- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabaaaa.s
sabah : 2 dilim ekmek bu ara kepekli yiyemiyorum evde yiyen yok bi bana kalıyor
2 parça peynir az omlet 1 tatlı kaşığı bal 1 fincan süt
evet fazla olmuş yazınca farkettimkaydirigubbakcemile3
öğle yok
ara bi meyva
akşam :
balık tava, soğan salatası yağsız zaten
1 dilim ekmek bol yeşillik
ve yeşil çay
ara bi meyva az yoğurt
tüm gün 1 litre su içmişimdir
bu gece yatana kadar 2 yi tamamlarımm:bbo:
Uykunun aşamaları var hayatım, sen böyle yaparsan hep ilk aşamada takılıp kalırsın iç organların, beynin yeterince dinlenemez. Tek kazancın bilinç düzeyinde daha kalıcı olur bazı şeyler, daha yaratıcı olabilirsin belki ama değmez inan bana. Güzelliğin elinden kaçar gider. bayanssulusmile
canimm aklima geldi aslinda da emin olamadigimdan yazmadim yeliz arkdasimiza soyle o da bu diyeti yapiyor 1,5 kilo vermis ama ben dedim boyle olmaz geri alirsin diye bi de sen soyle kaydirigubbakcemile3
canım menun guzel bence gayet dengelı olmus ama sabah sandıvıc yaptıgın ekmegın boyutnu merak ettım.buyuk degılse sorum yok aksama sulu bı yemek yersen cok ıyı olur.gun boyu calıstıgın ıcın kahvaltı tarzı yemıssın akşamları mutlaka corba ıc.cıkolata ıcın mekık onerıyorum kucuk kare seklındeyse 1 adet 20 mekık yeterlı.
ustune de sut ictim :)) egzersiz sonrasi sut icmek yag yakilmasini sagliyormus valla oyle diyorlar alintidir:)
yazmayi unutmayim burcucum harika bi kocsun canim valla bize boylesi gerek sanirim :))
akşam çorba ve salata yedim. yürüyüş yine yok tabi.p ama karnımda bi süzülme var sanki kaydirigubbakcemile2
bu sabah da 5 tane burçak yedim ve bir kupa şekersiz çay içtim. çok dengesiz besleniyorum ben ya..![]()
Burçak az kalori mi ya, ben de severdim o bisküviyi öyleyse alıyım:)
scyllaacım, kalorisi az diye değil de lifli diye alıyorum ben. aslında tereyağlı ve çok şekerli bir bisküvi. kalorisi de düşük değildir bence. günde üç dört tane yiyorum sevdiğim için.
scyllaacım, kalorisi az diye değil de lifli diye alıyorum ben. aslında tereyağlı ve çok şekerli bir bisküvi. kalorisi de düşük değildir bence. günde üç dört tane yiyorum sevdiğim için.