gerçek mi hmm bana öyle bişey demedi demmekki benim fazlam yok
trufun sısteme gıremedık ona soyle ayagını denk alsın oyle oyunlarla kocasını kandırmasın dedı :roflol: :roflol:
canım neden sirke kullanmayalım sebzeleri yıkarken.
senin o dediklerinden üst komşum yetiştiriyo. golden, gran smith her çeşit var. canım ben amasyalıyım. iste bi kasa sana. üst komşum geçen ay getirmişti yeşil olanlardan ama artık sararmışlar tabi. soğuk hava deposuna koymuşlar böyle yağlanmış. sizmi sürdünüz dedim. yok o kendi oluyo kendi kendini korumak için dedi.
.
he ya 55 e kadar düşüp o kutlamalarla 62 ye çıktım da accık :a015:
ama bi taneden bişey olmaz. sonun bana benzemesin diye zatı muhteremler uyarmışlar accık.
Kız hani 1 tanecikti :mymeka: 2-3 sonra bi bakmışsın 200-300 olmuş lülülülülülüdelikafadulden senin kutlamalar 40 gün 40 gecemi sürdü trufcumkaydirigubbakcemile3 55ten 62ye ha ilahikaydirigubbakcemile3 yok yok valla abartmıcam sadece 2-3 tane yer bırakırım
yaa ama ama mafoldumben bu kiloları boşunamı veriyorum yani? artık pastalara elvedamı dicemmafoldumben:sinifsinif: bitanecikten bişey olmazkii:sm_confused:
kız truf bak nediyo bunlar?ohaoldumsmile demekki önceden sabıkalısın senkaydirigubbakcemile3
delikafadulden senin kutlamalar 40 gün 40 gecemi sürdü trufcumkaydirigubbakcemile3 55ten 62ye ha ilahikaydirigubbakcemile3 yok yok valla abartmıcam sadece 2-3 tane yer bırakırım
delikafadulden senin kutlamalar 40 gün 40 gecemi sürdü trufcumkaydirigubbakcemile3 55ten 62ye ha ilahikaydirigubbakcemile3 yok yok valla abartmıcam sadece 2-3 tane yer bırakırım
ee truf boşuna mı burda gripincim damdan düşüp geldi o sempatiksalakcinni
:roflol: Ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi :roflol: kaydirigubbakcemile3ee truf boşuna mı burda gripincim damdan düşüp geldi o sempatiksalakcinni
Hoşgeldin tatlişkom Çok olmamış alalı. Burda pko hastası çok var, ben de dahil olmak üzere... Birlikte başaracağımıza inanıyorum kaydirigubbakcemile5 Haftaya detoks yapıyoruz katılmak ister misin???yazın tam 6 kilo aldım ve 59 kilo halimle yine aranızdayım... üf ya ben de pko hastasıyım verdiğim kilolar hiç kalıcı olmuyor ama yemek yemeyi seviyorum beeeenn(
Kız hani 1 tanecikti :mymeka: 2-3 sonra bi bakmışsın 200-300 olmuş lülülülülülü
:roflol: ee nedemişler diyette yediğin hurmalar sonra göbüşünü tırmalarkaydirigubbakcemile3ee truf boşuna mı burda gripincim damdan düşüp geldi o sempatiksalakcinni
yaklaşık bi 6 ay kadar sürdü kutlamalar turkbayragi
:roflol: :roflol: Süpersin ya kaydirigubbakcemile3:roflol: ee nedemişler diyette yediğin hurmalar sonra göbüşünü tırmalarkaydirigubbakcemile3
kalca gogus super;ne güzel,benim bel ola ola 70 oldu anca:-( göğüs 89,kalça 91
ama baya bir yol katettim değil mi,10 cm incelmişim.
Pepper 90 60 90 mı olmak istiyon kız, manken mi olacan. Tebrikler.
SALI ve CARSAMBA GUNU DETOX GUNUNE KATILACAKLAR (9
1-scyllaa
2-yesa
3-sevgı
4-spatz
5-sensewitch
6-Gripin
7-dilekdoruk
8-avelon
9-lunapiena
10-Peppermint (tam karar nedir canım benim )
detox gününde neler yapıosunuz kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?