• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yapacaklarıma daha çok vakit ayırabiliyim diye yerimseniben çok mantıklı bi sistem sadece ilk 14 günü çok zor bilhassa acıkma çok oluyormuş herkesde bendede öyle oldu dün gece portakal falan yedim bugünde yeniden düzenledim beslenmemi 8 öğün yiyordum zaten 22 saate bölüştürdüm de bugün pek düzensiz oldu yarın düzene oturcam işallah :Saruboceq: aslında yarın olmuyo gece 00.20 de yeni gün benim için başlıyor :roflol:
20 dk uyuyunca :roflol: günde 6 kere 20şer dakika totalde 2 saat uyku =))))

selam fıstıklarrr

sabah 7de pekmezli cevizli nesfitimi yedim (varya acayip doyurucu oluyor öğlene kadar hiç birşey yemesem acıkmam)

9 gibi ince gevrek simitlerden yedim peynir domates zeytin recelle. 1 bardakta yeşil çay içtim
10.30 gibi 2-3 havuçlu cezerye yedim.
12 gibi etsiz çiğ köfte yedim.kaç tane yediğimi hatırlamıyorum
16 gibide bir myeveli yoğurt yedim.

canim ben sabah nesfitle hic doymuyorum, o an doyuyorum ama sadece 1 saat tutuyor beni.

onun yerine peynir maydonuz domates kepek ekmegi yiyorum.

(yalniz bu sabah normal ekmek yedim arkadaslar kepek bulamadim; bisey olur mu? )

ben de basta doymuyodum ama sımdı nefsıt yedıgımde hıc acıkmıorm cok fazla tok tutuooo eskıden aksamlarıda yıyodum bıraktım hızlı verdım ama alırım gıbıme gelıoo sımdı az yıyorm ama ara ögunlere dıkkat edıcem artıkhihoyyyt

sevgili bu hafta ki kocumuz,

ben bu sabahnormal ekmege kasar peynir maydonozlu sandwich,
1 finca yesil cay ictim.

ara
1 mandalina

oglen
1 kase corba
yarim dilim kepek ekmegi

ara1
1 dilim kepek ekmegi
maydonoz, cherry domates, 1 dilim kasar peynir

ara 2
yarim dilim kepek ekmegi,
2 kasik z.yagli pirasa

1,5 lt +1 bardak su ictim sabahtan beri.

aksama Allah kerimmm

ama cezalik birseyim var, 1 madlen bitter cikolata yedim; sirkette dagitmislardi dayanamadim.

nasil ?

selam fıstıklarrr

sabah 7de pekmezli cevizli nesfitimi yedim (varya acayip doyurucu oluyor öğlene kadar hiç birşey yemesem acıkmam)

9 gibi ince gevrek simitlerden yedim peynir domates zeytin recelle. 1 bardakta yeşil çay içtim
10.30 gibi 2-3 havuçlu cezerye yedim.
12 gibi etsiz çiğ köfte yedim.kaç tane yediğimi hatırlamıyorum
16 gibide bir myeveli yoğurt yedim.

recel, cezerye ve de cig kofte bana tehlikeli gorundu

:uhm:
yapacaklarıma daha çok vakit ayırabiliyim diye yerimseniben çok mantıklı bi sistem sadece ilk 14 günü çok zor bilhassa acıkma çok oluyormuş herkesde bendede öyle oldu dün gece portakal falan yedim bugünde yeniden düzenledim beslenmemi 8 öğün yiyordum zaten 22 saate bölüştürdüm de bugün pek düzensiz oldu yarın düzene oturcam işallah :Saruboceq: aslında yarın olmuyo gece 00.20 de yeni gün benim için başlıyor :roflol:

cok enteresan geldi,
internetten arastiricam.

ama ben 20 dk uyuyamam cunku benim uykuya dalmam o kadar surer zaten; tam uyumusken uyanmam lazim ...

zaten calisirken yapilmaz herhalde bu diy mi ??

