50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hmm. hemen indireyim.. ne görsem atlıyorum zaten :roflol:

bazıları sadece izlenmekle kalıyo sırnaşık şey ama bunu yapıcam kararlıyım:umursamaz:

Aynen yaaa callan a da bakmıştım ben uzun süre sonra yapma girişiminde bulundum olmadı şimdi daha bi alıştım 100 e kadar bazen duramasam da elbet birgün durucam umuduyla yapıyorum bacakların eski ve yeni görüntüsü gaz veriyo insana callanda :D
kadın işi biliyo kardeşimmmmmmmmmmmmm sempatiksalakcinni

heeee...tehlikeli deil midir yaa?benim yoktu hiç çatlağım, yer yer başladı belimde ve kalçamdaeyvahedigeldismile

acnelyse deriyi kurutuyo tatlım ama yara oluyomuş acıyomuş biraz sonra yara kabukları kalkınca bebek gibi oluyomuş derin ama bu dediğim uygulama bi 3-6 ay sürüyo sanırım

Popom çatlaktan gözükmüyo şimdi de bacaklarıma iniyo iğrenç yaaa kafamçokkarıştı

elinde twist and shape aleti olan varsa selülit için hareket tarif edebilirim. Eğer yoksa bol bol ip atlayın bu o bölgedeki dolaşımı hızlandırır.

gittim geldim spatzcimmm,

havlularimizi aldim.

terracota-bronz allikla bir de ruj aldim kendime de. ilk defa golden rose'dan alisveris yaptim, genelde nivea kullaniyorum makyajda ya da loreal. bazen de maybelline.

neyse,
hazirliklar bitiyor yavas yavas.

bugun yediklerim:

sabah,
2 ince dilim kasar peynir,
1 dilim kepek ekmegi
yarim cay kasigi bal, limonlu yesil cay

ara
-

ogle
1 tabak yogurtlu ispanak yemegi
1 kase cilek

1 saat 10 dk. tempolu alisveris merkezi kosturmacasi

havlularimizi aldim.

terracota-bronz allikla bir de ruj aldim kendime de. ilk defa golden rose'dan alisveris yaptim, genelde nivea kullaniyorum makyajda ya da loreal. bazen de maybelline.

neyse,

hayırlı olsun canım benim güle güle kullan cicileriniopuyorumnanaktan

bugun yediklerim:

sabah,
1 dilim kepek ekmegi

ara
-

ogle
1 kase cilek

ay yarım çay kaşığı bal da ne oluyorkaydirigubbakcemile3

ay yarım çay kaşığı bal da ne oluyorkaydirigubbakcemile3

ya canim istahim yerine geldi ama sabahlari nedense hala istahim olmuyor,
kasar peyniri zorla yedim. kahvaltinin sonunda da hic olmazsa enerji olur diye bir parca ekmege bir damla bal sikip yedim. (tupte balim var da, isyerinde bulunduruyorum )(
hihoyyyt

oglen de mumkun oldugunca az yedim ki, aksam pasta yerim buyuk ihtimalle :-))
(koc duymasin, aramizda ) şutarafagitti

Herkese Günaydın, pepper doğum günün kutlu olsunnn,
Arkadaşlar aranıza dün katıldım ve 53 Kiloyum demiştim ya dün hani şu kilo boy nabız ölçen aletler varya onda tartıldım 51.100 çıktım:))) 1,5 ay önce kondisyon bisikleti almıştım onun yararlarını gördüm sanırım ama ya tartı yanlışsa :( neyse tartım gelsim hep aynı tartıyla tartılacağıma göre bundan sonrasına bakarız:)) bu arada kahve muhabbetleri geçmiş ben kahve tüketmiyorum şekersiz içemediğim için çayıda şekersiz tüketiyorum yaklaşık 2 yıldır. artıkın yanımda ara öğün için meyve leblebi kuru üzüm yeşil çay bi de galete getiriyorum ki yemeğe birden saldırmayayım:)
Dün kü doğum günündede bi dilim yaş pasta, bisküvili pastadan küçük bi dilim, bi tane küçük kandil simiti ve çok az erik ve kiraz yedim diğer börek vs lerin hiç birine dokunmadım, akşam yemeğinde de düz bi tabakta silme pilav, kuru fasülyenin tanelerin den çok çok azda sebze yedim. Hiç spor yapamadım çok geç eve döndüm ama hep ayaktaydım iki bebiş vardı kucağımda hoplatıp durdum onları,
Nasıl iyi Gidiyormuyum ne dersiniz??
ben ce iyi bi başlangıç canım iyide zaten 51 isen daha nereni vereceksin anlamadım.boyun kaçtı tatlım seni
SLIM IN 6 için start veriyos hadi sen de geliyorsunnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile
yaa sen çok komiksin yaa kaydirigubbakcemile bakıp bakıp gülüyorum şuna sanki gerçekten ben

havlularimizi aldim.

