50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşkkür ler koçum benide çiçek yapmışın.12 de elma yedim haklısın geç oldu ama 8 de bir uyumuşum 12 de uyandım açıkmışımda içimde yanmış o dolaptan aldım bir elma buz gibi yedim.....

tuvalete çıkamama kesinlikle psikolojikmiş geçenlerde dr çıkmıştı tv ye o dedi.günlük hayatında bu sorunu yaşayanlar tatilde daha çok yaşarmış.....wc leri kendi ait olmadığı için rahat edemezlermiş...

anchusa, sense, suleulku, sagolun kizlar tavsiyeleriniz icin.

ben orda da bitki cayi icmeyi, meyve yemeyi, kuru kayisiyi ihmal etmeyeyim en iyisi.

bir de belli satte gidip tuvalette oturayim olmasa bile.

anchusa, sense, suleulku, sagolun kizlar tavsiyeleriniz icin.

ben orda da bitki cayi icmeyi, meyve yemeyi, kuru kayisiyi ihmal etmeyeyim en iyisi.

bir de belli satte gidip tuvalette oturayim olmasa bile.

yuzmek de iyi geliyor. deniz tatillerinde spordan oturu ben bu problemi daha az yasarim..
doktorum da oyle demisti
en guzel cozum kabizlik icin spordur demisti. bir de gobegine masaj yap demisti..

kızlar günaydınnnnzemuszemus

kilo verenleri tebrik ediyorum. en çok koçumu ediyorum ama. beni haftasonu aldığım bütün kalorilerden kurtardığı içinolumunekankayizsmile

ben bu sabah 53.6 çıktım,700 gr vermişim yani:lepi: uzun zamandır aynı kilodaydım, benim içim büyük moral oldu.

kilo verenleri tebrik ediyorum. en çok koçumu ediyorum ama. beni haftasonu aldığım bütün kalorilerden kurtardığı içinolumunekankayizsmile

ben bu sabah 53.6 çıktım,700 gr vermişim yani:lepi: uzun zamandır aynı kilodaydım, benim içim büyük moral oldu.

aferin spatz ...hadi bugunde cicek ol, yarin nasilsa cozutacaksin...

yaa kızlarr:sinifsinif: tam tartı günü başıma gelelere bakın böyle bişey olabilirmi????
salı 53,7
çarşamba 53,4 çıktım gayette mutluydum. sabırsızlıkla bugünü bekledimsenağlama
dünkü menümsabah küçük peynir kepek ekmek
öğlen de sadece yarım alabalık
akşama gelince ama arkadaşlara gittik yemeye. bir arkadaşın eşi işten geç çıktığı için 9 gibi yedik yemeği.

açıkcası ne varsa yedim. üstüne çayla tatlımıda yedim.

senağlama
ya bu sabah 54,5 çıktım. dün 53,4 çıkan ben nasıl olurda 1 kilo fazla çıkarım yaa.
ama sadece dün yemeği geç yedik ya sabah kalktığımda hala yeni sofradan kalmış gibitdim . normalde ben 7 den sonra akşam yemeğimi yemem.

acaba ondanmı fazla çıktı????

ben bi geçmişe okıyım

yaa kızlarr:sinifsinif: tam tartı günü başıma gelelere bakın böyle bişey olabilirmi????
salı 53,7
akşama gelince ama arkadaşlara gittik yemeye. bir arkadaşın eşi işten geç çıktığı için 9 gibi yedik yemeği.

senağlama
ya bu sabah 54,5 çıktım. dün 53,4 çıkan ben nasıl olurda 1 kilo fazla çıkarım yaa.
ama sadece dün yemeği geç yedik ya sabah kalktığımda hala yeni sofradan kalmış gibitdim . normalde ben 7 den sonra akşam yemeğimi yemem.

ben bi geçmişe okıyım

hazmedememissindir. kilo bildirimini yarin sabah yap bu gece hafifi yiyip, ya da dunku kilonu baz al.bunun dogru olmasi mumkun degil
ama aksam yemeginde olcusuz yedigin icin boceksin

günaydın kızlar..
bu sabah galenic elancyl inceltici serumu sürdükten sonra mezura ile ölçülerime baktım..
67 ile başladığım bel ölçüm 64'e ,
94 ile başladığım basen çevrem de 92'ye inmiş..
çok ama çok mutluyum ,
belimi 62'ye
basenimi de 90'a indirirsem benden mutlusu olmayacak..
sizi seviyorum anacımzemuszemuskaydirigubbakcemile5

hazmedememissindir. kilo bildirimini yarin sabah yap bu gece hafifi yiyip, ya da dunku kilonu baz al.bunun dogru olmasi mumkun degil
ama aksam yemeginde olcusuz yedigin icin boceksin

böcek ki ne böcek ben bir karafatmayım.
ne bilim ya .akşam yemeği için ne dese haklısında .ne biliyim ortam neşeliydi. birde o saate kalınca çok acıkmıştım.hızlı yedim falan.öfff öff

ayy canim yaa, cok sevindim senin adina.

