mrb cnmmm regli döneminde değilim lapayıda sabah öğlen akşam 1 çaybardağı kadar princi sade suda haşladım ve öylece yedim arada sadece yarım elma yedimm yağ tuz fln hiçbişi koymadım içine sadece lapa ve elma yedim 2 gün boyunca bugün tartıldığımda 0,5 kilo almıştımm :sm_confused: çook moralim bozuldu yaaaaa eziyetle yaptım ama işe yaramadıkafamçokkarıştı
ya bende bi anormallik var galiba herkes lanana çorbasından nefret eder ben çok severek yiyorum. lahanayı kerevizi çok seviyorum normalde belki o yüzdendir. inşallah kilo aldırmaz çok yiyorum diye.
çok şaşırdım ya ilginç bozcak bişi de yemeişin lapayı demk kişiden kişiye değişiyo boşver moralinibozma:1hug:
slmmm kızlar hepinize günaydınnn bu lapa yı 2 gün eziyetle yedimm fakat kilomda düşüş yerine artış olduuu...klava: çoook kızdımmm bu lapayı kim sölemiştiii ben lapaya başladığımda 56,5 kiloydumm 2 günde hiçbişi düşmemiş bide üstüne 0,5 kilo almışımmm sabah 57 kilodaydımmmm sakın denemeyiin kendinize eziyet etmeyinnn kendi cornflekslerimle devam etseydim en az 1,5 kilo verirdimmmm bilginiz olsunnnn
ortaboy lahananın yarısı. küçük küçük doğrdım. 3 tane havuç. üç orta boy soğan 1 kereviz ve sapı, yarımdemet maydonoz saplarıyla, iki orta boy domates, çok az zeytinyağı, birbuçuk limon suyu ve bol kırmızı pul biber ve tencerenin yarısına kadar su. yoğurtluda yoğurtsuzda ben beğendim tadını canımm
kızlar başım müthiş ağrıyor kaç gündür çatlayacak gibi dayanamıyorum sanıırm bu rejim olayı,bide artık yesemde mideme dokunuyor herşey müthiş bir mide ağrısı başladı:1shok:
slm kızlar bu saat oldu hiç bişi yemedim. sabaha karşı 4 te uyudum. sabah 9 da kalktım sersem gibiyim valla..
çok yorgunum bebiş uyumuyo saçım başım dağınık kaşlarım bıyıklarım çıktı pala remzi oldum:)) kuaföre gidemiyorumm sabah eşimle tartıştık , daha regli olmadım bugünlerde pek iyi değilim yanii
çok yorgunum bebiş uyumuyo saçım başım dağınık kaşlarım bıyıklarım çıktı pala remzi oldum:)) kuaföre gidemiyorumm sabah eşimle tartıştık , daha regli olmadım bugünlerde pek iyi değilim yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?