neyse,

ayyyy sende git artık yahuu. canımız çektiriyosunnnn tatil tatil
şaka tabiki canım.inşallah şöle sağlıklı gider gelirsin.
rose dediğin şu gül ürünü rosemu . eğer oysa ben onun pelingini kullanmıştım. beğenmiştim

ya kızlar bal demişsiniz ya . bal hani çok faydalı ama ben o balparmak falan gerçekmi acaba değilse boşu boşuna şeker yemek istemiyorum ben.o yüzden hiç bal yemiyorum.gerçek değildir diye

kasar peyniri zorla yedim. kahvaltinin sonunda da hic olmazsa enerji olur diye bir parca ekmege bir damla bal sikip yedim. (tupte balim var da, isyerinde bulunduruyorum )(
hihoyyyt

yiceksin tabi bugun senin doğum gününnnnn!:hooray:

ya kızlar bal demişsiniz ya . bal hani çok faydalı ama ben o balparmak falan gerçekmi acaba değilse boşu boşuna şeker yemek istemiyorum ben.o yüzden hiç bal yemiyorum.gerçek değildir diye

benim erkek arkadaşımın dedesi balcı.yani arıları filan var, doğal bal yapıyor. her sene bana da gönderiyorlar, hmm o kadar lezzetli ki gerçekten o balparmak'ın balına filan hiç benzemiyor.yiyor musun dersen? çok canım çekerse 1 kaşık alıyorum o kadar.

bu arada bu bahsettiğim dede 85 yaşında ve maşallahı var. ama çayına bile şeker yerine bal koyarmış. yani gençlik sırrının bal olduğunu söylüyorguclubacismile

Kırımızı biber, içeriğindeki mucizevi kapsaisin bileşiği metabolizmanızı ateşlemekle kalmaz; iştahı da baskılayarak tatlı krizlerini önlerken bize yardımcı olur. Japonya’da yapılan bir araştırmada kahvaltıda kırmızı biber tüketen kadınların tüketmeyenlere göre günün diğer saatlerinde daha hafif öğünler tükettikleri görülmüştür.

ben ce iyi bi başlangıç canım iyide zaten 51 isen daha nereni vereceksin anlamadım.boyun kaçtı tatlım seni

yaa sen çok komiksin yaa kaydirigubbakcemile bakıp bakıp gülüyorum şuna sanki gerçekten ben

ayyyy sende git artık yahuu. canımız çektiriyosunnnn tatil tatil
şaka tabiki canım.inşallah şöle sağlıklı gider gelirsin.
rose dediğin şu gül ürünü rosemu . eğer oysa ben onun pelingini kullanmıştım. beğenmiştim

tamam ya gidiyorummm iste :çok üzgünüm:
1 hafta beni ozlersiniz amaaaa..

a.s

yok cnm ya, su kozmetik markasi golden rose.. alligini arkadasim cok tavsiye etti de o yuzden ordan aldim. bakalim gorucez iyi mi kotu mu

merhaba herkese.........

sabah yediğim kuru meyveli nesfitten sonra ara olarak bir elma 2 erik yedim..........

2. arada bir avuç leblebi ve türevlerini yedim....

öğle sandaviç ekmeğinden biraz büyük ekmek arasına peynir salatalık domates k.biber ve yeşil biber koyup yedim

ben eve, tema vakfi'nin organik balini aliyorum.

isyerinde yedigim tupte olansa balparmak ne yazik ki..

