50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlaropuyorumnanaktan

klik hemen iş bulmuşsun çok sevindim..
ayrıca diğer olayada çok sevindim..
tebrikler:içelim: darısı diğer kızların başına

günaydın kuzucumm
teşekür ederimm..
evet yaa iş bulmam çok uzamadı allahtann..
diğer olayda valla birden oldu..
ben zaten istiyordum ama bu kadar çabuk sonuç almayı beklemiyordum doğrusu..

sağolasın anchusacığımm opuyorumnanaktan
daha doktora gitmedim. bu hafta sonu gideceğim inşallah..
yani henüz kaç haftalık olduğunu bilmiyorumm..
güzel dileklerin için çok teşekür ederimm.
eee sizler ne yapıyorsunuzz??
kaçırdığım bir değişiklik falan var mı??
bu hafta koç kim ?

biz ayniyiz,
koc kahve kokusu
ben bu hafta koclugum bitince saldim gitti... paso yiyorum. ama hersey yiyorum... Cok entersan bir sekilde bu sabah kilo verdigimi gordum... nasil ya??? oldum..kesin 1 kilo fazla cikarim diyordum.. ben anlamiyom bu metabolizma kardesi... nedir derdi? kilo vermemiz gerekince veremiyoz vermemiz gerekince veriyorz

KLıK hamilemisin canım
ya hayırlı uğurlu olsun
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
kolay bir hamilelik geçiresin inşallah
çok kilo almazsın inşallah
hayırlı sağlıklı olur evladın inşallah

klikcim çok sevindim senin adına her 2 haber için. yeni işinde hayırlı olsun.... çok güzel günler senin olsun yeni işinde ve hamileliğinde de.....

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnn opuyorumnanaktan

kızlar sizde de istediğiniz kiloya ulaşmış yada çok yaklaşmış olmanıza ragmen
aynada ki goruntunuzde yada kendiizi inceledgnzde hala kendinizi kilolu buldugunuz oluor mu?

Olmaz mı o kadar karın çalışmasına aşağı eğilince o göbek nasıl sarkabiliyor utanmadan anlamam bilmiyorumkismile
sandalyeye oturunca simitlerim nasıl rahat rahat yayılıyolar sağa sola anlatamam kafamçokkarıştı

Ama herşeye rağmen vücudumun şekle girmesi beni heyecanlandırıyor bunda buradaki arkadaşların çok etkisi var yoksa ben çoktan vazgeçmiştim (ilk mutsuzlukta - can sıkıntısında) çarpık bacaklarım bile düzeliyor inanamıyorum çok mutluyummmmmmm :lepi:

Dün de yazdım burası ruhumu ve bedenimi dinlendiriyor
Hayatımın hiçbir döneminde ruhuma ve bedenime bu kadar yatırım yapmamıştım

Sağolun kızlar iyi ki varsınızzzz opuyorumnanaktan
ya benim memişlerde küçülüo gitgideeee öfff yaaa:(

Aynen canım 85 -90 olan iç çamaşırım artık 75 :(
Onları tepeye dikene kadar canım çıktı hala daha devam etmem lazım bu arada bu konuda slim in 6 leslie nin lastikli 4 milinden daha iyi kızlar daha çok çalıştırıyor...

şu kahve olayı zaten tek sorunum cofeemate kullanmayı geçtim
bide bardagın yarısına kadar basıorumm coffeemate i
ben bu sıralar vampırella oldugum ıcın
gun ısıgını gormeden yatamaz oldum
halıyle okula bıle zor yetısıorm :)
benımkı artıkk sevmeyı gectı hastalık halıne geldı
resmen ınsomnıa takılıorm ortalıkta
3-4 saatlık uykularla yaşar oldum
üstüne de bas kahveyı bas kahveyıı:sinifsinif:
yada stogum tukenınce yenısını almamsositososito
aslında yaz geldı soguklara yönelsem fena olmıcakk
iştee nalet gibi sigaraya basladımm
şu diet aşamasında da bırakmktan çekınıormm
onla da yanında bişi içmek ıstıormm aslında sebep bu

Yapma bunları kendine tatlım yaaa her zaman genç kalmıycaz bu beden bizi senelerce taşıycak istersen yapamıycağın bişiy yok sigaraya başlama içlerinden en kötüsü o biliyorum canım diyette bırakmak zor ama bırakırsan kendini çooook seveceksin bunun garantisi verebilirm zemuszemus
Sigara içtiğin sürece kahveyi zaten bıramazsın onlar kardeş
içeceksen filtre kahve iç canım biz forumca içmiyoruz işlenmiş kahve... Filtre kahve günde 2 bardağa kadar içebilirsin (bilgi:anchusa :))
Tatlandırıcı da kullanma yanında kuru üzüm ye mesela ya da kuru kayısı onların şekeri direkt beyin fonksiyonların için kullanıcak vücut direkt yakacaktır...

