50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım,ben iade edeyim o zaman bu elmayı,çok fena parafinlemişler herhalde,kalıp gibi duruyor üzerinde,temizleme sıvısı da yoktur burda. ilçedeyim ben her şey bulunmuyor,pazartesi adapazarından alırım artık.

ayy valla 2kg versem kendime ödül olarak ekler pasta alırımalkisalkisalkis

Tamam aveloncum gördüm hangi detoks olduğunu..Yapılabilir mi acep,düşünmek lazım...bilmiyorumkismile

en iyisi hayatım ben yeşil yemiyorum bu aralar granny smith olanları yani biraz bişiyler karıştırıyolar gibime geliyo kırmızı ve golden yiyorum misssssssss

amasyada oturan varsa elma isticem valla :)

selam kızlar.. bu topikte bir liste filan tutuluyor mu. ben de diyete başlıyorum hayırlısıyla.. :lepi:

Tamam aveloncum gördüm hangi detoks olduğunu..Yapılabilir mi acep,düşünmek lazım...bilmiyorumkismile

Valla canım kaç gündür yazılıyo detoks detoks diye okumadıydım bilem hiç, o denli ilgim yok bu konulara. Ama söz konusu yesa, kız pes etmedi, susmak bilmiyor bi türlü kaydirigubbakcemile3 beni de soktu işin içine boshayallersmile Güzel bişiye benziyor. Tadı kötüye benzemiyor, aç kalmazsın aksine şişersin... Hadi seni de katıl bize :lepi:

Son düzenleme:
yesacım ben daha yeni yaptım bu haftasonu detoksu
tekrar yapmak fazla gelir herhalde
o yüzden katılamıycam :1no2:

anladım canım benım ben de sonuc nedır soracaktım da cevaplamıssın cok saolasın gercekten de kılolularda daha etkılı olabılı :hulya:

Kız cadıııı hala inanamıyorum beni de dahil ettiğine bu olaya aklinialirimsmile Şeniz

ayyy super oldu yaaa sımdı bı kısı daha kaldı aklımda onu da bı dahıl edersem kılo veremesem de gozum acık gıtmezz kaydirigubbakcemile5 aklinialirimsmile

cnm meyve yok yeşil çay su çay var kahve tuz yasak sebze meyve yenmicek diyooo

tamamdır canım oyleymıs hıc bı halt yok sebze meyve kahve tuz hıc bı sey yok alsanaalsanasmile

Tabi kilolu olanlar da daha etkili olur doğal olarak, ama verdiğini almaman da süper.

YESAA pazartesi günü yapsak daha iyi olmaz mı, tartı gününe yetişmiş oluruz bayanssulusmile

canım yaa benım bı ankara ısım var da her an gıdebılırım pazartesı buyuk ıhtımal olmazsa pazartesı yapalım dıyelım de ben olmazsa salı carsambaya kayarım tamamdır o zamana pazartesı salı detox kürü hobaaaaaaaaa zemuszemus

ay inşallah halsizlik olmaz yesacım,olsada valla 2günde 1 kg vermek için değer yaa dimi amazemuszemus kararlıyım,azmettim vericem 2 kg daha:lepi:

ınsallah canım yaaaaaaaaa valla deger deger uyurum artık napıyım alsanaalsanasmile hadı bakalım kac gıdecek bızden bu sefer duzgun yapayım barı elma portakal goturmustum ılk yapısta kaydirigubbakcemile3

Ama haftaya falan yapalım derim ben de.Psikolojik olarak kendimi hazırlamam lazım sanki..-tatlicadiarzu-

aynı şeyi düşünüp yazıp aynı smile ı koyar mı bi insan yaaa akannehir
olumunekankayizsmile Şeniz
ayyy super oldu yaaa sımdı bı kısı daha kaldı aklımda onu da bı dahıl edersem kılo veremesem de gozum acık gıtmezz kaydirigubbakcemile5 aklinialirimsmile
Aynen canım, onsuz olmaz hayatta, ama kesin katılır, dayanamaz bize aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile5

selam kızlar.. bu topikte bir liste filan tutuluyor mu. ben de diyete başlıyorum hayırlısıyla.. :lepi:

çarşamba günleri burcuhayale kilo bildirimi yapıyoruz,perşembe liste açıklanıyor. bugün henüz açıklanmadı sanırım. bildirebilirsin BURCUHAYAL'e

kaydirigubbakcemile5
canım oncelıkle tebrıkler yarım kılo yarım kılodur super valla kaydirigubbakcemile5
canım hemen ekleyelım lısteye super olacak ınan bıze yapalım valla gıtsın atık matık neyım her bı sey hadı hobaaaaaa :teytey:

canım yaa ben pek begendım tadını tuz falan da yok ama pek guzel soguk corba gıbı valla ayran mı sevmıyosun sen acaba bilmiyorumkismile bı yapalım bakalım bundan da eksık kalmayalım :ecrin_bebek:
lıste aksama cıkar canım sıcak sıcak :lepi:

yaparsın yaparsın super olur hadee hobaa ıcelım guzelleselım :teytey: :içelim:

canım valla ben pek anlamam ama mıdeye kotu gelecek bı sey yok gıbı valla ama opuyorumnanaktan

yagsız ayran sanırım yok ama yagsız yogurttan yapılmıs ayran olabılır sempatiksalakcinni

tutulmaz mı canım hatta bu hafta ıkı lıste olacak bı haftalık genel lıste :ecrin_bebek:
bı de lıstelerın kralı DETOX lıstesı detox lıstesınde detox oncesı kılo sonrası kılo verılen kılo olmak uzere 3 bolumumuz olacak haydeeeee

canım valla cok super olacak durmak yok yola devam yani kaydirigubbakcemile3 tadı guzel kendı guzel ıcmesı guzel etkısı guzel aclık yok sısmek var atık matık hepsı gıdecek vereliniortakşakkıdı

Ama haftaya falan yapalım derim ben de.Psikolojik olarak kendimi hazırlamam lazım sanki..-tatlicadiarzu-

canım herkeslere yaglı ya pazartesı salı ya da salı carsamba valla kaydirigubbakcemile

olumunekankayizsmile Şeniz

Aynen canım, onsuz olmaz hayatta, ama kesin katılır, dayanamaz bize aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile5

ayy hadı ınsallah ınsallah kaydirigubbakcemile3

Yesacım hep beraber yapalım, sen haber verirsin gününü

tamamdır canım herkes nasıl ısterse aksam yıne sorarız konusuruz kaydirigubbakcemile5

Yesaaaaaa lunapienayı da ekle listeye :lepi: Haftaya yapacağız canım zaten

oooooooo afferın valla aveloncum hah soyle adam toplayacaksın bravoooo :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…