• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

@hukukcu canim super yaa beyaz leblebinin hem cok faydasi var hem de diyet yapanlara da tavsiye ediliyor bravo :lepi:

sağol canım benim çok iyi oldu ya bunu uygulamam artık başka şeyler yemiyorum hemen 1-2 leblebi kesiyor beni süper oldu canım sende dene benim gibiysen kaydirigubbakcemile3
hihoyyyt

KIZLAR naber nası gıdıyo bakım yoklugumdan fırsat bılıp kaçamaklar yaılmış gordummm:olmaz:
ben dun yedıklerımı bı yazayım
sabah klasık kahvaltı lıght ekmek 2 dılım,peynır azcık bal 3 tane zeytın domates salatalık sekersız cay
ogle yarım sımıt sekersız cay az da peynır
sonra yuruyusumu yaptım
akşam corba balık salata sekersız cay ve meyva

prensesım okadar ıyıkı sıze kıyıp ceza vermıyo bu hafta rahat gectı hepınız ıcın ALLAH tan scyllaa nın cezasını onceden ben vermıstım.

canlarım sıze hep bahsedıyorum yesıl cayın faydalarını ve mutlaka ıcın dıye tavsıye edıyorum uzun zamandan berı bakıyorum bu aralar ıcenler fazla cok guzel.ama bı uyarı gunde 2 fıncan yeterlı.herseyın fazlası zararlı bılıyosun.uzmanlar gun ıcınde fazla ıcılmesını onermıyolar.

beni seven yok sanirim
uzgun.gif

tatlım benım sen bizim prensesımızsın senıde cokkkk sevıyoruzzzpuyorumnanaktano

ayy canim benim yaa kaydirigubbakcemile5 ama daha ne olsun ki kola var en az iki bardak sonra cerez falan neyim var kek de var sanirim demi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canim bu arada ben de saat 10.30 -11.00 gibi cikolatali kek yemistim ama videolarimi yaptim ayriyeten ceza yok o zaman demi sosito

yesacım canım benım sen ne istıyosun bakım su emzıklı kadından:gitme: hem herkes yerken ben yemeseydım bıtarafım şişseydı daha mı ıyı canım benımmm:CüvCüv:

kizlar selam,

bu sabah, kalkinca 1 bardak limonlu su ictim;
sonra yesilcay-tarcin-hibiskus karisimli bitk, cayimi hazirladim 3 fincanictim; yaninda da beyaz peynir, 1 haslanmis yumurta, maydonuz, dere otu, 1 tatli kasigi nutella (bunsuz duramiyorum ya :( ) yedim.

1 saat pilates yaptim az once ebru salli ile.

arada bir mandalina yemistim.
oglen de 1 tabakyogurtlu makarna yedim.

yaa diyet yapmak cok zor, ac durulmuyor.
nasil gidecek bu kilolar :-((

Merhabalar... Bende yurtta 5kilo aldım :((( Şu an 56 kiloyum. 48 Olmak istiyorum.

Kilo çizelgesi hazırlamak istiyorum bende... Nasıl hazırlayabilirim?

38962.jpg
kizlaar su icmeyi unutmayin lutfen

bende sabah iki dilim tam tahilli ekmek bi karper light tuzsuz siyah zeytin 4 domates cay
bi kasikta fistik ezmesi yedim

herkese selam.....

öğlen 12 gibi kahvaltı yaptım.2 dilim kızarmış ekmek,haşlama yumurta,domates yeşillik ve reçel yedim.
sonra 1 saat sporumu ve 8 dk lık göbek videosunu yaptım.saat 3 gibide yarım elma yedim.gün içindede suymu tüketiyorum.1 litreyi bitirdim sayılır.....

herkese selam.....

öğlen 12 gibi kahvaltı yaptım.2 dilim kızarmış ekmek,haşlama yumurta,domates yeşillik ve reçel yedim.
sonra 1 saat sporumu ve 8 dk lık göbek videosunu yaptım.saat 3 gibide yarım elma yedim.gün içindede suymu tüketiyorum.1 litreyi bitirdim sayılır.....

guzel canim benimm suda iciosunn tebrikler tatlimopuyorumnanaktan

prensesım okadar ıyıkı sıze kıyıp ceza vermıyo bu hafta rahat gectı hepınız ıcın ALLAH tan scyllaa nın cezasını onceden ben vermıstım.

canim benim sanirim istedigin gibi bi koc olamadim kizlara faydam dokunmadi dimi canikom :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

Çok kötü bir beslenme alışkanlığım vardır benim... Aşırı çok yerim ve bu kadar yememe rağmen nasıl hep 50 kilo kaldığımı merak ederdi arkadaşlarım... Ancak bu kez cidden kilo aldım ve ciddi anlamda vermeye niyetliyim.

