50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok şaşırdım ya ilginç bozcak bişi de yemeişin lapayı demk kişiden kişiye değişiyo boşver moralinibozma:1hug:

ya bende bi anormallik var galiba herkes lanana çorbasından nefret eder ben çok severek yiyorum. lahanayı kerevizi çok seviyorum normalde belki o yüzdendir. inşallah kilo aldırmaz çok yiyorum diye.

ya bende bi anormallik var galiba herkes lanana çorbasından nefret eder ben çok severek yiyorum. lahanayı kerevizi çok seviyorum normalde belki o yüzdendir. inşallah kilo aldırmaz çok yiyorum diye.

cnmm afiyetler olsunn bende çok severim o dediklerini:1hug:

çok şaşırdım ama ben 900gr verdim.sende niye olmadı ki.ben çok bitki çayı içiyorum ondan mı verdim ki.yeşil çay,form çayı,sirkeli su,elmalılimonlu su,ve sürekli kaynar su içiyorum.o yüzden ödem atışı daha kolay olmuş olabilir

bu diyete 2 kere niyet ettim ama ikisinde de 3.gün mide iflası sorunu yaşadım.tekrar mı yapsam ki.belki bu sefer bişey olmazfisfisfisfisfisfis

kızlar başım müthiş ağrıyor kaç gündür çatlayacak gibi dayanamıyorum sanıırm bu rejim olayı,bide artık yesemde mideme dokunuyor herşey müthiş bir mide ağrısı başladı:1shok:

günaydın bayanlar.nasıl gidiyo diyetler. benim hafta içi daha düzenli ama haftasonu evde olduğum için biraz kaçamaklar oluyo.hele pazar kahvaltısında mutlaka yasak bişi yiyorum dayanamıyorum.tabi eski kahvaltılarımın yine de yarısı kadar ancak yiyorum.en nefret ettiğim duygu bu.yediğimizde bizi yiyo.kilo problemi olmayan insanların hiç yaşamadığı vicdan azabı duygusunu biz her yasak dan sonra çekiyoruz.tüm bunlar sabah patates kızartması yediğim için neyse akşama kadar yediklerimle kaloriyi dengelerim umarım

kızlar başım müthiş ağrıyor kaç gündür çatlayacak gibi dayanamıyorum sanıırm bu rejim olayı,bide artık yesemde mideme dokunuyor herşey müthiş bir mide ağrısı başladı:1shok:

ne zamandır diyet yapıyorsun canım.kaç kilo verdin.yeme düzeni değişince mide alarm verebiliyor.sağlığın herşeyden daha önemli.istersen biraz ara ver rejime ve yavaş yavaş eski yeme düzenine dön bi süreliğine tabi fazla abartmadan

günaydın kızlar iyi pazarlar miden ağrıyosa yediğin şeyleri bi incele suprensesi
mide ağrısı kadar kötü bişi yoktur ben bilirim

kizlar ben bu aralar salliyorum, malum hastalandim canim tatli istiyor cok
birazda canim sykkyn dikkat edemiyorum((

çok yorgunum bebiş uyumuyo saçım başım dağınık kaşlarım bıyıklarım çıktı pala remzi oldum:)) kuaföre gidemiyorumm sabah eşimle tartıştık , daha regli olmadım bugünlerde pek iyi değilim yanii

motive olmak için geldim buraya.şu an eşim benim en sevdiğim yemek olan salçalı makarna yiyo.ben pırasamı yiyip kalktım masadan.offf offf ben yiyerek mutlu olanlardanım.karnım tok ama gözüm aç

ah canım benim kıyamam geçmiş olsun umarım hamile değilsin kız salma o kadr kendini bebeğine bakçak yokmu git bi kuaföre kafan dağılır hiç değilse
mutsuz olursun hiç iyi olmaz buda

canım ya stresden herşey gözüne kötü görünüyordur.azıcık da bunalmışsın sanırım.en iyi çözüm hiç bişeyi umusamayacaksın.galiba bu diyette sinirleri geriyor dimi.bu aralar bende 220volt ellektik hattı gibi dolanıyorumkötükedihüsokötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…