• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok kızlar yok ben de veremiorum sanırım artık su an 50.5 falanım devamı gelmio 47 falan olmam lazım bnm halbukiCADIARZUben egzersiz uygulayamıorum malesef biraz üşengecim ondan sabitlenip kalıo bu yağlar düm düz bi göbeğim olsa ne isterdmki başka

listeye benide dahil edin, acilen motivasyona ihtiyacim var kizlar..
bikac gündür egzersiz uyguluyorum..simdilik iyi gidiyor...
ne zor yillardir olan 4-5 kiloyu vermek.. inatci yaglar..:1shok:

bizimde aslında hepimizin sorunu bu 4-5 kılolar. vermesıde en guc olanlar kendımden bılıyorum bana da 52 kılo olmak hayal gıbı gelıyor:1shok: ve suan 55 falanım. ama burada en azındn bıze benzer seylerı yasayan ınsanlarla motıve oluyoruz.
bu arada aramıza hosgeldın. :içelim:

kızlar bende 55 e bir düşsem gerisi gelir heralde göbek biraz gitti :) birazda yanlardan gitse şu yağlar tam olucak aşkım gelene kadar 55 e düşsem çok güzel olcak ona güzel görünmek istiyorum :)

hanımlar ben 58 kg la aranızdan ayrılmıştım bundan bir kaç ay önce şu an 61.4 kiloyum ben tekrar aranıza katılmak istiyorum dersem ne dersiniz :kedi: lüüüüütfen hayır demeyin nooooooluuuuuuur hani 50 59 ya ondan dedim yani hani ben 61 im ya şu andaopuyorumnanaktan

Bende 59 kiloyum şuan 2,5 senelik evliyim 9 kilo aldım bu sürede ama vermek istiyorum eşimde istemiyor çok kilolu olmamı 55 e filan düşmem lazım en azından şimdilik.Hepimize kilo verme yolunda bol şans arkadaşlar...

hanımlar ben 58 kg la aranızdan ayrılmıştım bundan bir kaç ay önce şu an 61.4 kiloyum ben tekrar aranıza katılmak istiyorum dersem ne dersiniz :kedi: lüüüüütfen hayır demeyin nooooooluuuuuuur hani 50 59 ya ondan dedim yani hani ben 61 im ya şu andaopuyorumnanaktan

hoşgeldiiiiiiiin aramızaaaa

cnm benimde durumum aynı ara ara cozutuyorum bi 59 bi 58 bi bakıyosun 60 yaaa bunlar 1 ay içinde oluyoooo çok gariiipakannehir

hosbuldum melek..
günlük olarak neler tüketiyorsunuz?
Ben bugün 2 günlük detoksa basladim.. ayda 1 kere yapmanizi öneririm..

selam kizlar ben yeni katiliyorum araniza.
boyum 164cm. normalde 50- 51 di kilom (5 yil once 60ken 10 kilo vermiştim-50 de sabitlemiştim), ama gecen yil amerikaya gidince 54 e ciktim ve 54te sabitlendi :( gecen hafta tartilip 55.6 yi gorunce karar verdim bu kilolarin vucuduma daha fazla oturmasina izin vermicem!!! 50 ye iniyorum !!!! pilatese basladim gecen hafta itibariyle!! oncesinde de tempolu yuruyus yapıyorum 15dk ısınmak icin. bir de beden olculerimi aldım, onları da kontrol edicem. hadi kizlar HICBIR SEY BIZI DURDURAMAZ!!! :))

günaydın kızlar
bana bu hafta ne olduysa vereceğime almışım söylemiyim en iyisi kilomu
reglimi olucam anlamıyorum ki her yerim şiş
akannehir:kedi:

günaydın kızlar
bana bu hafta ne olduysa vereceğime almışım söylemiyim en iyisi kilomu
reglimi olucam anlamıyorum ki her yerim şiş
akannehir:kedi:

Aynı durumdayım, gerçi çok fazla değil ama 100 gram almışım. 2-3 gündür vücudum şişti, tam bir hafta erken olup tartı günümde moralimi bozdu bühüü:(

58.1 kilom. Bir 57'yi göremedim, bu hafta çok umutluydum oysaki:(

ben bide ne zaman regli olucam onu bile bilmiyorum ya hamileyim ya reglim yakın
çünkü acayip şişim iştahım da baya yerinde yani habire acıkıyorum

ben bide ne zaman regli olucam onu bile bilmiyorum ya hamileyim ya reglim yakın
çünkü acayip şişim iştahım da baya yerinde yani habire acıkıyorum

Hımm, dikkat et o zaman hayatım kendine, hamilelik gibi bir ihtimalin varsa, yeterli beslenmeye bak, hatta sebebini öğrenene kadar rejimi ertele.
Yap bir test için rahat etsin bence, boşuna umutlanmış ya da boşuna aç kalmış olma diye söylüyorum.

İnşallah hayırlı sonuçlar alır, muradına erersin canım.

Hımm, dikkat et o zaman hayatım kendine, hamilelik gibi bir ihtimalin varsa, yeterli beslenmeye bak, hatta sebebini öğrenene kadar rejimi ertele.
Yap bir test için rahat etsin bence, boşuna umutlanmış ya da boşuna aç kalmış olma diye söylüyorum.

İnşallah hayırlı sonuçlar alır, muradına erersin canım.

inşllh canım
fazla sıkı diyet yapmıyorum hamur işi tarzı yemiyorum öyle sıkı bi diyetim yok yani
teste gelince test yapamıyorum çünkü günümü bilmiyorum düşük yapalı 1 ay olmadı çıkmaz yani​

inşllh canım
fazla sıkı diyet yapmıyorum hamur işi tarzı yemiyorum öyle sıkı bi diyetim yok yani
teste gelince test yapamıyorum çünkü günümü bilmiyorum düşük yapalı 1 ay olmadı çıkmaz yani​

Hımm, anladım canım beklemek zorundasın yani, hayırlısı o zaman.

sabah dayanamayıp tartıya çıktım ve sonuç 56 delikafadulden
nefsime ve kantinden gelen o mühtiş kokuya dayanamayarak bir adetcik hamburgercik yedim :kedi:
binpişman halde oturmuş bitki çayımı yudumluyorum mafoldumben

sabah dayanamayıp tartıya çıktım ve sonuç 56 delikafadulden
nefsime ve kantinden gelen o mühtiş kokuya dayanamayarak bir adetcik hamburgercik yedim :kedi:
binpişman halde oturmuş bitki çayımı yudumluyorum mafoldumben

Bugün tartı günüydü zaten canım iyi yapmışsın tartılarak:)
Gerçi pek kimse kilo bildirimi yapmadı ama :bbo:

ben tartı gününün cuma olduğunu sanıyordum CADIARZU
tamam o zaman bildiriyorum kaydirigubbakcemile2
cucuma 57 --- 56 oldu :lepi:

ya kızlar bende tartıldım ve 55.8 çıktım ve yıkıldım senağlama tüm hafta genelde ıyıydım ama nasıl oldu anlamadım ve topu topu 5oo gr vermış oluyorum yanı.
neyse bu hafta boyle ama vazgeçmek yok
kılo veren arkadaslarımızı burdan kutlarım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Back
X