evet cnm mumlama yapıyolar hatta bazılarında gıda boyası ile yapıyolar (inşallah gıda boyası ile) soğuk hava ürünü olduklarından dayansınlar diye böylelikle 6 ay yğksek nemde taş gibi kalıyo ürün
canlarım meyve sebze yıkama sıvıları satılıyo şimdilerde marketlerde meyve asitli olanlarından kullanmanızı öneririm özellikle mumlama yapılan böyle parlak ürünlerde tarım ilaçlarını temizlemeniz de mümkün olmuyo mumun altında mikroplarla beraber tarım ilaçları hapsoluyo çünkü...
Dip not: Asla sirke kullanmayınız
Bulgurda çok oynar canım. Kahvaltı yapıyoruz ya o yüzden acıkmayız. Ben daha kepek ekmeği bile yemiyorum :)) Kaşıklara dikkat tepeleme olmasın :)) Ay 2 kilo versem acaip gaz olur ama yine de bana pek normal gelmedi canım. Yani 2 günde verdiğin kilo ancak vücuttaki su atık matıktır işte. Trufun kocasına yaptığı aldatmacanın bi benzeridir. Ama sağlıklı bi beslenme şekli olduğunda kesin yapacam :lepi: Çünkü ne bulgur ne nohut yiyorum boshayallersmile
sağol canım,ben iade edeyim o zaman bu elmayı,çok fena parafinlemişler herhalde,kalıp gibi duruyor üzerinde,temizleme sıvısı da yoktur burda. ilçedeyim ben her şey bulunmuyor,pazartesi adapazarından alırım artık.
:mymeka: Senin de hikayen trufun damdan düşme diyeti kutlamalarına benzer sonra yerimsenibenayy valla 2kg versem kendime ödül olarak ekler pasta alırımalkisalkisalkis
ayy valla 2kg versem kendime ödül olarak ekler pasta alırımalkisalkisalkis
:mymeka: Senin de hikayen trufun damdan düşme diyeti kutlamalarına benzer sonra yerimseniben
Hoşgeldin lunapiena, detoks sorumlusu YESA. 2 günlük bişi : http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html
Tamam aveloncum gördüm hangi detoks olduğunu..Yapılabilir mi acep,düşünmek lazım...bilmiyorumkismile
yesacım ben daha yeni yaptım bu haftasonu detoksu
tekrar yapmak fazla gelir herhalde
o yüzden katılamıycam :1no2:
Kız cadıııı hala inanamıyorum beni de dahil ettiğine bu olaya aklinialirimsmile Şeniz
cnm meyve yok yeşil çay su çay var kahve tuz yasak sebze meyve yenmicek diyooo
Tabi kilolu olanlar da daha etkili olur doğal olarak, ama verdiğini almaman da süper.
YESAA pazartesi günü yapsak daha iyi olmaz mı, tartı gününe yetişmiş oluruz bayanssulusmile
ay inşallah halsizlik olmaz yesacım,olsada valla 2günde 1 kg vermek için değer yaa dimi amazemuszemus kararlıyım,azmettim vericem 2 kg daha:lepi:
Valla canım kaç gündür yazılıyo detoks detoks diye okumadıydım bilem hiç, o denli ilgim yok bu konulara. Ama söz konusu yesa, kız pes etmedi, susmak bilmiyor bi türlü kaydirigubbakcemile3 beni de soktu işin içine boshayallersmile Güzel bişiye benziyor. Tadı kötüye benzemiyor, aç kalmazsın aksine şişersin... Hadi seni de katıl bize :lepi:
olumunekankayizsmile Şenizaynı şeyi düşünüp yazıp aynı smile ı koyar mı bi insan yaaa akannehir
Aynen canım, onsuz olmaz hayatta, ama kesin katılır, dayanamaz bize aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile5ayyy super oldu yaaa sımdı bı kısı daha kaldı aklımda onu da bı dahıl edersem kılo veremesem de gozum acık gıtmezz kaydirigubbakcemile5 aklinialirimsmile
selam kızlar.. bu topikte bir liste filan tutuluyor mu. ben de diyete başlıyorum hayırlısıyla.. :lepi:
Yesaaaaaa lunapienayı da ekle listeye :lepi: Haftaya yapacağız canım zatenAma haftaya falan yapalım derim ben de.Psikolojik olarak kendimi hazırlamam lazım sanki..-tatlicadiarzu-
Selam kızlar..
Kaç gündür giremiyorum internete..
Kilo bildirimi de yapamadım ama yarım kilo vermiş gözüküyorum tartıda..Çizelgemi haftaya kadar değiştirmeyeceğim,önümüzdeki haftaki rakamı dikkate alıcam..
Bu arada avelon geçmişi okuyamadım,sanırım detoks yapıcaksınız,hangisini peki.Şu sıralar iştahım bayağı kendini frenlemiş durumda,ben de mi yapsam bir detoks diye düşünüyorum..
Bir de kaç gündür ben de sabahları 2-3 kayısı yiyip üzerine bol su içiyorum.Müthiş bir şekilde faydasını gördüm..Genelde kilitli olan barsaklarım,bu sıralar beni çok mutlu ediyor eyıptır söylemesi..
arkadaşlar ben bu detoksu daha önce iki kez denedim ve ilk günü akşama bıraktım, tadını beğenmedim, çok zorlamama rağmen yiyemedim, açıkçası ben zayıflattığını düşünmüyorum, yani kalıcı olarak, bence geçiçidir, neyse bir yapın bakalım kalıcı olacak mı,
arkadaşlar bu haftanın listesi yayınlandı mı ben göremedim, daha doğrusu bulamadımbilmiyorumkismile
Tamam aveloncum gördüm hangi detoks olduğunu..Yapılabilir mi acep,düşünmek lazım...bilmiyorumkismile
Benim ülserim var..Elma sirkesi gariptir dokunmuyor bana,bu ayranlı bulgur-bakliyat karışımı nasıl gelir mideye,şu an bunu düşünüyorum..bilmiyorumkismile
Bir de marketlerde ayran var da,yağsızı var mı arkadaşlar??:uhm:...
selam kızlar.. bu topikte bir liste filan tutuluyor mu. ben de diyete başlıyorum hayırlısıyla.. :lepi:
Valla canım kaç gündür yazılıyo detoks detoks diye okumadıydım bilem hiç, o denli ilgim yok bu konulara. Ama söz konusu yesa, kız pes etmedi, susmak bilmiyor bi türlü kaydirigubbakcemile3 beni de soktu işin içine boshayallersmile Güzel bişiye benziyor. Tadı kötüye benzemiyor, aç kalmazsın aksine şişersin... Hadi seni de katıl bize :lepi:
Ama haftaya falan yapalım derim ben de.Psikolojik olarak kendimi hazırlamam lazım sanki..-tatlicadiarzu-
olumunekankayizsmile Şeniz
Aynen canım, onsuz olmaz hayatta, ama kesin katılır, dayanamaz bize aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile5
Yesacım hep beraber yapalım, sen haber verirsin gününü
Yesaaaaaa lunapienayı da ekle listeye :lepi: Haftaya yapacağız canım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?