tema vakfının ki iyimi pepper?
ya aslında bu ballar şeker şeker diyorlar aslında bunun esprisi arıların önüne şekerli su konulup arıalra içirtiliyormuş. yani arı çiçek dolaşmıyor. gerçi biliyorsunuzdur da.
ben önceden şeker şeker diyince millet ,sanıyordum ki balın içine direk şeker katıyorlar

ben geldim.. temizligim devam ediyor... tum yazliklari cikardim ama dunyanin utusu var......
koçum hoşgeldin gunaydinnnzemuszemus

ben de yazayım listemi:

uyanınca: 1 bardak su(bunu her seferinde yazıyorum extra birşeymiş ggibi, çünkü su içmezdim hiç eskiden)
kahvaltı: 2 dilim kepekli ekmekli + beyaz peynir + domates + salatalık + yarım kupa nesacafe(azaltıyorum yavaş yavaş)
ara: 1 kupa form çayı
öğlen: 3 kaşık sebzeli tavuk + 2 kaşık bulgur pilavı + yoğurt
ara: 1 kupa yeşil çay
akşam: ızgara biftekli salata (ya içinde yoğurtlu mayonezli sos vardı inşallah çok kalorili değildir :( )
ara: 1 avuç kiraz + 2 erik

spor yapmadım koçum. baya yürüdüm aslında(hem de yüksek topuklularla) ama gezme amaçlıydı bilmiyorum kalori yaktırır mı...

bi deeeee 53.5 çıktım bu sabahkaydirigubbakcemile3
spor yapmayip mayonez tukettigin iicn cicek degilsinn.. onu n disinda menun iyi., geri kalan menu kurtardigi icin bocek de yapmiyorum seni...

günaydın kızlarrr
pepper canımmmm doğum günün kutlu olsunnn.
kızlar sabah 300 gr daha az çıktım . bu hafta ii çözüldüm ben gidiyr .
yalnız sabah 300 gr daha gitmiş diye sevinirken aklıma dün arkadaşlara gitmiştik. çayı fazla kaçırmışım gece dön dön sabah 3,5 a kadar uyuyamadım . uyuyamadıkça kafama taktım. acaba uykusuzluktanmı öyle çıktım.

spatz canım dün de yazmıştım belki okuyamamışsındır yeniden yazayım . hani demişsin ya 3,5 kilo verdim kimse demiyor diye.
ay bende de öle bir Allahın kulu sen zayıflıyorsun neydi o eski halin demiyor. hatta geçenlerde bi arkadaşıma sordum kilom nasıl gidiyor diye ay kendisi kilolu bana burun kıvırtarak ne bilim ben iç bir fark göremiyorum dedi. ay çok kanım bozuldu oracıkda ümüğünü sıkıverecektim.

ya kızlar sabahları falan zayıflığımı farkediyorum. ama göbeğimde bi cıvıklık var onu mekik çekicem.
ama akşamları falan az bile yesem küçük kız çocuklarının göbekleri olur ya şiş şiş aynı öyle oluyorum.miğdemde de bi sorun yok ama anlamıyorm niye öyle

koçların güzeli dünkü menümü yazayım da beni bir değerlendiriver.

sabah :=krem peynirli yarım dilim ekmek /domates /yeşil çay

aram olmadı sanırım.

öğlen:=2 tas çorba:)

ara:=kuru kayısı ceviz
ara:=yeni dünya

alşam:= fırında pişmiş alabalık üstüne tereyağ koymuştum ama akıp gitmiş.yağlı değildi.roka limon

yemek sonrası işte burda halt ettim.
arkadaşlara gitmiştik ya 2dilim kek.
hayır madem yiyeceksin 1 dilim yee. Allahtan şekerli değil.

koçların güzeli leslieindirmeme gelince dün fırsat olmadı gezmeyede gidince kızma
zaten kesin spora başlamam lazım kilo versemde cıvıklık hissediyorum özellikle göbekde
nilufert seni bocek yaptim.. krem peynir yemek yok!!!.. ara ogun yapmnamissin sabah, aksam baliga tereyag koymussun, sen akip gitti desen de o balikin icine dogru keisn akmistir... bir de iki dilim kek yemissin....ustelik hala leslie yi indirmedin di mi???Ogle yemegin hafof oldugu icin seni d ebocek yapmiyorum ama cicek hiic degilsin.
nilufertcim okumuştum canım dün yazdığını. evet bu benim de pek sinir olduğum bir durum. dün çok yakın kız arkadaşlarımla buluştum, işte spordan diyetten bahsediyorduk ben 3,5 kilo verdim dedim. hadi yaa çok iyi vermişsin dediler. ama görünüş hakkında bir şey söylemediler. ve benim de alt karnım çok gevşek. ben 2,5 sene önce açık kist ameliyatı olmuştum, büyük bir parça alınmıştı. ondan sonra toparlanmadı karnım. insanlar sezeryanla çocuk doğurup sonra dümdüz karınlı oluyorlar benimki neden toplanmıyor anlamadım.

