50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende gelebilirmiyim cay icmeye canimm :))) sempatiksalakcinni

tatlişko ben de pko hastasıyım yavaş yavaş gidiyo kilolar ama kalıcı olacak eminim olumunekankayizsmile

düzenli beslenirsen de bir daha almazsın cnmcımkaydirigubbakcemile2 azcık da hareket tabiaklinialirimsmile

canimsinnn gecmis olsun pko nedir gulum?opuyorumnanaktan

ben de londrada kaldım..2.bölgede lewishama yakın eltham diye bir semtte...

vallahi ben özledim..tabi bacı ana kardaş koca burda...kalamam yaban ellerde...aklinialirimsmile

canim benim sislik olmustur inmistir gozun aydin kuzum darisi basimaa insallahh bi cok karisik bitkiler falan icme miden rahatsizlanmasin hayatimmm

İçmiyim canım doğru, yarın yola çıkıcam midem bulanırsa araba tutar sonra, yarın sabah gidiyoruz pazartesi dönücem. Bu arada o çay çok karışık değildi de ben kıvamını tutturamadım galiba bilmiyorumkismile

Yesa bu detox çorbasında tuz yasak ama, hazır ayranlardan yapabilirsiniz demişler, onlarda yağ da var tuz da var, ben onlardan yapıcam ama yine de lezzetli olsun kaydirigubbakcemile3

canım patates kızartması istiyor,yanında da biber..hatta tahin pekmez de. bana bir şey oluyor,ne yesem de bu acayip isteklerimi bastırsam....

Bugün yediklerim:

Sabah ilk kalktığımda bir yaban mersini ile 3 fındık yedim.
Kahvaltıda 1 dilim tam tahıl ekmeği ile peynir, zeytin, yeşil biber ve salatalık yedim.
Arada bir avuç taze fındık yedim.
Öğlen bir dilim ekmek ile 3 dilim kaşar yedim.
Akşam yemeğinde de bir tabak bakla ile 2 dilim tam tahıl ekmeği yedim.
Son olarak da 2 kare bitter çikolata yedim.

afiyet seker olsun sari papatyam

bakla bende severim sarimsakli yogurtta yaptinmi yanina oylede guzel oluyo guzelcim

YORK TESTı NEDıR ? ÖRNEK RAPOR ıNDıRMEK ıÇıN LÜTFEN TIKLAYINIZ

Vücudunuz siz farkında olmadan bazı besinlere karşı tepki veriyor olabilir. Son derece masum gözüken bir gıda türü, sindirim sisteminizde problem oluşturuyor ve sindirilemeyen besinler bağışıklık sisteminizi, aynı bir virüs veya bakteri gibi savunma sisteminizi tetikleyerek sizi hasta ediyor veya kilo almanıza sebep oluyor olabilir.

YORK TESTı parmak ucunuzdan alacağımız kanı inceleyerek vücudunuzun hangi besinlere karşı intoleransı olduğunu tespit eder ve neticeye göre uygulamanız gereken beslenme programını oluşturur.

Dünya Sağlık Örgütüne göre dünya nüfusunun yarısında Gıda ıntoleransı bulunuyor. 1 milyar kişide tanısı konmuş Gıda ıntoleransı vardır ve WHO bu rakamın 2015'te 2,5 milyara ulaşacağını öngörmektedir. (WHO, JUNE 2006)

Gıda alerjisi ile Gıda ıntoleransı karıştırılmamalıdır!

Gıda alerjisi, gıdayı alır almaz anafilaksiye kadar gidebilen çeşitli semptomlarla ortaya çıkar ve IgE antikorlarının yükselmesi ile bilinir. Bu gıda intoleransı değildir.

Gecikmeli gıda alerjisi olarak da bilinen Besin ıntoleransında, belirli bir besinin tam olarak sindirilememesi ile daha uzun sürede ortaya çıkan IgG antikorları yükselir.

