evt daha 94. bu yaşta kilo ://
teşekkür ederim tavsiyelerin için EvCadisi
ve evet bakkal gibi oldu.
ama artık söz veriyorum şu ana kadar yapmış olduğum şeyler bitti eğer yarında böyle yersem bana şişko deyin
şimdilik iyi geceler kızlar :)
evet canım, çok haklısın.insanlar güvenilmez.
akşam mönümü hızla değiştirip kahvaltıya çevirdim,sabahtan kalan simit vardı,onu ısıttım sıcak sıcak ,azıcık da tahin pekmez yedim yanında,artık olsun o kadarcık.
bulaşık yıkadım ellerim domestos kokmuş..:sinifsinif:
canim benimm afiyet seker olsunn ohh sicak sicak nede guzel olmustur tatlimmm
canim ben frosh kullaniorum atik kalmasin bulasiklarin ustunde kokusuda guzel domastes kokuyoo biliiommm
güzel oldu canım,çok da yemedim, canımın istediği de gitti
ya ben pril kullanıyorum ve illa yanında domestos olcak...
yoksa pis gibi geliyo nedenseguclubacismile
anladim bitanemm bende tvden duymustum nekadar durulasakta kalioo kalintilar diye o yuzden deistirmistimm valla napcagimizi sasirdik tatlimm
afiyet seker olsun sari papatyam
bakla bende severim sarimsakli yogurtta yaptinmi yanina oylede guzel oluyo guzelcim
canim benimm yine gidiosun demekk ozlucemm seni sarippapatyam dikkkatli gidip gelin guzelcimm hayirli yolculuklar beebegimmm simdidenn opuyorumnanaktan
canim sandoloz sakizi karisik bitki caylari falan ust uste kullanma bence birini tercih et derim canikomm
canimsinnn gecmis olsun pko nedir gulum?opuyorumnanaktan
canimm kullandigin vitaminler demir ve c vitaminimi?
Kız ne güzel üslubun var senin böyle, cadı kaydirigubbakcemile3Konuyu Toplam 14 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
KK Pro ÜyeEvCadisi*, chemes, GriPin, kardelen10, prensesfb+, scyllaa, selin_94, sensewitch, suleulku, vet123, yesa
nan herkes burda ne yazmıonuzalsanaalsanasmile
Ha şöyle ya.. bitterlere dönüş yapmışsın. Biliyorum ben seni hemen hemen her gün yiyordun aklinialirimsmileBugün yediklerim:
Sabah ilk kalktığımda bir yaban mersini ile 3 fındık yedim.
Kahvaltıda 1 dilim tam tahıl ekmeği ile peynir, zeytin, yeşil biber ve salatalık yedim.
Arada bir avuç taze fındık yedim.
Öğlen bir dilim ekmek ile 3 dilim kaşar yedim.
Akşam yemeğinde de bir tabak bakla ile 2 dilim tam tahıl ekmeği yedim.
Son olarak da 2 kare bitter çikolata yedim.
Yahu bu ne böyle herkesin canı bişi çekiyoraynen oyle benimde yaklasik bi bucuk seneden fazla olcak hayatim kimse yok
ortada guvencek insanda cok azaldi acikcasi gulum
buarada canim papates kizarmasi ve tahinoekmezmi cekti :)bende severimmdee hele ramazanda sicak pide tahin pekmez enfes olurdu
Selam prensescim, öğle ile akşam arasında bişi yemeden 1 tabak çorba seni doyurmaz ki boshayallersmile Nutella yetmezmiş gibi bi de snickers mı yedin :mymeka: Sen spor yapıyor musun söyle bakalım aklinialirimsmilekizlar merhaba
sabah bi dilim tam tahim peynir zeytin birazda nutella yedimm
ara ogun bi snickerss ufaklarindan 90 kalori
bide activa sade yedim
ogle dilpeynirli gozleme yaptim ayranla onu yedim
aksamda yogurt corbasi bi dilim tam tahil ekmek yediim
dizi izlerkende yaban mersini yicem bugun
Yasemin nerdesin sen yahu???
Hoşgeldin canım. Kız o kadar saat detoks u okuyup nettin, yapacan mı sen de?????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?