle yaptım ama işe yaramadıkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…