Kız bundan sonra çok mesaj olunca okuma. Ben de yapacağım, kandırdı beni yesa :)) Yesa ve ben senin de yapmanı çok istiyoruz opuyorumnanaktanne bileyim :uhm:diyorumya bu günüm okumakla geçti fisfisfis
düşündüm bayaa bi yapasım var gibi ama ilk önce yapanları göreyim hallerini ona göre :jeyyar:
Elim biraz daha iyi canım ama hala ağrı var. Pepper bi kaç esneme hareketi söyledi iyi geldi o biraz.
Kız bundan sonra çok mesaj olunca okuma. Ben de yapacağım, kandırdı beni yesa :)) Yesa ve ben senin de yapmanı çok istiyoruz opuyorumnanaktan
Kız o kadar yazıyı nasıl okudun kaydirigubbakcemile3he he hekaydirigubbakcemile3
ay en son sarı kırmızı diyetten sonra korkar oldum diyet lafından
ama diyetin suçu yok ben yarım bıraktım o zaman düzeli yapsam bişeycik olmazdı belkimmm:1ninca:
Kız o kadar yazıyı nasıl okudun kaydirigubbakcemile3
Canım bu diyet gibi değil ki. 2 güncük bişi sadece. Aç kalmak da yok. Tadı kötü bişi de yok. Hadi sen de katıl, salı çarş. olacak muhtemelen kaydirigubbakcemile
Aaaa iyi hatırlattın, sarı kırmızı yı anlat lütfeeeen??? :ecrin_bebek:
canımmmmmmmmm dıyett degıl bu KÜR KÜR dur hatta kırmızı ıle yazıyım KÜR KÜR IKI GUNCUK hadıı canım yaa sensız lıste olmaz valla :))
bende gelebilirmiyim cay icmeye canimm :))) sempatiksalakcinni
ben de londrada kaldım..2.bölgede lewishama yakın eltham diye bir semtte...
vallahi ben özledim..tabi bacı ana kardaş koca burda...kalamam yaban ellerde...aklinialirimsmile
Yesa bu detox çorbasında tuz yasak ama, hazır ayranlardan yapabilirsiniz demişler, onlarda yağ da var tuz da var, ben onlardan yapıcam ama yine de lezzetli olsun kaydirigubbakcemile3
Oleeeeey sositososito Yok kız bişicik olmaz, verenler bi daha almamışmış sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile5ayyy sizimii kırcammm en fazla birkaç sene daha takılırım bölümdeeeeeŞeniz sırnaşık şey
ne bileyim :uhm:diyorumya bu günüm okumakla geçti fisfisfis
düşündüm bayaa bi yapasım var gibi ama ilk önce yapanları göreyim hallerini ona göre :jeyyar:
Kız bundan sonra çok mesaj olunca okuma. Ben de yapacağım, kandırdı beni yesa :)) Yesa ve ben senin de yapmanı çok istiyoruz opuyorumnanaktan
ayyy sizimii kırcammm en fazla birkaç sene daha takılırım bölümdeeeeeŞeniz sırnaşık şey
canım evet ıcındenım olumunekankayizsmile londraya 40dk trenle northampton taraflarındayım buyrun beklerım bı cayımı kahvemı ıcın kaydirigubbakcemile valla ben de pek alıstım hıc gelmesem olur laelaelaelaelae
bu arada yesacım bu kür ayda bir mişşşşalsanaalsanasmile
ayy ne güzel olurdu yaapeki çalışıyomusun canım? kaç yıldır oradasın?
Yasemincim bu diyeti kaç gün uyguladınız?? İnsanı psikopat yapar be bu :)) Okurken güldüm baya.
Kızlar burcu yoğun sanırım, listeyi haftanın koçu da oluşturabilir bundan sonra.
selam şekerler.....nbr?????
valla bir detox almış gidiyor topiği..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?