50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

midenimi bulandırdı noldu canım.

evet cicim, midemi bulandırdı ama hangisi bilemedim, zencefilli çaydan şüpheliniyorum su bal oranını ayarlayamadım galiba:S dökücem o yüzden şimdilik yola çıkıcaz yarın gelince yeniden yaparım artık.

SALI ve CARSAMBA GUNU DETOX GUNUNE KATILACAKLAR (9

1-scyllaa

2-yesa

3-sevgı

4-spatz

5-sensewitch

6-Gripin

7-dilekdoruk

8-avelon

9-lunapiena

10-Peppermint (tam karar nedir canım benim )

Saol trufcum , sıcak tutmak istiyor canım o yüzden iyice sardım :) Bebişin iyileşti di mi canım?????

bebişim daha iyi canım şimdi uyuyor. biraz öksürüğü devam ediyor. ama uykuları düzene girdi gibi sanki. yalnızca 2 kere uyandı.

biri bendenmi bahsetti.

canım neden sirke kullanmayalım sebzeleri yıkarken.

ayy valla 2kg versem kendime ödül olarak ekler pasta alırımalkisalkisalkis

sonra benim gibi 62lere fırlama kutlama yapıyorum derken.

en iyisi hayatım ben yeşil yemiyorum bu aralar granny smith olanları yani biraz bişiyler karıştırıyolar gibime geliyo kırmızı ve golden yiyorum misssssssss

amasyada oturan varsa elma isticem valla :)

senin o dediklerinden üst komşum yetiştiriyo. golden, gran smith her çeşit var. canım ben amasyalıyım. iste bi kasa sana. üst komşum geçen ay getirmişti yeşil olanlardan ama artık sararmışlar tabi. soğuk hava deposuna koymuşlar böyle yağlanmış. sizmi sürdünüz dedim. yok o kendi oluyo kendi kendini korumak için dedi.

:mymeka: Senin de hikayen trufun damdan düşme diyeti kutlamalarına benzer sonra yerimseniben

ya ya söyleyin bakalım artık adımız çıkmış doksana inmez seksene. ohaoldumsmile

çiz çiz altını çiz ki görmeyen olmasın :mymeka:

kutlamalar faciaya dönüşmesin bilgi için truf ile irtibata geçiniz...:sm_cool:

ya ya söyleyin bakalım artık adımız çıkmış doksana inmez seksene. ohaoldumsmile

canım inşallah gideceğiniz yerlerde bol gezmelidir hiç oturmadan gezersiniz gelince 2 kilo birden zayıflamış olursun. hayırlı yolculuklar.

eeee ne yapıyoruz 2 gün mü yapıyoruz o zaman bebik?

Canım bu hafta sana ders olsun, yediklerine dikkat et, yoksa bu sefer detoks da kurtaramaz seni. yerimseniben İyi tatiller kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 E ama annatmasaydın sen de lülülülülülü
Sevindim bebişine, geçen gün 7 kez falan uyanmıştı. opuyorumnanaktan

Yesacım ben meraklandım diyince sen beni kandırmak için mi hemen listeye ekledin???? aklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canım bosver yaa karıstırma hıc oraları ohh ne guzel lıstedesın aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

eeee ne yapıyoruz 2 gün mü yapıyoruz o zaman bebik?

evet canım 2 gun yapıyoruz salı carsamba dedık ama hihoyyyt

canım zaten burcuhayal lısteyı persembe aksamı hazırlıyor olmazsa persembe sabah tartılır mesajları atarız:)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canım bosver yaa karıstırma hıc oraları ohh ne guzel lıstedesın aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
Ben sana boşuna cadı demiyorum ki, valla oyununu başta anlamadım. Şeniz opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

bir şey oldu biraz önce,uyarı verdi site,ne girebildim foruma ne yazabildim. neden öyle oldu acaba??

Bişiler yapmaya çalışıyorlar chemescim ama ne acep?? Ben aslında değişikliği severim, ya da kullanıcılara tema seçeneği koysunlar :))

Ben sana boşuna cadı demiyorum ki, valla oyununu başta anlamadım. Şeniz opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

olumunekankayizsmile Şeniz

Bana da..''Lunapiena siteye girişiniz yasaklandı ''dedi...Şok yaşadım bir 10 dakika...Tekrar tekrar denedim sonra girebildim..

aa supermıs yaa aklinialirimsmile

bana da yesa hanım yesa hanım zaten gecen ban yedınız akıllı uslu sıteye gırın cıkınız su kılolardan bı kurtulunuz artık dedı kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:

Salı-çarşambaya benden de :lepi:..

zemuszemuszemuszemusOh oh iki kilo verirsem bişiciğim kalmıyor zaten benim..zemuszemuszemuszemus

:roflol::roflol::roflol:

:mymeka: Senin de hikayen trufun damdan düşme diyeti kutlamalarına benzer sonra yerimseniben

çiz çiz altını çiz ki görmeyen olmasın :mymeka:

kutlamalar faciaya dönüşmesin bilgi için truf ile irtibata geçiniz...:sm_cool:

aynı şeyi düşünüp yazıp aynı smile ı koyar mı bi insan yaaa akannehir

yaa ama ama mafoldumben bu kiloları boşunamı veriyorum yani? artık pastalara elvedamı dicemmafoldumben:sinifsinif: bitanecikten bişey olmazkii:sm_confused:
kız truf bak nediyo bunlar?ohaoldumsmile demekki önceden sabıkalısın senkaydirigubbakcemile3

bir şey oldu biraz önce,uyarı verdi site,ne girebildim foruma ne yazabildim. neden öyle oldu acaba??

aynenn bende de oldu

gerçek mi hmm bana öyle bişey demedi demmekki benim fazlam yok

he ya 55 e kadar düşüp o kutlamalarla 62 ye çıktım da accık :a015:

ama bi taneden bişey olmaz. sonun bana benzemesin diye zatı muhteremler uyarmışlar accık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…