Yazık ediyorsun kendine, çok sağlıksız ve zararlı bir şey bu yaptığın. Sen bilirsin yine de tabi, senin hayatın.

hadı bakalım bana mantıksız gelmedı vallaa denee ben ısten dolayıı sanmıorm bunu uygulayabılcegımııı uyumak gıbısı varmı hemkaydirigubbakcemile2

sevgili bu hafta ki kocumuz,

ben bu sabahnormal ekmege kasar peynir maydonozlu sandwich,
1 finca yesil cay ictim.

ara
1 mandalina

oglen
1 kase corba
yarim dilim kepek ekmegi

ara1
1 dilim kepek ekmegi
maydonoz, cherry domates, 1 dilim kasar peynir

ara 2
yarim dilim kepek ekmegi,
2 kasik z.yagli pirasa

1,5 lt +1 bardak su ictim sabahtan beri.

aksama Allah kerimmm

ama cezalik birseyim var, 1 madlen bitter cikolata yedim; sirkette dagitmislardi dayanamadim.

nasil ?

gusel bı menu benceee bı tane arada sırada olurr sımdı mekık cekerrr erıtırsın canımkaydirigubbakcemile2

Yazık ediyorsun kendine, çok sağlıksız ve zararlı bir şey bu yaptığın. Sen bilirsin yine de tabi, senin hayatın.

canım bu çok fazlı uyku... bir seferden fazla uyuduğun için mesela tek sefer yattığında tek fazlı oluyor ve çok fazlı uyku tek fazlı uykudan daha zor ama daha yararlı yerimseniben
çok fazlı uyuyanlar tek fazlı uyuyanlara göre daha dinç daha dikkatli ve konsantrasyonları daha yüksek oluyormuş ve daha başarılı oluyorlarmış
da vinci, newton,tesla,bizde sezen aksu, ingiltere başkanı margaret thatcher, astronotlar ve amerikan ordusunun kullandığı bir yöntem ama zor hakkaten...başarıcam inanıyorumbayanssulusmile

gusel bı menu benceee bı tane arada sırada olurr sımdı mekık cekerrr erıtırsın canımkaydirigubbakcemile2

cekmez olur muyum cekerim.

kizlar aksama da evde yemegim yok, sadece corba var;
gidince ne yapsam, ne hazirlasam???
normalde haftanin son gunlerine dogru 1 aksam kahvalti yapiyorduk ama,

rejimimi bozar mi?

:uhm:

cok enteresan geldi,
internetten arastiricam.

ama ben 20 dk uyuyamam cunku benim uykuya dalmam o kadar surer zaten; tam uyumusken uyanmam lazim ...

zaten calisirken yapilmaz herhalde bu diy mi ??

da vinci uykusu, çok fazlı uyku yazarsan bulursun canım olumunekankayizsmile ben zorlanmıyorum hemen dalıyorum uyanmaktada güçlük çekmiyorum şimdilik bi problem yok bende işallah böyle sürer :Saruboceq: çalışırken bilmiyorum 20 dk kaçamak yaparsan olabilir ben öğrenciyim derste bile uyurum :roflol:

canım bu çok fazlı uyku... bir seferden fazla uyuduğun için mesela tek sefer yattığında tek fazlı oluyor ve çok fazlı uyku tek fazlı uykudan daha zor ama daha yararlı yerimseniben
çok fazlı uyuyanlar tek fazlı uyuyanlara göre daha dinç daha dikkatli ve konsantrasyonları daha yüksek oluyormuş ve daha başarılı oluyorlarmış
da vinci, newton,tesla,bizde sezen aksu, ingiltere başkanı margaret thatcher, astronotlar ve amerikan ordusunun kullandığı bir yöntem ama zor hakkaten...başarıcam inanıyorumbayanssulusmile

Uykunun aşamaları var hayatım, sen böyle yaparsan hep ilk aşamada takılıp kalırsın iç organların, beynin yeterince dinlenemez. Tek kazancın bilinç düzeyinde daha kalıcı olur bazı şeyler, daha yaratıcı olabilirsin belki ama değmez inan bana. Güzelliğin elinden kaçar gider. bayanssulusmile

hadı bakalım bana mantıksız gelmedı vallaa denee ben ısten dolayıı sanmıorm bunu uygulayabılcegımııı uyumak gıbısı varmı hemkaydirigubbakcemile2

deniyorum canım 2. günüm bugün işallah başarıcam:Saruboceq: uyumak gibisi varrrrrrr UYUMAMAK :lepi:

