canım çıktın galiba ama yinede yazimm. 16-17 si gibi olmam gerekiyodukafamçokkarıştı korkuyorum test almaya. pazartersiyi beklicemm dua edin bana
canım istemiyorsun dimi.inşallah değilsindir o zaman.hakkında hayırlısı neyse o olsun.dualarımız seninle
benim diyet arada kaçamak olsada devam ediyo bugün elma sirkesi bal karışımına başladım.sizden kullanan oldumu.sonuçlar nasıldı
ahanda işte şu böcük sayesindee spor filan yapamıyorummmmmm. [img=http://img7.imageshack.us/img7/6618/143ou1.th.jpg]
spor görsel paylaşım bölümünde 6 dakikalık hareketler var onları yapıyodum bırakmıştım ama tekrar başlıcam allahın izniylee
2 gündür nete fazla giremedim.yeni gördüm maeves çok tatlı bebişin.MAŞALLAH ALLAH nazarlardan korusunsağlıklı ,uzun, mutlu, başarılarla dolu bi ömür versin.
canım istemiyorsun dimi.inşallah değilsindir o zaman.hakkında hayırlısı neyse o olsun.dualarımız seninle
benim diyet arada kaçamak olsada devam ediyo bugün elma sirkesi bal karışımına başladım.sizden kullanan oldumu.sonuçlar nasıldı
beni de aranıza aLır mısınız ? yaşım 15 oLduğu için hiçbir gruba giremiyorum
slmmm kızlar hepinize günaydınnn bu lapa yı 2 gün eziyetle yedimm fakat kilomda düşüş yerine artış olduuu...klava: çoook kızdımmm bu lapayı kim sölemiştiii ben lapaya başladığımda 56,5 kiloydumm 2 günde hiçbişi düşmemiş bide üstüne 0,5 kilo almışımmm sabah 57 kilodaydımmmm sakın denemeyiin kendinize eziyet etmeyinnn kendi cornflekslerimle devam etseydim en az 1,5 kilo verirdimmmm bilginiz olsunnnn
slmmm kızlar hepinize günaydınnn bu lapa yı 2 gün eziyetle yedimm fakat kilomda düşüş yerine artış olduuu...klava: çoook kızdımmm bu lapayı kim sölemiştiii ben lapaya başladığımda 56,5 kiloydumm 2 günde hiçbişi düşmemiş bide üstüne 0,5 kilo almışımmm sabah 57 kilodaydımmmm sakın denemeyiin kendinize eziyet etmeyinnn kendi cornflekslerimle devam etseydim en az 1,5 kilo verirdimmmm bilginiz olsunnnn
canım şaş kaldım:bbo: yazdıklarını okuyunca kilo veremeyeni duydumda alanı ilk kez duyuyom
ben az denemişim çok denemişim hep vermişim kilo:1closedeyes:
regl dönemin fln yakın mı
bide nasıl yaptın anlatsana ona göre sna hatan varsa sölim
canım üzüldüm kilo almana:1no2:
herkese gnydın maves iyi yiyebiliyon ben yapmıştım yiyememiştimkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?