canım evet ıcındenım olumunekankayizsmile londraya 40dk trenle northampton taraflarındayım buyrun beklerım bı cayımı kahvemı ıcın kaydirigubbakcemile valla ben de pek alıstım hıc gelmesem olur laelaelaelaelae
tatlişko ben de pko hastasıyım yavaş yavaş gidiyo kilolar ama kalıcı olacak eminim olumunekankayizsmile
düzenli beslenirsen de bir daha almazsın cnmcımkaydirigubbakcemile2 azcık da hareket tabiaklinialirimsmile
tatlım ben diyetisyen tavsiyesiyle solgar c rosehip vitamin tabletini kullanıyorum
birde solgar demir gentle iron kullanıyorum..
iştah açıcı bir etkisini görmedim:hulya:
canım evet ıcındenım olumunekankayizsmile londraya 40dk trenle northampton taraflarındayım buyrun beklerım bı cayımı kahvemı ıcın kaydirigubbakcemile valla ben de pek alıstım hıc gelmesem olur laelaelaelaelae
canimm kullandigin vitaminler demir ve c vitaminimi?
canim benim sislik olmustur inmistir gozun aydin kuzum darisi basimaa insallahh bi cok karisik bitkiler falan icme miden rahatsizlanmasin hayatimmm
canım patates kızartması istiyor,yanında da biber..hatta tahin pekmez de. bana bir şey oluyor,ne yesem de bu acayip isteklerimi bastırsam....
Bugün yediklerim:
Sabah ilk kalktığımda bir yaban mersini ile 3 fındık yedim.
Kahvaltıda 1 dilim tam tahıl ekmeği ile peynir, zeytin, yeşil biber ve salatalık yedim.
Arada bir avuç taze fındık yedim.
Öğlen bir dilim ekmek ile 3 dilim kaşar yedim.
Akşam yemeğinde de bir tabak bakla ile 2 dilim tam tahıl ekmeği yedim.
Son olarak da 2 kare bitter çikolata yedim.
canim hamilemisinn?
yok canım,değilim,onun için bir eş adayı olması lazım,tek başına olmuyor
canim kusura bakma tatlim aseriosun sandim bi an takrar kusura bakma allah hayirli es nasip eder insalla sana ve bana olumunekankayizsmile
İçmiyim canım doğru, yarın yola çıkıcam midem bulanırsa araba tutar sonra, yarın sabah gidiyoruz pazartesi dönücem. Bu arada o çay çok karışık değildi de ben kıvamını tutturamadım galiba bilmiyorumkismile
inşallah canım,amin, öyle bir yerden girdin ki,aşk hayatımda da tık yok,hayat çok sıkıcı oluyor böylekusura bakılıcak bir şey yok,olur böyle şeyler
evt daha 94. bu yaşta kilo ://
teşekkür ederim tavsiyelerin için EvCadisi
ve evet bakkal gibi oldu.
ama artık söz veriyorum şu ana kadar yapmış olduğum şeyler bitti eğer yarında böyle yersem bana şişko deyin
şimdilik iyi geceler kızlar :)
aynen oyle benimde yaklasik bi bucuk seneden fazla olcak hayatim kimse yok
ortada guvencek insanda cok azaldi acikcasi gulum
buarada canim papates kizarmasi ve tahinoekmezmi cekti :)bende severimmdee hele ramazanda sicak pide tahin pekmez enfes olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?