50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim benimmm net yoktu orda oyuzden haber veremedim tatlimcimm anneanneme gidiorum haftanin bi iki gunu bi gece kalip donuyomm tatlimcim baska beni soran olmamis zaten mafoldumben

Ben tahmin ettim annanene gittiğini o yüzden sormadım özür dilerim bilmiyorumkismile

hosbulduk tatlimm
nasilsin?nasil gidio?cimcimeler nasil napiolar sekercim?

İyiym ben ders falan çalışıyorum pek dışarı çıkmıyorum hava soğuk diye, kuşlarda iyiler öpüşüyorlar, arada da dalaşıyorlar:) Limon fazla sıkıştırıyor bebiki ama şuan keyifleri yerinde.

Sen nasılsın tatlım?

İyiym ben ders falan çalışıyorum pek dışarı çıkmıyorum hava soğuk diye, kuşlarda iyiler öpüşüyorlar, arada da dalaşıyorlar:) Limon fazla sıkıştırıyor bebiki ama şuan keyifleri yerinde.

Sen nasılsın tatlım?

canim benimm iyi calismalar hayatim ne dersi caliosun?iyi yapiosun cok soguktu bugun eve donerken usudum epey tatlim.aman keyifleri iyi olsun cimcimlerinn yerim ben onlari bit sorunu gittimi tatlim?
bende fena deilim anneannemin orda tanidik bi eczaci vardi ona durumumu soyledim yardimci bi urun verdi yarin onu kullanmaya baslicam umarim biraz etkisi olur istahima yoksa kilo alcam hayatim

canim benimm iyi calismalar hayatim ne dersi caliosun?iyi yapiosun cok soguktu bugun eve donerken usudum epey tatlim.aman keyifleri iyi olsun cimcimlerinn yerim ben onlari bit sorunu gittimi tatlim?
bende fena deilim anneannemin orda tanidik bi eczaci vardi ona durumumu soyledim yardimci bi urun verdi yarin onu kullanmaya baslicam umarim biraz etkisi olur istahima yoksa kilo alcam hayatim

Bit sorunu azaldı da daha bitmedi, araştırdım da hemen bitmiyormuş 3-4 kere ilaçlamak gerekiyormuş aralıklı olarak. Ben de KPSS'ye hazırlanıyorum şimdi gidip çalışmam lazım yine:(

İştah sorunu ben de ilaçsız bile oluyor hayatım, o kadar canını sıkma, insan önemsedikçe daha çok oluyor. İştahlıyım dedikçe iştahın açılır.

Şimdi çıkmam lazım tatlım öpüyorum seni görüşürüz yine opuyorumnanaktan

Bit sorunu azaldı da daha bitmedi, araştırdım da hemen bitmiyormuş 3-4 kere ilaçlamak gerekiyormuş aralıklı olarak. Ben de KPSS'ye hazırlanıyorum şimdi gidip çalışmam lazım yine:(

İştah sorunu ben de ilaçsız bile oluyor hayatım, o kadar canını sıkma, insan önemsedikçe daha çok oluyor. İştahlıyım dedikçe iştahın açılır.

Şimdi çıkmam lazım tatlım öpüyorum seni görüşürüz yine opuyorumnanaktan

canim benimm allah zihin acikligi versin kuzumm iyicalismalar dilerimm
bebikle limonuda benim icin sev hayatimm
gorusuruz konusuruzz yine cok opuyorumm canimbenim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canim nasilsinn?ben anneannemdeydimm yoktum burda ozledim sizi
lokum nasil.>napio?

tatlım benim canımın içi ben tahmin ettim tatlım anneannene gittiğini ondan sormadım canım benim arada yokladım profilini acaba uğradınmı diye lokum oyun istiyor şimdi bi gidip oynarım şimdi sen nasılsın anneannen iyidir inşallah prenses nasıl napıyo küçük şekeropuyorumnanaktan

tatlım benim canımın içi ben tahmin ettim tatlım anneannene gittiğini ondan sormadım canım benim arada yokladım profilini acaba uğradınmı diye lokum oyun istiyor şimdi bi gidip oynarım şimdi sen nasılsın anneannen iyidir inşallah prenses nasıl napıyo küçük şekeropuyorumnanaktan

canimbenim suyumla geldim bak bi bardakta benim icin fistigim
su-icerek-zayiflama.jpg

lokumcuk oyun istio demek yaramazim benim ne oyunu oynucaksini tatliskom?
benim kiz yanimda bacaklari acmis sirt ustu yatio uyuyooo melekler gibi:)
anneannemde ayni kuzum yaslilik iste allah saglik sihhat versin tum buyuklerimize sevdiklerimize

canimbenim suyumla geldim bak bi bardakta benim icin fistigim
su-icerek-zayiflama.jpg

lokumcuk oyun istio demek yaramazim benim ne oyunu oynucaksini tatliskom?
benim kiz yanimda bacaklari acmis sirt ustu yatio uyuyooo melekler gibi:)
anneannemde ayni kuzum yaslilik iste allah saglik sihhat versin tum buyuklerimize sevdiklerimize

