Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde belim ve kalcam da incelme oldu ilk pilatese basladigimda ama kilom 1 kg artti.
kaslar daha agir geliyormus cunku..
selam burcuhayal , umarim daha iyisindir. Ben katilali 2 gun oldugu icin tabiki 'Gram oynamadi'. o yuzden 59 diyorum ben ;(
Bugunku menu:
S: Peynirim vazgecilmezim, salata karisik, sut,1 dilim ekmek(Ama 2 dilim gibi genis)
Ara:Elma
Ara2:Elma,yesilcay
Ogle:Kabak yemegi,salata,ekmek 2 dilim
Araortakal
Aksam:B. peynirli salata
Aktivite olarak hep ayni gidiyorum 40 dk yuruyus, 20 dk kol'bacak egzersizi
motor derken ne motorun bozuldu anlamadim.yurume bandindaki motormu?
kizlar gunaydin hepinize;
burcuhayal coookk gecmis olsun canimcim;
yasmenn kizinin dogum gununu ben de kutluyorum dun unuttum soylemeyi; ayrşca 2 cocuk ve bu kiloda olmani takdir ve de tebrik ediyorum.
scylaa, prenses soylediginiz naneli sticsi denemedim; bir ara alayim onlardan; ihtiyacim var cunku, kizlar bu aralar tansiyonum cok dusuyor (tatli sifir cunku yediklerimde ondan sanirim)
haftanin sampiyonunu da ayrica kutluyorum.
gelelim kocluguma; cok heyecanlandim beklemiyordum... becerebilirim umarim.
ben sabahlari duzenli giriyorum siteye; tum menulerinizi sabahlari kontrol etsem olur mu?
opuyorum hepinizi...
Yok yürüme bandının değil benim motorum prensesçiğim kaydirigubbakcemile2
Yok yürüme bandının değil benim motorum prensesçiğim kaydirigubbakcemile2
sensewitch cigim,
gonderdigin egzersizler esneme ve gerinme hareketleri,
bunlar spordan sonra yapilir; isinma amacli degil..
strech amacli..
dikkat edelim
lmaz:
canım benım
bugun yedıklerımı yazayım
sabah klasık kahvaltı
öğlen corba
akşam ıspanak yıcem yogurtla
canım bıde kacamaklara ceza vermeyı untma olurmu az cok deme hepsıne ceza ver mutlaka.ben akşamları dolasırım zaten burada bakarım kım kaçamak yapmış sende sabahları cezasını verırsın opuyorum kolay gelsın (akşam gıremedıgını soledıgın ıcın dıyorum)kaydirigubbakcemile5
sabah
iki dilim tambugday
peynir
siyah zeytin 5
cay
ogle iki patetesten salcali patates yemegi bi dilim tam bugday ekmegi
uc tane likorlu cikolata ufak
canim bide plateste bantla yapilan hareketler var oonlardan yapiomusun?
onlar ne sekilde oluyo? daha fazlami calisio bantla acaba?
Pepperciğim bu tür hareketleri en başta ve en sonda yaptırıyorlar yani sonda da var. Metabolizme ani değişimlere tepki gösterdiği için yavaş başlanıp hızlanıp sonra da yavaşlanarak bitiriliyor spor aktiviteleri diye biliyorum ve spor hocamın da bana söylediği bu yöndeydi. O yüzden önce ısınma sonra spor ve spor sonrası germe esnetme & dinlendirme (kaslardaki şişliği yani laktik asit birikimini atmak için yapılan hareketler) şeklinde bir sıralama ile yapıldığında kalıcı hasarların engellenebileceğini öğrenmiştir.
Verdiğim siteyi de ziyaret ettiğimde spor öncesi ısınma hareketlerinden evvel bir yazı var orada da zaten spor öncesi olduğu yazıyor ona istinaden güvenerek verdim linki cnm
metabolizmayi hizlandiran cay
işte bu çay karışımı
Metabolizma hızlandırıcı 1. formül
İçindeki Malzemeler
1 elma
1 limon
1 kuru dal tarçin
1 tatli kaşığı tane karabiber
1 tatli kaşığı karanfil
2 veya 3 litre su
Yapılışı: Elme ve limonlar 4 eşit parçaya kabuk ve çekirdekleri ile bir kaba konulur. İçine karabiber, tarçin, karanfil eklenir. 2 veya 3 litre suda kaynatılır. Sonra karışım iyice süzülür ve bir kaba konur.
Kullanılışı: Günde 3 defa öğün sonrasinda sicak olarak içilmesi önerilir.
kaynak:selahattin dönmez
slm canlarim simdi girdim iceri ama kimsecikler yok gibi(( disarida yedik yine biz
( neyse yediklerimden baslayayim
sabah
2 dilim ekmek
krem peynir
cok az cilek receli
sekersiz cay
ogle
ton baligi
cok az mayonez
1 muz
1 elma
aksam
tavuk eti
az salata
cok cok az patates kizartmasi
azicik ekmek
gun icerisinde
sindirimi kolaylastiran kepekli ustu bitter cikolata kapli biskuvi (simdi bu biskuvi cok iyiymis gunde 1 tane falan yenilebilirmis ama ben biraz abarttim )
ama aksam yemegi oncesi bi yere gittik yarim saat boyunca karla kapli bi tepeyi tirmanip asagi dogru kayiyorsun sonra tekrar cikip tekrar asagiya inanilmaz yorucu ve de cok guzel bir egzersiz diye dusunuyorum :)) yine de videolarimi yapmaya calisacagim artik ne kadarini yapabilirsem![]()
prensesim, burcuhayali duydun;
3 tane likorlu cikolatanin cezasini cekmen lazim;
15 dk spor veriyorum sana odev olarak
yok canim ben ilk bolumlerden basladim yapmaya 44. bolumdeyim daha banda gecmedi,
topa bile 2 bolum sonra gecicem.
simdilik sadece minder hareketleri..