Gıdanın alınmasından şikayetin oluşmasına kadar saatler hatta günler geçmesi, alınan gıda ile şikayetin ilişkilendirilmesini son derece zor hale getirir. Örneğin sabah içtiğimiz bir bardak sütün intolerans etkisi, akşam yorgunluk, şişkinlik veya daha birçok rahatsızlık olarak ortaya çıkabilir. Problemi yaşayan kişi, gün içinde birçok yiyecek yediği için bu rahatsızlığı içtiği bu süte bağlamada zorluk çeker.

Gıda intoleransı olan kişiler, yıllarca ne yapacaklarını bilmeden normal hayat ve aktivitelerinde sıkıntı yaşayabilir hatta bazı vakalarda çalışamaz hale bile gelebilirler.

York Testi ile hangi gıda’ya karşı intoleransınız olduğunu hemen öğrenebilirsiniz.

Gıda ıntoleransı, Şişmanlık, Kilo verememe, Migren, Akne, Nedeni bilinmeyen ödem, Gaz, Şişkinlik, Kronik yorgunluk, Kabızlık, Cilt problemleri (örn. sivilceler, kaşıntı nörodermatit, kronik egzema vs.), Romatizmal hastalıklar, Astım, ıshal , Mide krampları, Depresyon, Uyku bozuklukları, Baş ağrısı, Solunum yolu hastalıkları, Kronik Farenjit, Sürekli nezle olma, Ağızda yaralar, Epigastrik Ağrılar, Crohn hastalığı, ırritabl Bağırsak Sendromu, Sık gribe yakalanma, Kronik burun akıntısı, OSB (Otistik Spektrum Bozukluğu), Sedef hastalığı, Nörodermatit, Ürtiker... gibi birçok hastalığa yol açabilir.

YORK Testi'ni yaptırmış olan 2500 hasta arasında yapılan anket şu sonuçları vermiştir:

Hastaların;

%90’ı, kendi pozitif deneyimlerine dayanarak YORK Testi'ni herkese tavsiye ettiklerini...

%72’si, Bu test sonucunda sağlık durumlarının büyük ölçüde iyileştiğini...

%78’i, Sorunlu olarak teşhis edilmiş gıdaları zamanla tekrar beslenme planlarına dahil ettikleri zaman düzelmiş olan semptomların %90'ının tekrar geri geldiğini belirtmişlerdir.

canim kusura bakma tatlim aseriosun sandim bi an takrar kusura bakma allah hayirli es nasip eder insalla sana ve bana olumunekankayizsmile

inşallah canım,amin, öyle bir yerden girdin ki,aşk hayatımda da tık yok,hayat çok sıkıcı oluyor böylekusura bakılıcak bir şey yok,olur böyle şeyler

canim benimm yine gidiosun demekk ozlucemm seni sarippapatyam dikkkatli gidip gelin guzelcimm hayirli yolculuklar beebegimmm simdidenn opuyorumnanaktan
canim sandoloz sakizi karisik bitki caylari falan ust uste kullanma bence birini tercih et derim canikomm

inşallah canım,amin, öyle bir yerden girdin ki,aşk hayatımda da tık yok,hayat çok sıkıcı oluyor böylekusura bakılıcak bir şey yok,olur böyle şeyler

aynen oyle benimde yaklasik bi bucuk seneden fazla olcak hayatim kimse yok
ortada guvencek insanda cok azaldi acikcasi gulum
buarada canim papates kizarmasi ve tahinoekmezmi cekti :)bende severimmdee hele ramazanda sicak pide tahin pekmez enfes olurdu

evt daha 94. bu yaşta kilo ://
teşekkür ederim tavsiyelerin için EvCadisi
ve evet bakkal gibi oldu.
ama artık söz veriyorum şu ana kadar yapmış olduğum şeyler bitti eğer yarında böyle yersem bana şişko deyin
şimdilik iyi geceler kızlar :)

canım sen daha çok küçüksün benim kardeşimle yaşıtsın,sakın yanlış bir diyet yapma,gelişme çağındasın,boyun kısa kalır ona göre...

evet canım, çok haklısın.insanlar güvenilmez.
akşam mönümü hızla değiştirip kahvaltıya çevirdim,sabahtan kalan simit vardı,onu ısıttım sıcak sıcak ,azıcık da tahin pekmez yedim yanında,artık olsun o kadarcık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…