midenimi bulandırdı noldu canım.
Saol trufcum , sıcak tutmak istiyor canım o yüzden iyice sardım :) Bebişin iyileşti di mi canım?????
Bulgurda çok oynar canım. Kahvaltı yapıyoruz ya o yüzden acıkmayız. Ben daha kepek ekmeği bile yemiyorum :)) Kaşıklara dikkat tepeleme olmasın :)) Ay 2 kilo versem acaip gaz olur ama yine de bana pek normal gelmedi canım. Yani 2 günde verdiğin kilo ancak vücuttaki su atık matıktır işte. Trufun kocasına yaptığı aldatmacanın bi benzeridir. Ama sağlıklı bi beslenme şekli olduğunda kesin yapacam :lepi: Çünkü ne bulgur ne nohut yiyorum boshayallersmile
evet cnm mumlama yapıyolar hatta bazılarında gıda boyası ile yapıyolar (inşallah gıda boyası ile) soğuk hava ürünü olduklarından dayansınlar diye böylelikle 6 ay yğksek nemde taş gibi kalıyo ürün
canlarım meyve sebze yıkama sıvıları satılıyo şimdilerde marketlerde meyve asitli olanlarından kullanmanızı öneririm özellikle mumlama yapılan böyle parlak ürünlerde tarım ilaçlarını temizlemeniz de mümkün olmuyo mumun altında mikroplarla beraber tarım ilaçları hapsoluyo çünkü...
Dip not: Asla sirke kullanmayınız
ayy valla 2kg versem kendime ödül olarak ekler pasta alırımalkisalkisalkis
en iyisi hayatım ben yeşil yemiyorum bu aralar granny smith olanları yani biraz bişiyler karıştırıyolar gibime geliyo kırmızı ve golden yiyorum misssssssss
amasyada oturan varsa elma isticem valla :)
:mymeka: Senin de hikayen trufun damdan düşme diyeti kutlamalarına benzer sonra yerimseniben
çiz çiz altını çiz ki görmeyen olmasın :mymeka:
kutlamalar faciaya dönüşmesin bilgi için truf ile irtibata geçiniz...:sm_cool:
evet cicim, midemi bulandırdı ama hangisi bilemedim, zencefilli çaydan şüpheliniyorum su bal oranını ayarlayamadım galiba:S dökücem o yüzden şimdilik yola çıkıcaz yarın gelince yeniden yaparım artık.
hadı yaa benım ondan pek gıtmedı demek kı 2 gun yapmak sart yanı ee oyle yapalım o zaman napalım kaydirigubbakcemile5 canım bı de gozune carptı mı hıc meyve falan yıyen gordun mu boshayallersmile
o zaman serbest dıyosun meyveler :)))
bı de sureklı tuvalete cıkardı bu benı umarım yagdan gıtmıstır :)) kı bu seferınde de oyle olur umarım ınsallah suphaneke amın:=)
Canım bu hafta sana ders olsun, yediklerine dikkat et, yoksa bu sefer detoks da kurtaramaz seni. yerimseniben İyi tatiller kaydirigubbakcemile3evet cicim, midemi bulandırdı ama hangisi bilemedim, zencefilli çaydan şüpheliniyorum su bal oranını ayarlayamadım galiba:S dökücem o yüzden şimdilik yola çıkıcaz yarın gelince yeniden yaparım artık.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 E ama annatmasaydın sen de lülülülülülübebişim daha iyi canım şimdi uyuyor. biraz öksürüğü devam ediyor. ama uykuları düzene girdi gibi sanki. yalnızca 2 kere uyandı.
biri bendenmi bahsetti.
sonra benim gibi 62lere fırlama kutlama yapıyorum derken.
ya ya söyleyin bakalım artık adımız çıkmış doksana inmez seksene. ohaoldumsmile
Yesacım ben meraklandım diyince sen beni kandırmak için mi hemen listeye ekledin???? aklinialirimsmile
eeee ne yapıyoruz 2 gün mü yapıyoruz o zaman bebik?
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 E ama annatmasaydın sen de lülülülülülü
Sevindim bebişine, geçen gün 7 kez falan uyanmıştı. opuyorumnanaktan
Ben sana boşuna cadı demiyorum ki, valla oyununu başta anlamadım. Şeniz opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canım bosver yaa karıstırma hıc oraları ohh ne guzel lıstedesın aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
bir şey oldu biraz önce,uyarı verdi site,ne girebildim foruma ne yazabildim. neden öyle oldu acaba??
Ben sana boşuna cadı demiyorum ki, valla oyununu başta anlamadım. Şeniz opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3
Bana da..''Lunapiena siteye girişiniz yasaklandı ''dedi...Şok yaşadım bir 10 dakika...Tekrar tekrar denedim sonra girebildim..
kaydirigubbakcemile5
canım oncelıkle tebrıkler yarım kılo yarım kılodur super valla kaydirigubbakcemile5
canım hemen ekleyelım lısteye super olacak ınan bıze yapalım valla gıtsın atık matık neyım her bı sey hadı hobaaaaaa :teytey:
olumunekankayizsmile Şeniz
aa supermıs yaa aklinialirimsmile
bana da yesa hanım yesa hanım zaten gecen ban yedınız akıllı uslu sıteye gırın cıkınız su kılolardan bı kurtulunuz artık dedı kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:
:mymeka: Senin de hikayen trufun damdan düşme diyeti kutlamalarına benzer sonra yerimseniben
çiz çiz altını çiz ki görmeyen olmasın :mymeka:
kutlamalar faciaya dönüşmesin bilgi için truf ile irtibata geçiniz...:sm_cool:
aynı şeyi düşünüp yazıp aynı smile ı koyar mı bi insan yaaa akannehir
bir şey oldu biraz önce,uyarı verdi site,ne girebildim foruma ne yazabildim. neden öyle oldu acaba??
olumunekankayizsmile Şeniz
aa supermıs yaa aklinialirimsmile
bana da yesa hanım yesa hanım zaten gecen ban yedınız akıllı uslu sıteye gırın cıkınız su kılolardan bı kurtulunuz artık dedı kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol:
yaa ama ama mafoldumben bu kiloları boşunamı veriyorum yani? artık pastalara elvedamı dicemmafoldumben:sinifsinif: bitanecikten bişey olmazkii:sm_confused:
kız truf bak nediyo bunlar?ohaoldumsmile demekki önceden sabıkalısın senkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?