50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne bileyim :uhm:diyorumya bu günüm okumakla geçti fisfisfis

düşündüm bayaa bi yapasım var gibi ama ilk önce yapanları göreyim hallerini ona göre :jeyyar:
Kız bundan sonra çok mesaj olunca okuma. Ben de yapacağım, kandırdı beni yesa :)) Yesa ve ben senin de yapmanı çok istiyoruz opuyorumnanaktan

Elim biraz daha iyi canım ama hala ağrı var. Pepper bi kaç esneme hareketi söyledi iyi geldi o biraz.

ben sana diycektim elini sağa sola esnet diye ama benimki bilinssizce ben öyle yapınca bayyaa rahatlıyordu

peperın tavsiyesinide okudum canımmmkaydirigubbakcemile2

Kız bundan sonra çok mesaj olunca okuma. Ben de yapacağım, kandırdı beni yesa :)) Yesa ve ben senin de yapmanı çok istiyoruz opuyorumnanaktan

he he hekaydirigubbakcemile3
ay en son sarı kırmızı diyetten sonra korkar oldum diyet lafından
ama diyetin suçu yok ben yarım bıraktım o zaman düzeli yapsam bişeycik olmazdı belkimmm:1ninca:

he he hekaydirigubbakcemile3
ay en son sarı kırmızı diyetten sonra korkar oldum diyet lafından
ama diyetin suçu yok ben yarım bıraktım o zaman düzeli yapsam bişeycik olmazdı belkimmm:1ninca:
Kız o kadar yazıyı nasıl okudun kaydirigubbakcemile3
Canım bu diyet gibi değil ki. 2 güncük bişi sadece. Aç kalmak da yok. Tadı kötü bişi de yok. Hadi sen de katıl, salı çarş. olacak muhtemelen kaydirigubbakcemile
Aaaa iyi hatırlattın, sarı kırmızı yı anlat lütfeeeen??? :ecrin_bebek:

canımmmmmmmmm dıyett degıl bu KÜR KÜR dur hatta kırmızı ıle yazıyım KÜR KÜR IKI GUNCUK hadıı canım yaa sensız lıste olmaz valla :))

yaa benim sarı kırmızıda da aç kalmıyordum bi dk ben onu kaydetmiştim bi bakayım

canımmmmmmmmm dıyett degıl bu KÜR KÜR dur hatta kırmızı ıle yazıyım KÜR KÜR IKI GUNCUK hadıı canım yaa sensız lıste olmaz valla :))

ayyy sizimii kırcammm en fazla birkaç sene daha takılırım bölümdeeeeeŞeniz sırnaşık şey

bende gelebilirmiyim cay icmeye canimm :))) sempatiksalakcinni

ayy canım basımıın gozumun gobegımın ustunde bıle yerın var aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

ben de londrada kaldım..2.bölgede lewishama yakın eltham diye bir semtte...

vallahi ben özledim..tabi bacı ana kardaş koca burda...kalamam yaban ellerde...aklinialirimsmile

valla ne bılem ben kalırım soleee 5 yıl neyım de ımkan yok gıbı tam donus olacak sanırım bu yaz laelaelaelaelae

Yesa bu detox çorbasında tuz yasak ama, hazır ayranlardan yapabilirsiniz demişler, onlarda yağ da var tuz da var, ben onlardan yapıcam ama yine de lezzetli olsun kaydirigubbakcemile3

canım ya bu hazır ayranların yagsızı neyım olmaz demı :hulya: valla olmaz sen ısın kolayını buldun kaydirigubbakcemile yagsız yogurttan yap mıs gıbı ayranını yahuuu :lepi:

ne bileyim :uhm:diyorumya bu günüm okumakla geçti fisfisfis

düşündüm bayaa bi yapasım var gibi ama ilk önce yapanları göreyim hallerini ona göre :jeyyar:

ayy yok olee super olıcak superrrr kaydirigubbakcemile2

evet canım ısterız ısterız ısterız -tatlicadiarzu-

ayyy sizimii kırcammm en fazla birkaç sene daha takılırım bölümdeeeeeŞeniz sırnaşık şey

hah solee yaaaa ohhh dur ben yenı lıste yapayım bı :lepi:

