Yaaaaaaaaboshayallersmile..... Bir arkadaşım göstermişti o şarkıyı bana. Adamın sesi çok güçlü. Azerilere zaten bayılırım ben. Bazı kişiler(Türkiye Türklerinden) onları biraz köylü gibi görüyor ama tam tersine herifler sanat manat bayağı ilgili yani. Dilleri de çok samimi, saf, romantik, komik veya hüzünlü olabiliyor, çok hoş :) .olumunekankayizsmile
sarkı ıyımısss amaaaa.s.
etnık seylerı sevıormmm :)
Doğru. Bak ne diyor şarkıda "geder birgün bu güzellik sene de galmaz", yani bunu seni daha beter yapmak için söylemiyorum tam tersine, herkes için bu aynı. Takmamak lazım bu konularayerimseniben. İstediğin kadar çalışabilirsin tabi fakat olur da kaybedersen yarışmayı hiç üzülme bir şey eksilmiş olmayacak ki senden, sahip olduklarından... yani en azından gel içini dök buraya, biz burada olacağız en azındanzemuszemus.bakalımm bu sene son dıormm o yuzden de derdım gidebilecegım en ıyı sekılde gıtmek
bahanem kalmasın olası bı fıyaskoda ben herseyı yaptım dıyım
yoksa okul falan 30da bitcek anca:)
Doğru yaw, niye yasak olsun, milletin mutluluğu için çalışıyoz de mi, youtube'dan neler öğrenilir neleropuyorumnanaktan.yazsın googlea youtube a giriş diee envayi çeşit yol çıkıorr zaten
yok canım yaptıgmz burda amme hızmetı neden yasak olsun kı naniknanik
Yahu konuyu iyice dağıtacağım ama neyse, dertlerimiz bölümünü okuyorum da ne kadar sorunlu insan varmış:sm_confused:. İnsanın haline şükretmesi gerekiyor hep, şimdi yaptığım aksilikleri huysuzlukları büyüttüğüm olayları düşündüm de hiçbiri önemli değil, utandım anidenbenneyaptımki. İnsan küçük şeyleri takmamalı çünkü hepsi geçiyor, huzurlu olmak çok önemli. Dur bakayım elimden de bir şey gelmez ama belki yardımcı olabileceğim bir konu çıkar :) .