spor hocasına sordum geçen gün, bu alt karnı napıcaz diye.sporunu yapıyorsun yeterince, demek tatlıları götürüyorsun akşam diyor. ya hocam vallaha yemiyorum diyorum:umursamaz: o zaman yakında toparlanır diyor. bilmiyorum o yakın ne zaman:Saruboceq:
anacim insanlar giciklik olsun diye demiyorlar kilo vermissin diye. ben de bir kiskanc kuzen var, ben zayifladikca sen kilo aldin diyo hatun beni sinir ediyor. kendisi de 65 kilo falandir.
bu sabah ise bol kuru meyveli, cevizli pekmezli nesfit yedim......

bende 2sene doğuda çalıştım.....çalışmak başka gezmek başka...çalışınca o şehrin zorluğunu gördüğünüz için size güzel gelmiyor ama gezmek sadece doğal güzelliklerini görmek demek o yüzden hayran kalınacak yerler var......

mardin başlı başlına efsane bence...3-4 defa gittim tarihi görünüşü muhteşem[/QUOTE
canım bende şu anda doğuda görev yapıyorum. ardine gitmedim.urfaya gittim.
açıkcası kızlar ben turistlik olarak doğunun hiç bir cazibesini göremiyorum. belki mardim iidir bilmiyorum.
kahvaltin pek guzel...
urfayi begenmedinmi nilufert?? Ben gormek istiyom cok... sira gecesi falan...degisik bir kultur sonucta..
spatz, anchusa, sensewitch, nilufert hepinize tesekkur ederim kizlar. umarim 30. yasim cok guzel gecer, mutlu bir yil olur. (kendi kendine dilekte bulunan da bir ben varimdir herhalde :-))))))))

anchusa cicek olamadim mi yani :-((( cok uzuldum.

kizlar ben bu aralar kendimi cok zayif hissediyorum, karnim dumduz sanki, dun giydigim pantolonumda belimden dusuyordu, bugunku de. dun is arkadasim farketti, zayifladin mi, pantolunun dusuyor dedi. bu sabah da esim ayni seyi soyledi.
ama tartiya gore fazla fark yok.
garip bi durum, bakalim yarin sabah kac cikicam.
yok dogumgunun var diye torpil yapamam ama bu gece kesin pasta yersin, o pastayi gormezlikten gelecegim...
karninin duzlesmesine cok sevindim..
bu hafta bende bir tuhaflik var, gayet siskinim.neredeyse bir kilo cok cikiyorum tartidada.regli falan da olmayacagim yani....2 haftadir pilates yapmiyordum, dun yapmaya kalktim popomu kalduramadim.akannehir
nilufert dusuk bel pantolonlar simit yapiyormus diye duymustum ben...
ee ben hep dusuk bel giyiyom/ yuksek bel pantolon bulmak mumkun degil ki piyasada.
Sevgili koçum, beni çiçek yaptığın için çok mutlu oldum, bu çiçek böcek işini iyi buldun valla gaza getiriyor insanı. Ama o limonata maalesef şekerliydi. Dışarda olduğum için bulabildiğim en zararsız soğuk içecek buydu. Evdeyken tatlandırıcıyla yapıyorum ve içine bir dal da fesleğen ya da nane atıyorum inanılmaz güzel oluyor :)
hmmm bundan sonra disarida soda iciyorsun madem.. sekerli limonata yok.....yasak sana..
evet ben de aynı fikirdeyim nilufert & peppermint benim de tam olarak pantolonların üstünde kalan kısım sarkık. ahh ya yetişemedik ki yüksek bel modasınakaydirigubbakcemile3 korse filan mı taksam bir süre diyorum. o derece rahatsızım yani artık.
hehe emnim oyledir spatz, gorduk fotolarini..
ay aman aman ben ortaokul lisedeyken vardı o yüksek bel.
walla yeniden moda olacak diye aklım çıkıyor. çok çirkin duruyor yaa
evet bende ortaokuldaydim...90 larin basi... ahh ne gunlerdi o gunler...
evet kesinlikle patalonların eskisi var, pepperım yeniden doğumgünün çok kutlu olsun güzel bir gün geçir, öpütüm yeniden.
bu sefer kaçtım sınavlarım var, bir de doktora gidicem, benim için dua edin
hoşçakalın opuyorumnanaktan
bol sans...
kizlar yaaa,