ahande beni yakan diyet ama esas suçlu ben tabiiiii yarım bıraktım

Sarı kırmızı diyeti

Tabii ki bu diyetin Galatasaraylılıkla bir ilgisi yok!.. Domates ve limon suyu ağırlıklı olduğu için adı böyle konulmuş! Üstelik "sarı kırmızı diyeti"nin bildiğiniz, alıştığınız diyet formlarından çok farklı bir yapısı var. Nasıl mı? Hemen ipucu verelim: Bu diyetin asıl amacı "öğün" mantığını ortadan kaldırmak...
Uzmanlara göre yemek konusunda beyinde oluşmuş "öğün" saplantısını yok etmediğimiz takdirde kilo vermek mümkün değil. "Sarı kırmızı diyeti"nin sırrı da bu zaten. Bu diyetin asıl amacı "öğün" mantığını ortadan kaldırmak! Şöyle ki: Domates ve limon suyu içindeki enzimlerin bir kısmı, mide siniri üzerinde etki yaparak mide kaslarının büzülmesine, buna bağlı olarak da açlık duygusunun ortadan kalkmasına neden oluyor. Ayrıca mideye gelen yağların kimyasal yapısını bozarak önemli bir kısmının bağırsaklardan sindirilmeden dışarı atılmasını sağlıyor. Böylece midenin beyne yolladığı "ye" emri de engelleniyor!
İnsanı üç öğün yeme bağımlılığından kurtaran bu diyet bir yandan da domates, limon, kiraz gibi vitamin ve mineral deposu sayılan birçok sebze ve meyveyi taşıyor sofralarımıza. Ama dikkat! Mide rahatsızlığı çekenler, bu diyetten uzak durmalı!
Bir güne yayabileceğiniz diyet programı
* Sabah kalktığınızda bir bardak suya 3 çorba kaşığı limon suyu ekleyip için

* Bir saat sonra bir bardak domates suyu

* Bir saat sonra haşlanmış patates

* Bir saat sonra yarım bardak domates suyu, 4 tane kiraz

* Bir saat sonra bir dilim karpuz

* Bir saat sonra bir tas sarmısaklı az tuzlu cacık

* Bir saat sonra bir bardak suya 4 çorba kaşığı limon suyu ekleyip için

* Bir saat sonra 1 adet haşlanmış patates

* Bir saat sonra sekiz adet kiraz

* Bir saat sonra 1 küçük kase yağsız yoğurt

* Bir saat sonra 1 dilim karpuz ve 30 gram tuzsuz peynir
Not: Her saat arasında gelişigüzel bir şekilde az yağlı herhangi bir zeytinyağlı sebze yemeği ya da bol sirkeli salata yenebilir

alıntıdır

ayy ne güzel olurdu yaa peki çalışıyomusun canım? kaç yıldır oradasın?

bu arada yesacım bu kür ayda bir mişşşşalsanaalsanasmile

canım ama ıkı gun ust usteymıs tek gun yapılmıyormus o yuzden benımkı sayılmaz bı de meyve yenmıyormus ben meyve yedım bı de kucuk tatlı gıbı bı sey yedım bıraz sarstı da benı -tatlicadiarzu- o yuzdennnnn varım dıyorrrrrrr :lepi:

Yasemincim bu diyeti kaç gün uyguladınız?? ınsanı psikopat yapar be bu :)) Okurken güldüm baya.
Kızlar burcu yoğun sanırım, listeyi haftanın koçu da oluşturabilir bundan sonra.

ayy ne güzel olurdu yaa peki çalışıyomusun canım? kaç yıldır oradasın?

valla super olurdu canım yaa benımkı 1 yıllık bı program bı ılkogretım okulunda asıstan olarak calısıyorum mını mını bırler calıskan ıkıler durumları ama 3-4- 5 sınıflara gırıyorum -tatlicadiarzu- eylulde geldım canım yazın donecegım Allahın ıznıyle sempatiksalakcinni de ıste cok sevdıler gıtme gıtme dıye aglasıyorlar bakacaz artık -tatlicadiarzu-

selam şekerler.....nbr?????

valla bir detox almış gidiyor topiği..............

Yasemincim bu diyeti kaç gün uyguladınız?? İnsanı psikopat yapar be bu :)) Okurken güldüm baya.
Kızlar burcu yoğun sanırım, listeyi haftanın koçu da oluşturabilir bundan sonra.

valla bence super fıkır hem her hafta her hafta aynı kısı yorulmamıs olur bı oncekı koc lısteyı yayınlayıp secsın yenı kocu o kocta yayınlanan lısteyı hemen kaydetsın bı yere aradakı farkı da goruruz zaten cok az kısı var sanırım koc olmayanlardan once onlar koc olsunlar sonra basa donerız artık yıne herkes fıkrını beyan etsın de -tatlicadiarzu- cogunluk nasıl derse artık yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…