50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim benim afiyet seker olsunn tatlimm sen hic denedinmi tambugdayli yumurtali ekmek guzelse bende deniyimmm tatlimcimm
kahvalti yaparken lokum nerde oluyo bizim pamuk var annemin pisisi onunda sandalyesi vardir masada herkesten once o kurulu sandalyeye ve beklemeye baslar:))

evet canım denedim kokulu oluyobayanssulusmile

benim kızım da çok sever
lokum kahvaltıda tabiki hazır ama biz yaklaştırmıyoruz soluğu masanın üstünde alıyooo
çok arsız çooookkkkkaydirigubbakcemile
sofra adabı sıfırkafamçokkarıştı

evet canım denedim kokulu oluyobayanssulusmile

benim kızım da çok sever
lokum kahvaltıda tabiki hazır ama biz yaklaştırmıyoruz soluğu masanın üstünde alıyooo
çok arsız çooookkkkkaydirigubbakcemile
sofra adabı sıfırkafamçokkarıştı

oyy yaramaz lokummmum benim yerimm ben onu aslinda sandalyenin uzerindeyken masada onune peynir falan koysaniz yinede cikiomu gulum

Oldukça sağlıklı ve lezzetli bir salata, üstelik çok doyurucu. Pancarlarınızı haşlayıp buzdolabında uzun süre saklayabilmeniz de büyük kolaylık sağlıyor. Herkes Afiyet olsun…

Malzemeler:

Yarım kilo kırmızı pancar
yarım demet taze soğan
yarım su bardağı ceviz
2-3 yemek kaşığı zeytin yağı
yarım limon

Kırmız pancarların kabuklarını soyun, her birini 4 parçaya bölerek haşlayın. Haşladığınız pancarları süzün ve biraz soğumasın bekleyin, soğuyan parcarları dilimleyin ve servis tabağına alın.
Üzerine kıyılmış taze soğan ve zeytin yağı ile karıştırdığımız yarım limon suyunu ekleyin. Son olarakta dövülmüş ceviz ekleyerek servis edin.

merhabalar.ben bu hafta kilo bildirimi yapamayacağım ,haberiniz olsun arkadaşlar. geçen çarşamba 59.2 kiloydum, bugün 57.6 kiloyum. belki bir süre uğrayamam foruma. rahatsızım çünkü sağlık problemi yaşıyorum,ailemin yanına gidcem. görüşmek üzere hoşçakalın...

merhabalar.ben bu hafta kilo bildirimi yapamayacağım ,haberiniz olsun arkadaşlar. geçen çarşamba 59.2 kiloydum, bugün 57.6 kiloyum. belki bir süre uğrayamam foruma. rahatsızım çünkü sağlık problemi yaşıyorum,ailemin yanına gidcem. görüşmek üzere hoşçakalın...

gecmis olsun tatlim umarim onemli bi hastaligin yoktur guzelcim

tamam canım gecmıs olsun bı an once ıyleşmen dılegıylekaydirigubbakcemile5

kızlar bugun yogundum bastan aşagı temızlık yaptım bugun ceza vermıcem ayıreten.hadı yasadınız bakalım.yarın ıcın sunu dusundum. yarın hamur ısını yasaklıyorum kek borek pogaca pıza aklınza ne gelıyosa yıyenı yakarım cezayı 2 leçarparım haberınız olsun.

ayy canlarim yaaa yorumlar cok cok guzel ben de ayni seyleri hissediyorum sizinle birlikten kuvvet dogar hesabi:))
bunlar da benim yaptiklarim

5 videomu da yaptim

1-kol
2-bacak
3-gobek:)
4-basen
5-esneme gerinme

6- 40 sag 40 sol bacak ic bacak hareketi

7- Redbook Tummy & Thighs

8-http://video.google.com/videoplay?docid=9199141777947373628&ei=ko1cS9rNIZWz-AbbrKjLBA&q=get+six+pack+abs+in+6&hl=en&emb=1#
http://video.google.com/videoplay?d...jLBA&q=get+six+pack+abs+in+6&hl=en&emb=1#[/B]

canımcım ozaman kabak lıfıyle selulıt sabunu al macıtefendının aktarlarda satılıyo.kokusu falan yok ben onu kullandım

oyy yaramaz lokummmum benim yerimm ben onu aslinda sandalyenin uzerindeyken masada onune peynir falan koysaniz yinede cikiomu gulum

gözlerini nasıl açıyor görmelisin sanki günlerdir aç bazen ben mutfaktayken uyuyor pişen yemeğin kokusunu içine çekerek uyuyo hani tavşanların burnu sürekli oynar ya öyleee

yaa işte lokum gerçeği tatlım akannehir
bizi evde dört döndürüyor acaba ne afacanlık yapıyor diyeee!!

kızlar bugun yogundum bastan aşagı temızlık yaptım bugun ceza vermıcem ayıreten.hadı yasadınız bakalım.yarın ıcın sunu dusundum. yarın hamur ısını yasaklıyorum kek borek pogaca pıza aklınza ne gelıyosa yıyenı yakarım cezayı 2 leçarparım haberınız olsun.

