50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

önemli değil tatlım...abur cuburu 2 hafta yeme 3. hafta aramazsın...
hadi bakalım göreyim senikaydirigubbakcemile5

canim benimm afiyet seker olsunn ohh sicak sicak nede guzel olmustur tatlimmm

anladim bitanemm bende tvden duymustum nekadar durulasakta kalioo kalintilar diye o yuzden deistirmistimm valla napcagimizi sasirdik tatlimm

oyle aynen vallahi..ben de frosh alayım bu sefer bari..gerçi ben 2 3 ayda ancak bitiriyorum evde bi akşam yediğimz için...sempatiksalakcinni

afiyet seker olsun sari papatyam

bakla bende severim sarimsakli yogurtta yaptinmi yanina oylede guzel oluyo guzelcim

evet canım yaptım yoğurtsuz olur mu:)

Gidicem de canım fazla kalmıycam bavullarımı hazırlamaya gitmiştim ben de geç kaldım kusura bakma hayatım Şeniz

Kız ne güzel üslubun var senin böyle, cadı kaydirigubbakcemile3

Ha şöyle ya.. bitterlere dönüş yapmışsın. Biliyorum ben seni hemen hemen her gün yiyordun aklinialirimsmile
Yahu bu ne böyle herkesin canı bişi çekiyor lmaz: chemes bu sözüm sana aynı zamanda

Selam prensescim, öğle ile akşam arasında bişi yemeden 1 tabak çorba seni doyurmaz ki boshayallersmile Nutella yetmezmiş gibi bi de snickers mı yedin :mymeka: Sen spor yapıyor musun söyle bakalım aklinialirimsmile

herkeze selaaamm
bugün bi faciyaydı yaaa tam yazıları okuyorum kociş geldi ve pc yi kaptı
neyse 9 gibi geldim bu seferde kimse yok
hadi oradan detoxu okumaya yani bi saattir şu detoxkaydirigubbakcemiletayım

Hoşgeldin canım. Kız o kadar saat detoks u okuyup nettin, yapacan mı sen de?????????????

ne bileyim :uhm:diyorumya bu günüm okumakla geçti fisfisfis

düşündüm bayaa bi yapasım var gibi ama ilk önce yapanları göreyim hallerini ona göre :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…