- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
kaydirigubbakcemile3
akannehir ayyy valla ben eskı usul devam canım yaa goz gormeyınce gonul katlanırmıs hesabı kaydirigubbakcemile ya da dur bu degıldı de gozden uzak olan gonulden de uzak olur hesabı demek ıstedımm akannehir oyle bı sey ıste o yuzden almayım da gormeyım de yemeyım de ohaoldumsmile
canım hareketı tam anlamadım yahuu kafam guzel sanırım 2 bardak yesıl caydan sonra kaydirigubbakcemile3
resım neyım var mı
Yesacım bitince ohhh diyorsun ya, o senin cimcimeliğinden kaydirigubbakcemile . Bi de bitiremeyeceğin kadar zulala sen de benim gibi, belki işe yarar. Çikolata canın çektiğinde em ve sakın o ara su içme (su içince insan sanki hiç çiko yememiş gibi devam ediyor)
Selülit için şu hareketi öneriyorum canım: Ters mekik çekme pozisyonunda uzan yere, bacakları aç ve dizleri kırarak topukları havada kavuştur. Sonra da bacaklarını kaldır indir kaldır indir..... kaydirigubbakcemile5 Kalçalar bu süreçte hep sımsıkı olacak a.s
akannehir ayyy valla ben eskı usul devam canım yaa goz gormeyınce gonul katlanırmıs hesabı kaydirigubbakcemile ya da dur bu degıldı de gozden uzak olan gonulden de uzak olur hesabı demek ıstedımm akannehir oyle bı sey ıste o yuzden almayım da gormeyım de yemeyım de ohaoldumsmile
canım hareketı tam anlamadım yahuu kafam guzel sanırım 2 bardak yesıl caydan sonra kaydirigubbakcemile3
resım neyım var mı