Yurttan eve yeni geldim. Her şeyi yemek istiyorum ama çok kaçırmamam lazım.

Bugün sabah çeyrek ekmek yedim. Sucuk, yumurta,kaşar ve az şekerli çay...
Öğlene doğru ıhlamur içtim. Bir kaç kaşık aşure yedim. 3 tane de halley yedim :)) Evet, abarttım ama her zamanki halim kolay vazgeçilmiyor :)))
Biraz öncede 2 tane dolmabiber ve bir tabak yoğurt yedim. :)

Çok kötü bir beslenme alışkanlığım vardır benim... Aşırı çok yerim ve bu kadar yememe rağmen nasıl hep 50 kilo kaldığımı merak ederdi arkadaşlarım... Ancak bu kez cidden kilo aldım ve ciddi anlamda vermeye niyetliyim.

Öğlene doğru ıhlamur içtim. Bir kaç kaşık aşure yedim. 3 tane de halley yedim :)) Evet, abarttım ama her zamanki halim kolay vazgeçilmiyor :)))

canimm benim hosgeldinn tatlim
56 kilo yine cok deilmis boyun kac kuzum?
sucukta cok kalori var tatlim bi dilimi bile epey yuksek kalorili bende cok severim ama ufacik bi dilim bile ne kadar kalori verio bize malesef
bari bi tane halley yeseydin tatlim ama aliskanligin oldugu icin azaltarak birakmalisin birden deilde normalde uc yerken simdi bir yemelisin tatlim

Hosbulduk canim boyum 1.62 53 kilo olmak istiyorum tamam bende carsamba gunu yazicam kilomu :) umarim kacamak yapmam

canim benim umarim saglikli bi sekilde veririz kilolari daim olman dilegiyle kacamak yapmaman dilegiyle kaydirigubbakcemile5 gun icinde de yediklerini paylasirsan cok guzel olur canim opuyorumnanaktan

sağol canım benim çok iyi oldu ya bunu uygulamam artık başka şeyler yemiyorum hemen 1-2 leblebi kesiyor beni süper oldu canım sende dene benim gibiysen kaydirigubbakcemile3
hihoyyyt

canim benim en buyuk zaafim tatli, cikolata ama neyseki bayaa bayaa azalttim opuyorumnanaktan ama byaa faydalisa ben alirim artik zemuszemus

ayy canim benim yaa kaydirigubbakcemile5 ama daha ne olsun ki kola var en az iki bardak sonra cerez falan neyim var kek de var sanirim demi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canim bu arada ben de saat 10.30 -11.00 gibi cikolatali kek yemistim ama videolarimi yaptim ayriyeten ceza yok o zaman demi sosito

yesacım canım benım sen ne istıyosun bakım su emzıklı kadından:gitme: hem herkes yerken ben yemeseydım bıtarafım şişseydı daha mı ıyı canım benımmm:CüvCüv:

canim benim yaaaa hic kiyamam ben sana Şeniz

canim benim sanirim istedigin gibi bi koc olamadim kizlara faydam dokunmadi dimi canikom :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

ayy canim o nasil soz seninn sayende su icmeye calisiyoruz valla dikkat ediyoruz opuyorumnanaktan

selam canim hosgeldin araamiza kaydirigubbakcemile5 umarim verirsin sen de kilolari saglikli bir sekilde, halley gercekten olmamis ama kaydirigubbakcemile

gelelim bana :)) bugun tum gun evde olacagim icin 5videomu da yaptim

1-kol
2-bacak
3-basen
4-esneme,gerinme
5-karin

ayy boyle acik acik yazmak cok hosuma gidiyor umarim sikilmamamissinizdir:)) ayy kimbilir aksam yemeginden sonra bi daha yaparim belki ins:)))

bu arada bir elma yedim sadece kahvaltimi yazmistim zaten ne yesem simdi acaba ne yesem (saat.2.30)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X