canım mrk ettım senı kaç kere yazı yazdım prensesım nerde dıye
canim benimmm net yoktu orda oyuzden haber veremedim tatlimcimm anneanneme gidiorum haftanin bi iki gunu bi gece kalip donuyomm tatlimcim baska beni soran olmamis zaten mafoldumben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım mrk ettım senı kaç kere yazı yazdım prensesım nerde dıye
canim benimmm net yoktu orda oyuzden haber veremedim tatlimcimm anneanneme gidiorum haftanin bi iki gunu bi gece kalip donuyomm tatlimcim baska beni soran olmamis zaten mafoldumben
Akşam 2-3 avuç beyaz leblebi yedim yemeklerin haricinde.
uzulme hayatım benım yuzumden spordan baslarını kaldıramıyorlar garıplerım.opuyorumnanaktan
kızlar sıze bı duyurum var yarın tatlı bıskuvı cıkolata cıps yemek kesınlıkle yasak yıyenlerın cezalarını 2 yle carpıcam haberınız olsunolumunekankayizsmile
Akşam 2-3 avuç beyaz leblebi yedim yemeklerin haricinde.
canim benim tebrik ederim bu arada koclugunu hayatim a.s.
ay canım saol senden rıcam o kocaman su bardaklarını yollada ara sıra su ıcelım hep beraber canımcımolumunekankayizsmile
neyse kızlar ben sımdılık kaçar ıyı geceler hepınızeopuyorumnanaktan
tabiki bitanem yeterki su icilsin tatlim cok onemli cunku
![]()
cıps ıcın ekstra neyaptın sekerım eh bıraz saat gec oldu erken yakalayamadım yarın ekstradan cezanı yaparsın dıyorum.nedersınklava:
![]()
iyigeceler tatlim tatli ruyalarrr opuyorumnanaktan
Yatmadan önce biraz bisiklet çeviririm o zaman bilmiyorumkismile
kizlar merhaba
dun evde yoktum anneannemdeydim bi gece kaldim bugun dondumm ozledim sizlerii
saol canım benım senıde o tatlı bebısı de yerım ben yerım.bu arada yarın yedıklerını yazmayı unutma opuyorumopuyorumnanaktan