bugun dogumgunum oldugumdan mi acaba;

acim boyle bi kipir kipir, oturamiyorum yerimde. is yapamiyorum vallaa
ee normal... simarman lazim bugun bol bol....bosver calisma bugun....tembellik hakkini kullan...
koçum dünkü menüm..
sabah 1 kayısı bir ceviz
kahvaltı bir küçük dilim peynir 8 y.zeytin 1dilim çavdar ekmeği
ara 1 minik dilim karpuz
öğlen 1 tabak yoğurt çorbası bol yeşillik
ara 8 fındık 1 ceviz biraz kuru üzüm
akşam 1 patates haşlaması 1 domates ve maydonozdan oluşan salata 1 dilim çavdar ekmeği
ara bir avuç kiraz

4 fast mil
sabah zeytinleri abartmissin onun disinda gun icerisinde cok az yemissin. sen bu kadar az yemeey devam edersen metabolziman duracak....
cicek oldun ama lutfen izgara et falan koy menune...ve d e bakliyat

:umursamaz:

gecen yil ben de selulitlerimi yoketmistim. dugunumden 3 hafta once basladim, selulit yagi surup, strecle sardim her aksam isten gelince.

ama bu kis hepsi geri geldiler. omur boyu ugrasmamiz lazim bu selulitlerle, yokolsalar da geri geliyorlarr

ayy omur boyu ugrasamam ben kizlar , isim yok hep selulit mi dusuncem, simdi coluk cocuk yok da ilgileniyoz kendimizle, cocuk olunca kas almaya, epilasyona bile vakit bulamicaz gibime geliyor. arkadaslarim hep oyle oldu....
@sense ben başlıycam slim in 6 ya beraber başlıyalımmıı?

aa ama sen bugün dinlenicektinhihoyyyt
ben de ben de..
kizlarrrrrr, bu oglen alisveris merkezine gidicem, havlu falan alicam.

bir dee kendime d.gunu hediyesi bronz allik almayi dusunuyorum. yanik tene makyaj yapilmaz, sadece bi allik surerim bir de parlatici diye dusunuyorum yaninca.

ayy yaa cok bi heyecanliyim ben bugun yaa
bende severim allik coook
Herkese Günaydın, pepper doğum günün kutlu olsunnn,
Arkadaşlar aranıza dün katıldım ve 53 Kiloyum demiştim ya dün hani şu kilo boy nabız ölçen aletler varya onda tartıldım 51.100 çıktım:))) 1,5 ay önce kondisyon bisikleti almıştım onun yararlarını gördüm sanırım ama ya tartı yanlışsa :( neyse tartım gelsim hep aynı tartıyla tartılacağıma göre bundan sonrasına bakarız:)) bu arada kahve muhabbetleri geçmiş ben kahve tüketmiyorum şekersiz içemediğim için çayıda şekersiz tüketiyorum yaklaşık 2 yıldır. artıkın yanımda ara öğün için meyve leblebi kuru üzüm yeşil çay bi de galete getiriyorum ki yemeğe birden saldırmayayım:)
Dün kü doğum günündede bi dilim yaş pasta, bisküvili pastadan küçük bi dilim, bi tane küçük kandil simiti ve çok az erik ve kiraz yedim diğer börek vs lerin hiç birine dokunmadım, akşam yemeğinde de düz bi tabakta silme pilav, kuru fasülyenin tanelerin den çok çok azda sebze yedim. Hiç spor yapamadım çok geç eve döndüm ama hep ayaktaydım iki bebiş vardı kucağımda hoplatıp durdum onları,
Nasıl iyi Gidiyormuyum ne dersiniz??
iyi atlatmissin dogum gunu partisini, kendini frenleyebildigin icin tebrik ediyorum ama cicek olamadin...
SLIM IN 6 için start veriyos hadi sen de geliyorsunnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile
ben de bende...
hadi ya..nefessiz bırakıyor korse insanı dimi?ben boxer şeklinde sıkı çamaşır giydiğimde bile karnımı düzleştiriyor gibi hissediyorum. bir bakayım şu korse işine.