amin bitanem:Saruboceq:
demek sırt üstü uyuyosırnaşık şey o uyumalarına bayılırım zemuszemus
şimdi suyumu içeyim
canım benim gerçekten bu su için hatırlatmaları çok işe yarıyor
diyorumya benim yamyam hep aç diye beni mutfağa çağırıyor yine:roflol:
bende biraz şırktım onu mıncıkladım bu saatte yemek olmaz kilo yapar dedim:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
amin bitanem:Saruboceq:
demek sırt üstü uyuyosırnaşık şey o uyumalarına bayılırım zemuszemus
şimdi suyumu içeyim
canım benim gerçekten bu su için hatırlatmaları çok işe yarıyor
diyorumya benim yamyam hep aç diye beni mutfağa çağırıyor yine:roflol:
bende biraz şırktım onu mıncıkladım bu saatte yemek olmaz kilo yarsın dedim:roflol::roflol::roflol:

canim benim cok sevindim valla su hayattir diolar gercekten oyle hem zayiflamamizada cok yardim edio oyuzden ara ara hatirlatmaya devam ederi guzeller guzelim benim
oyyy karnimi acikmis kuzumun yerim ben onu kuru mamasindan yemezmi hic tatlim ben kasesinde birakiorum aciktikca gidio tikirtadioo kerata kaydirigubbakcemile3

canim benim cok sevindim valla su hayattir diolar gercekten oyle hem zayiflamamizada cok yardim edio oyuzden ara ara hatirlatmaya devam ederi guzeller guzelim benim
oyyy karnimi acikmis kuzumun yerim ben onu kuru mamasindan yemezmi hic tatlim ben kasesinde birakiorum aciktikca gidio tikirtadioo kerata kaydirigubbakcemile3

lokum çok aç gözlü valla karakteri bu artık anladık artık biz onu
kuru mama veriyorum canım başka bişey vermiyorum hassas zaten
bitek tattırırım evde ne pişerse o kadar alışamadı midesi başka yiyeceklere
birde kilo problemi yaşamayalım prenses ayda ortalama kaç kilo kuru mama yer yada başka bişeyde yiyiyormu

lokum çok aç gözlü valla karakteri bu artık anladık artık biz onu
kuru mama veriyorum canım başka bişey vermiyorum hassas zaten
bitek tattırırım evde ne pişerse o kadar alışamadı midesi başka yiyeceklere
birde kilo problemi yaşamayalım prenses ayda ortalama kaç kilo kuru mama yer yada başka bişeyde yiyiyormu

canim benim prenses haftada 400 gramlik mamalar var ya kuru onlardan bi tane yiyo sanirim.benim kizda nazli oyle hersey yemioo ama balik et pistiginde bende tattiriorum veterinerde sagligi icin kurumama disinda cok vermeyin demisti haklisin kiloda probleme yol acar sagligi acisindan o yuzden bende dikkat ediorum cok almasin diye allahtan cok istahli deil kuzum aama sanirim lokum epey iostahli yavrum ben aslinda sut peynir falanda yesin istiorum ama yemio sutten anca bi iki yalamalik alio o kadar

canim benim prenses haftada 400 gramlik mamalar var ya kuru onlardan bi tane yiyo sanirim.benim kizda nazli oyle hersey yemioo ama balik et pistiginde bende tattiriorum veterinerde sagligi icin kurumama disinda cok vermeyin demisti haklisin kiloda probleme yol acar sagligi acisindan o yuzden bende dikkat ediorum cok almasin diye allahtan cok istahli deil kuzum aama sanirim lokum epey iostahli yavrum ben aslinda sut peynir falanda yesin istiorum ama yemio sutten anca bi iki yalamalik alio o kadar

ayyy lıkumun önüne ne koyarsan yer süt peynir et balık hiç farketmez çok nadir veririm o kadar canım benim

mutfakta arkamı döndüğüm anda bitti eğer meydanda bişey varsa o o anda bitti velhasılın hep tetikteyim ohaoldumsmile

lokum ayda 3 &3.5 kilo falan kuru mama yer karnı sarkmaya başladı :1shok:bile

ayyy lıkumun önüne ne koyarsan yer süt peynir et balık hiç farketmez çok nadir veririm o kadar canım benim

mutfakta arkamı döndüğüm anda bitti eğer meydanda bişey varsa o o anda bitti velhasılın hep tetikteyim ohaoldumsmile

lokum ayda 3 &3.5 kilo falan kuru mama yer karnı sarkmaya başladı :1shok:bile

oyyy masallah diyim lokumama ben allah nazardan saklasinn ttatlim ama cok kilo almasin cunku sonra saglik sorunlari artar adi gibi lokumm tam yenmelik yirim ben onu annesi yerimm izin verirsen tabi :))) opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Back
X