DUYAMDIM GORMEDIM BILMIYORUM YOKolumunekankayizsmile

geçmiş olsun canım olumunekankayizsmile

gözlerini nasıl açıyor görmelisin sanki günlerdir aç bazen ben mutfaktayken uyuyor pişen yemeğin kokusunu içine çekerek uyuyo hani tavşanların burnu sürekli oynar ya öyleee

yaa işte lokum gerçeği tatlım akannehir
bizi evde dört döndürüyor acaba ne afacanlık yapıyor diyeee!!

aman yarabbbimm allah nazarlardan saklasin lokumumu canim ne seker sey oyle
valla banada anlatiosun ya nasil hosuma gidio anlatamam guzelcimm allah uzun omur versin tum evde baktigimiz canlilarimiza kuzum

FISTIKLARRR IYI GECELER ALLAH RAHATLIK VERSINopuyorumnanaktan

iyigeceler18.gif

iyigeceler tatlim benimm

Amerikan Kalp Vakfı diyeti
Hedef: Haftada ortalama 1-1.5 kilo.
Günlük kalori: 1600 Kcal
5 kilo fazlası olanlar için önerilen bu diyet bir gün içerisinde alınması gerekenn temel besin gruplarını içeren dengeli bir rejimdir. Ancak uygulama Süresi ve kişinin özellikleri açısından kontrollü yapılması gerekir. Egzersiz yapanlar için enerji ve besin öğeleri açısından yeterli değilldir. Diyet uygulanırkenn öğünler kesinlikle atlanmamalıdır. Eksik yenilmemeli ve mutlaka 12-14 bardak su içilmelidir. Erkekler bu diyeti uygularkenn, günlük porsiyon miktarını 1.5 katına çıkarabilir.
Bu diyette günlük menü diyet Süresince aynıdır.

BU DİYETİN GÜNLÜK MENÜLERİ
DİYET SÜRESİNCE AYNIDIR
Sabah : Çay (Şekersiz), 1 kibrit kutusu peynir, 1 tatlı kaşığı bal-reçhel, salata, 2 ince dilim ekmek.
Öğle : 5 köfte ya da, balık (150 gr.), 1.5 porsiyon salata, 1 ince dilim ekmek veya 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği (etli veya etsiz, susuz), 1/2 su bardağı yoğurt (125 gr.), salata, 2 dilim ekmek.
Saat 15.00 : 1 porsiyon meyve.
Saat 17.00 : Çay (Şekersiz), 2 adet galeta
Akşam : Öğle yemeği gibi.
Gece : 2 porsiyon meyve.

canım çok güzek bi menüye benziyor
öğle va akşam et ve et ürünleri olması o biraz zorlayabilir
aralardaki meyvaların ya öncesi yada sonrasında süt ve süt ürünleri olursa meyvanın kan şekerini düşürmesi ve acıktıması önleniyor:dance:

canim benim cok cok gecmis olsun en kisa zamanda gorusmek dilegiyleopuyorumnanaktan

canım çok güzek bi menüye benziyor
öğle va akşam et ve et ürünleri olması o biraz zorlayabilir
aralardaki meyvaların ya öncesi yada sonrasında süt ve süt ürünleri olursa meyvanın kan şekerini düşürmesi ve acıktıması önleniyor:dance:

canim kalp vakfinin diyeti diye paylasayim dedim gerci liste olunca zor oluo bagli kalmak ama iclerinden alinti yapip uygulariz belki dedim kuzum

canim ya ben de sana diyecektim ki yarin okulda depremzeler icin kek satisi yapilacak almazsam ayip olur simdi 10.30 gibi olacak aksama kadar eritirsem kaydirigubbakcemile

canımcım ozaman kabak lıfıyle selulıt sabunu al macıtefendının aktarlarda satılıyo.kokusu falan yok ben onu kullandım

tamamdir canim oyle yapayim barikaydirigubbakcemile2

Back
X