Uykunun aşamaları var hayatım, sen böyle yaparsan hep ilk aşamada takılıp kalırsın iç organların, beynin yeterince dinlenemez. Tek kazancın bilinç düzeyinde daha kalıcı olur bazı şeyler, daha yaratıcı olabilirsin belki ama değmez inan bana. Güzelliğin elinden kaçar gider. bayanssulusmile

bende öyle sanıyordum erken yaşlanırım falan diye internette epey araştırdım sosyetenin yeni modasıymış tööbe yarabbim napacaklar merak ediyorum poker mi oynucaklar az uyuyup:roflol: bari az uyuyon bi işe yara ne güldüm onlara :roflol: bazı mankenler ikoncanlar falan feşmekanlarda bunu güzellik için yapıyorlarmış eda taşpınar mıdır nedir öyle bi isim okumuştum :uhm:

canim bendim o k-flakes diyetini yapan;
55,5 dan 53,5 a inmistim; 2 kilo vermistim 2 haftada;
sonra bir baktim 56,6 olmusum .

tek gida diyetleri kalici kilo verdirmiyor malesef a.s

canimm aklima geldi aslinda da emin olamadigimdan yazmadim yeliz arkdasimiza soyle o da bu diyeti yapiyor 1,5 kilo vermis ama ben dedim boyle olmaz geri alirsin diye bi de sen soyle kaydirigubbakcemile3

selam canlar herkeslere bugun pek kacamak goremedim ben bi cikolata gordum bi cig kofte :)) en az iki ceza var demek ki :) sizi yanliz birakmamak adina ben de varim bugun ceza alacaklarin arasinda:)) oncelikle yediklerimi yazayim aksam yemegini ve de yaptigim videolari tamamlayinca yazarim artik

sabah
kahvaltilik gevregi
sut
azicik ceviz

ara
ekler - profitorol tarzi bi sey (dogum gunu vardi yine masa ustu dolu tatlilarla)

ogle
sandvic (krem peynir, kasar peynir, biber)
1 armut
1 muz

selam canlar herkeslere bugun pek kacamak goremedim ben bi cikolata gordum bi cig kofte :)) en az iki ceza var demek ki :) sizi yanliz birakmamak adina ben de varim bugun ceza alacaklarin arasinda:)) oncelikle yediklerimi yazayim aksam yemegini ve de yaptigim videolari tamamlayinca yazarim artik

sabah
kahvaltilik gevregi
sut
azicik ceviz

ara
ekler - profitorol tarzi bi sey (dogum gunu vardi yine masa ustu dolu tatlilarla)

ogle
sandvic (krem peynir, kasar peynir, biber)
1 armut
1 muz

evet canım ılk ceza gelıyor sectıgın vıdeolarla cezanı yaparsın artık ısı bılıyosun nasılsa.1. sorum sendıvıcıne hem krem hem kasar peynırını nıye sectın peynır zaten kalorılı bısey dıyetlerde kahvaltı dısında pek onerılmez.krem ve kasar ıkısı beraber daha da yağlı bı durum gıbı geldı bana.2 .sorum hem armut hem muz ıkısıde seker oranı yuksek muz yedıysen zaten yeterlı.onun yanına mandalına portakal greyfurt olsa daha ıyı olurdu sankı.
profıtrol u de goturmussun afıyet olsun bu haftanın son tatlısıydı sanırım tadını cıkarsaydın canımkötükedihüso hadı bakıyım cezaya basla kolay gelsın

canım nacızane bı uyarım var ısıne karısmak ıstemem ama dıyette uyku cok onemlı gunde 8 saatten az uyuyanlarda ve gece gec yatanlarda kılo vermek epey zorlasıyormus.duzenlı ve verımlı uyku dıyet ıcın olmazsa olmaz bı noktası.uzmanlar dıyo ben demıyorum.uyurken bıle kalorı yakıyoruz. yınede sen bılırsın canım

Back
X