Kaliteli uyku uyumazsan vücudundaki şişliği atamazsın canım yaaa vücudunda hücreler de yenilenmez arınamazsın aklinialirimsmile
Coffemate den aldığın yağı spor yapmadan veremezsin canım yaaa yapma valla korktum senin adına bişiy olucak diye dikkat et kendine bilmiyorumkismile

aynen benım de vıcır vıcırrr
artık dıetten çok sıkılasmaya ıhtıacım varr
ama vakıtyok gıdemıormm sporaa:sinifsinif:

Spor diyorum vakit yok diye bişiy yok bunu kendi bedenin için yapmalısın bak yarışmaya gireceksin süper işte spor yapmak için bir neden sana 2-3 haftada düzenli yaparsan farkı farkedersin zaten eski sporcuymuşsun işte süper alt yapı tam opuyorumnanaktan

kendimden biliyom bugün sense bişey önerdi ama şimdi ismi aklımda yok inanılmaz hılı ve eğlenceli yarım saatte nakavtt oldum :1shok: dans ve aerobik karışımıhihoyyytsüper diyorum başkada bişey dememaklinialirimsmile

Off ben de yapamadım çok hızlı yaaa :(( slim in 6 e döndüm ama izin günümde yapıcam yaa belki yorgundum ondan yetişemedim

hangisi o canım slim in 6 mı, benim artık vaktim kısıtlı olduğundan az zamanda çok kalori harcatacak bişeyler lazım.

Slim in 6 i pek bi beğendim az zamanda sucuk gibi yapıyo yine bacaklarım ağrıyo bayanssulusmile

Bildiğim kadarıyla pini değiştirmek zorunda değilsin her sefer. Şimdiye kadar tickerımı değiştirmediğim için emin değilim de, galiba ilk girdiğin pini, tickerının kilosunu değiştirmek istediğin zamanda gireceksin, sorun kalmayacakyerimseniben.

Aynısını giriyorum ama girmek zorunda kalıyorum neyse alıştım artık zati...

Bi de yeni derdim güneş alerjisi, güneş yüzünden zaten kapalı mekanlara kaçıyom... o da ayrı bi dert oluyo.. pöf.. Pardon kızlar yaw..

Hiç sevemedim güneşi anında sucuk gibi oluyorum ve bir ağırlık çöküyo üstüme yüzüm bile su gibi oluyo hiç sevmem ne terlemeyi ne de güneşi offfff :hulya:
Sabahları da yürünmez artık üfff kafamçokkarıştı

günaydın hanımlaar.. beni de alabilir misiniz aranıza? kilo vermem gerek..
57kiloyum.158 boyundayım.yardımınıza ihtiyacım var benim de.. =/

Gel canım gel hoşgeldinnnnn
Bu arada bayanlar bakın size ibret olsun diye size Anchusanın bana yolladığı özel mesajı yazayım. Ben koçluğunun son günü ona özel mesajla o günkü menümü yazmıştım dacokacimcoook.

"sabah ceviz disinda duzgun bir sey yememissin ki....
biz cay da ismiyoruz yesil cay iciyoruz. Hos cayi kahveyi cok seven biri olarak ben bu konuda sik sik kacamak yapiyorum. nerde peynir zeytinin domates alatan.... sen boyle aslaaaaa zayiflayamazsin, forumun dobiskosu olarak aramizda gezinirsin...
bir de ogun atliyorsun.... coook yanlis yapiyorsun cook. en buyuk bocek sensinnn
"

Evet, bundan sonra forumun tescillenmiş dobişkosu ve en büyük böceğiyim, kimseye kaptırmamyasakkelimesırnaşık şey.