afferin spatzimaaa... 700 gr superrr

ben de sana yetisirim insallah yakinda... kurali bozmamamiz ayni olmamiz lazim :-))

salı 53,7

senağlama

ben bi geçmişe okıyım

canim merak etme, 1 gunde 1 kilo alinmaz,
bence sen 53,5 gibi biseysin.
dun aksam gec yedigin icin sabah tok karna gibi tartildin sen, ondan fazla ciktin. (tuvalete de gitmedin belki de )

günaydın kızlar..
bu sabah galenic elancyl inceltici serumu sürdükten sonra mezura ile ölçülerime baktım..
çok ama çok mutluyum ,
belimi 62'ye

ayy ne guseell
benimde belim cok ince degildir
birsey dicem bu serumlari kullanmayi birakinca yine eski haline donuyor di mi belin???oyuzden sevmiyom boyle seyleri kullanmayi

günaydın kızlar..
çok ama çok mutluyum ,
belimi 62'ye

Günaydın, bu serumu ne miktarda ve günde kaç kere sürüyorsun canım ? Ben zamanında bir sürü ürün kullandım, ama hiç işe yaramıyor, acaba sadece su kaybetmiş olmayasın?

Kızlar bir de size bir şey diyim: Çalışırken bile karnınız içeri çekili durun, inanın göbek düzleşiyor, bir de arada, pencere kenarına gidin ve derin nefesler alın ve yavaşça bırakın, özellikle stres altındayken.guclubacismile

ayy ne guseell
benimde belim cok ince degildir
birsey dicem bu serumlari kullanmayi birakinca yine eski haline donuyor di mi belin???oyuzden sevmiyom boyle seyleri kullanmayi

anchusacım benim kullandığım küçük serum paketleri halinde değil , 250 ml.büyük bir şişe ve şişenin üzerinde günlük kullanım ölçüleri var ,
henüz 1. şişeyi bitirmedim..
ama bugüne kadar kullandıklarımın içinde en iyisi diyebilirim..
kışın deracine olanı kullanmıştım..hiçbir etkisi olmadı..fakat buna diyet ve masjla birlikte devam edildiğinde gerçekten sonuç etkili..
bir şişe daha kullanmayı düşünüyorum , sonra da tatil v.s eski halime dönmemeyi umut ediyorum..kullandığım ürün bu..

hepinize günaydın, günaydın günaydın çıtır çerezler

bugün sabah tartıda 52,2 çıktım
geçen hafta kilo verememiş gözüküyordum 53,6 aynıydı
ama mens öncesiydi
bugün mensimin 5. günü ve 52,2 çıktım

4 günde 400 gr verirsem benden iyisi olmayacak

1 ıPhone
2 yurt dışı tatili
3 arabanın anahtarı benim olacak benim
yaşasın kötülük

Günaydın, bu serumu ne miktarda ve günde kaç kere sürüyorsun canım ? Ben zamanında bir sürü ürün kullandım, ama hiç işe yaramıyor, acaba sadece su kaybetmiş olmayasın?

canım bu ürün 14 günlük bir program içeriyor,
sabahları şişenin üzerinde belirtilen ölçü kadar kullanıyorsun..ürünü kullanırken bolca su içmeye dikkat ediyorum..sıvı kaybı olduğunu düşünmüyorum..

Kızlar bir de size bir şey diyim: Çalışırken bile karnınız içeri çekili durun, inanın göbek düzleşiyor, bir de arada, pencere kenarına gidin ve derin nefesler alın ve yavaşça bırakın, özellikle stres altındayken.guclubacismile

iyi fikiryerimseniben

ama mens öncesiydi

1 ıPhone
2 yurt dışı tatili
yaşasın kötülük

tebrik ederim///

aferin spatz ...hadi bugunde cicek ol, yarin nasilsa cozutacaksin...

koçum dünki menumu yazayım mı? dün de çiçektim galibahihoyyyt

uyanınca: 1 bardak su
kahvaltı: 2 dilim kepek ekmeği + beyaz peynir +domates+salatalık+ yarım kupa nescafe
ara: limonlu form çayı
öğle: 1 lahmacum + 1 ayran
ara: karanfilli yeşil çay
akşam: 4 küçük ev köftesi + salata + yarım kase sütlaç
gece: 2 erik +bi kaç tane kiraz

slim in 6 yaptım akşam da.

yok ya lahmacun, sütlaç filan. değilmişim çiçeksempatiksalakcinni

salı 53,7

senağlama

ben bi geçmişe okıyım

yaa nilufertttt niye böyle olsu sahiden de?kesin bi yanlışlık var, imkanı yok bu kadar çok çıkmanın.spor yaptın mı dün, kasların mı şişti aceba dicem ?

böcek ki ne böcek ben bir karafatmayım.
ne bilim ya .akşam yemeği için ne dese haklısında .ne biliyim ortam neşeliydi. birde o saate kalınca çok acıkmıştım.hızlı yedim falan.öfff öff

karafatma mı?:roflol:

ayy canim yaa, cok sevindim senin adina.

afferin spatzimaaa... 700 gr superrr

ben de sana yetisirim insallah yakinda... kurali bozmamamiz ayni olmamiz lazim :-))

evet kesin vermelisin sen de koşun yetişin banakaydirigubbakcemile5,
canım bir kere daha anlamış oldukki az yenerek kilo verilmiyor. sen bütün hafta birşey yemedin hastalığın yüzünden, yine 300 grcık gitmiş sadece.

çalsın davulalr zurnalar, çalışsın metabolizmalar hadi hobaaaa:teytey:

ama mens öncesiydi

1 ıPhone
2 yurt dışı tatili
yaşasın kötülük

supersin truf süperrrrrr!!!!!kaydirigubbakcemile2