Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
göbeğinin gitmesini istiyorsan mekik çekmelisin
geç kalma yesacım özleriz sonraklava:
bende dün gece yaptım ütüyü saat 01 00 geliyodu perdelerimi ütüledim
kızlar hafta da 1-2 kez sebze yiyin ihmal etmeyin
bazen ben haftada 1 kereviz yerim
diyet yapıcaz diye sağlığımızdan olmıyalım
yesa kolay gelsinn ütü yaparken aç müziği göbek at daha çok kalori yakarsın kaydirigubbakcemile3
aaaaa 2 bardak mı nasıl duruyorsun sussuz
bak yesayı alıştırdım seni de alıştırırım
hadi kalk şimdi iç suyunu
göbeğinin gitmesini istiyorsan mekik çekmelisin
bak ecem yesa yı alıştırdım su içmeye ve mekik çekmeye kaydirigubbakcemile5
ben de şimdiye kadar
sabah ılık su
beyaz peynir kaşar peynir 5 zeytin acı ezme 2 etimek (peynir çok seviyorum azaltamıyorum)
biraz öncede 1 galeta ve çorba içtim
1 litreden biraz fazla suyumu içtim
sporumu yaptım
iyice gaza geldim ben bu kiloyu görünce
koç olmak bana yaradı kaydirigubbakcemile3
süper yesa demek ki sen de zayıfladın süperrrrr
benimde senin gibi gaza gelmem lazım anlaşılan benim hedefim 50 seninki kaç bozo tamam kızlar çekiyorum şimdi 30 tane 5 tanede benden 35 olsun
evet canim ya super valla su an hic bi sey yiyesim yok o kadar motive ediyor ki su cizelge insani vereliniortak yeniden yaptim nasil guzel olmus mu şakkıdı
benimde senin gibi gaza gelmem lazım anlaşılan benim hedefim 50 seninki kaç bozo tamam kızlar çekiyorum şimdi 30 tane 5 tanede benden 35 olsun
slm jml günlük ne kadar yürüyüş yapıyorsuna.s.
kızlar nasıl yapıyorsunuz yardıma ihtiyacım var son zamanlarda feci kilo aldım 56yım 52ye insem yeticek ama gitmiyor bi türlü lanet kilolar spor yapıyorum sanki yaptıkça daha çok alıyorum mekik çekiyorum sürekli karnım sert ve gergin ama göbek gitmiyor! sanki yağlarım kasa dönüştü iğrenç oldum heeeeellllppppp
yemekle aran nasıl hamur işi yiyormusun