evet canım aynen öyle. hem gözlerinden, hem de vücudundan. spor yapsa da yer çekimine karşı duramıyor insan...
şu limonlu kahveli şey mi çatlak formülü dediğin?
benim de pilates yapmaya başladığımdan beri selulitlerim azaldı.çok hoşuma gidiyo bu durumopuyorumnanaktan

aynı kilodayız ama vücut yapıları ne kadar farklı oluyorolumunekankayizsmile
ben slim in 6'nın karın videosunu yapıyorum. 12 dakikalık ayrı bir video o. aynı yerden indirdim. tavsiye ederim..
evet kizlar pilates cok iyi geliyor selulite
korse mi? ben gelemem oyle sikintiyaaa valla
Evet aynen öyle biraz boşlayınca geri geliyolar, sürekli de sıkamayacağımıza göre böyle bahar aylarında başlicaz çalışmalara :)
Kahve ben de içiyorum sürekli ve selülit yaptığına inanmıyorum. Hergün kupalarca kahve içen komşumuzun gram selüliti yok bacakları taş gibi olsa onda olurdu. Benimkilerde geçmezdi. Hem kahve kan dolaşımını (ya da kan basıncımıydı) arttırıyormuş. Bu ters etki demek değil mi?
iyi kahvenin selulit yapmadigi ispatlandi kizlar...
bugun yediklerim:

sabah,
1 dilim kepek ekmegi

ara
-

ogle
1 kase cilek

hihoyyyt

su ana kadar ciceksin ama aksam ve ogleden sonra gorecegiz bocege donusup donusmeyecegini
gercek bal degil canim onlar.... ben antalyadan alan aliyorum ari bali, koylulerden .. onun tadi bambaska... markette satilanlar cok kotu....
yiceksin tabi bugun senin doğum gününnnnn!:hooray:

benim erkek arkadaşımın dedesi balcı.yani arıları filan var, doğal bal yapıyor. her sene bana da gönderiyorlar, hmm o kadar lezzetli ki gerçekten o balparmak'ın balına filan hiç benzemiyor.yiyor musun dersen? çok canım çekerse 1 kaşık alıyorum o kadar.

bu arada bu bahsettiğim dede 85 yaşında ve maşallahı var. ama çayına bile şeker yerine bal koyarmış. yani gençlik sırrının bal olduğunu söylüyorguclubacismile
evet bunu demek istemistim
tamam ya gidiyorummm iste :çok üzgünüm:
1 hafta beni ozlersiniz amaaaa..

a.s

yok cnm ya, su kozmetik markasi golden rose.. alligini arkadasim cok tavsiye etti de o yuzden ordan aldim. bakalim gorucez iyi mi kotu mu
ben rujunu kullaniyorum memnunum. alligi bana alerji yaomisti....
merhaba herkese.........

sabah yediğim kuru meyveli nesfitten sonra ara olarak bir elma 2 erik yedim..........

2. arada bir avuç leblebi ve türevlerini yedim....

öğle sandaviç ekmeğinden biraz büyük ekmek arasına peynir salatalık domates k.biber ve yeşil biber koyup yedim
uygundur suleulku
ben eve, tema vakfi'nin organik balini aliyorum.

isyerinde yedigim tupte olansa balparmak ne yazik ki..

hii bak bu bali nerden aliyorsun? deneyebilirim ben de

tema vakfının ki iyimi pepper?
ya aslında bu ballar şeker şeker diyorlar aslında bunun esprisi arıların önüne şekerli su konulup arıalra içirtiliyormuş. yani arı çiçek dolaşmıyor. gerçi biliyorsunuzdur da.
ben önceden şeker şeker diyince millet ,sanıyordum ki balın içine direk şeker katıyorlar

alemsin nilufert... cok dogal bir insansin sen yaaaaa....seviyom senin bu halini..ah bir de leslie yi indirsen daha cok sevecegim

yasasin yarim gunluk de olsa cicek oldummm :-))))))))))))

anchusa cnm o bali bizim isyerinin yemekhanesinde satiyorlar tema getirip, sakli cennet markasi sanirim. internette bi bak istersen, ya da evde bakayim sana tam adini yazarim cnm..

anchusacım ben de seni soracaktımşimdi. temizliğe girdi çıkamadı diye .
aman ne güzel temizlik işini hallet. insanın üstünden büyük yük kalkıyor.

evet 90 lar çok güzeldi dimi. ben hala açar açar 90 ların şarkısını dinlerim bazen . sanki o günlere götüryor. birde o yüksek belli pantolonların üstüne yarım kollu bol t şörtler giyerdik. sol göğsünde makası yazardı levis mavi falan diye . ozamanlar pek bi marka takıntısı vardı .şimdiki gençlerde de varmı acaba hala?

Back
X