Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
listeye benide dahil edin, acilen motivasyona ihtiyacim var kizlar..
bikac gündür egzersiz uyguluyorum..simdilik iyi gidiyor...
ne zor yillardir olan 4-5 kiloyu vermek.. inatci yaglar..:1shok:
hanımlar ben 58 kg la aranızdan ayrılmıştım bundan bir kaç ay önce şu an 61.4 kiloyum ben tekrar aranıza katılmak istiyorum dersem ne dersiniz :kedi: lüüüüütfen hayır demeyin nooooooluuuuuuur hani 50 59 ya ondan dedim yani hani ben 61 im ya şu andaopuyorumnanaktan
hoşgeldiiiiiiiin aramızaaaa
cnm benimde durumum aynı ara ara cozutuyorum bi 59 bi 58 bi bakıyosun 60 yaaa bunlar 1 ay içinde oluyoooo çok gariiipakannehir
günaydın kızlar
bana bu hafta ne olduysa vereceğime almışım söylemiyim en iyisi kilomu
reglimi olucam anlamıyorum ki her yerim şiş akannehir:kedi:
ben bide ne zaman regli olucam onu bile bilmiyorum ya hamileyim ya reglim yakın
çünkü acayip şişim iştahım da baya yerinde yani habire acıkıyorum
Hımm, dikkat et o zaman hayatım kendine, hamilelik gibi bir ihtimalin varsa, yeterli beslenmeye bak, hatta sebebini öğrenene kadar rejimi ertele.
Yap bir test için rahat etsin bence, boşuna umutlanmış ya da boşuna aç kalmış olma diye söylüyorum.
İnşallah hayırlı sonuçlar alır, muradına erersin canım.
inşllh canım
fazla sıkı diyet yapmıyorum hamur işi tarzı yemiyorum öyle sıkı bi diyetim yok yani
teste gelince test yapamıyorum çünkü günümü bilmiyorum düşük yapalı 1 ay olmadı çıkmaz yani
sabah dayanamayıp tartıya çıktım ve sonuç 56 delikafadulden
nefsime ve kantinden gelen o mühtiş kokuya dayanamayarak bir adetcik hamburgercik yedim :kedi:
binpişman halde oturmuş bitki çayımı yudumluyorum mafoldumben