Nasıl doğru yazmış ex-koçum benim
evet yaaa dogru bir tespit.. valla 2 gundur durmaksizin dusunuyorum... Vardigim karar kadinin ezikligi var ve ogullarini ovup, baskalarini ezerek bunu bastirmaya calisiyor. Ama bir gorseniz kayinvalidemi bunun neresi ezik dersiniz, o kadar bilmis, o kadar sosyetik, o kadar dominant bir tip daha once de demistim bir partinin kadin kollari baskani istanbulda...ben soyle diyorum" keske cahil, bir kosede oturup benden kahve cay bekleyen, cok ortak konusacak seyimizin olmadigi ama SAMIMI, SAF bir bayan olsaydi" Ayni seyleri eltime de yapiyor...Disarida da bizi ove ove bitiremiyormus. Hafta sonuna kadar sakinlesmem lazim yuz yuze bakacagiz mecburen.
ben yazdiklarimi kayinvalidenizden isittiginiz inciler kismina kopyalayayim bari... 2 ayda ne inciler biriktirdim...karikatur gibi kendisi...
dedigin laf da cok guzel, bir diyalogumuzda kayinvalideme soyleyebilirim.....

Çalıştığım yerde bi reiki hocası vardı şöyle derdi ki "Ne kadar sıkıntın varsa sal bırak ...."
kaslarını gevşet belki işe yarar tatlım yaaa
Olumsuz düşüncelerini uzaklaştır kafandan ama üzmesinler seni ok?

Sen bizim biricik anchusamızsınnnnnnn opuyorumnanaktan
günaydınlar herkese arkadaşlar
yeni bir işle beraber topiğime geri dönmüş bulunmaktayım.işimde yeni olduğum için çok sık giremeyebilirim..
bu arada pazar günü test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim.
tartıda da daha şimdiden fazla geliyorum..bilmiyorum regl olmadığım için mi bu fazlalık..
anlamadım valla bende..
bu arada hepinizi çok özlemişim yaaa

Klikçim işine bebeğine çok sevindim koskoca bir hayırlı olsun sana al bakalım a.s.

Ama sağlıklı yaşama devam öyle tatlıları löp löp götürmek yok bebişi besliycen anlaştık vereliniortak

Koçumm menümü yazıyim

06:30
½ bardak su
2 kuru kayısı

06:30 – 07:10
Yürüdüm

08:30
1 bardak yeşil çay
2 dl. Kepek ekmeği
1 kalın dilim tulum peynir
10 g. Bal

09:30
Yeşil çay

10:45
Elma

12:30
Kıymalı patates yemeği sadece kıymalarından 4-5 çatal
1 kase y.yağlı yoğurt
1 tabak marul, havuç, mor lahana
1 dilim kepek ekmeği

14:30
2 kuru kayısı
1 ceviz
4 fındık
Yeşil çay

17:30
Kıymalı patates yemeği 3-4 kaşık
1 kase y.yağlı yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

20:00 – 22:00
Slim in 6
Callanetics

22:30
8-9 erik
1 avuç kiraz
Mayalı light süt

günaydın..
sabah koştur koştur duruşmaya girdim çıktım,
hemen iş yerine gelip pc'nin başına geçtimi sırf size yorum yazabilmek için..
değerinizi bilin yanizemuszemus

off ya canım sıkkın......

okadar yürüyüş ve spora rağmen hala kilo veremiyorum...yediklerimde çok değil tatlı bile yemiyoruz evde....akşam yemeğini en geç 6 da yiyoruz..... her akşam 1 saatlik tempolu yürüyüş yapıyoruz tık yok....54 ü bile göremiyorum.....

dünkü menüm iyi değil ama genede yazayım......

sabah 10 kuru meyveli cevizli pekmezli nesfit

saat 12.30 okulda yemek vardı bir kase çorba salata ve mantı ( mantı çok kötüydü hamur gibiydi tabağımı bitiremedim) ve yarım bardak fanta ( mantıyı hazmettirsin diye)

saat 15 te anca geldik eve alışverişmerkezine gittik bir kaç elbise denedim göbeğim ve midem çok çıktı morelim bozuldu almadım.

saat 15.30 büyük bardak bitki çayı ve 6-7 badem

saat 18 akşam yemeği için sebze pişirmiştim ama eşim yemek istemedi onun yerine tam buğday ekmeğinden tost yaptık bol karpuzla yedik

1 saat yürüyüş gelincede callan yaptım. büyük bardak bitki çayımıda içtim......saat 11 gibi yarım elma ve yarım muz yedim.....

günaydın kızlarrr. ya ben dün akşam yemeği yemedim. hata mı sizce bu. ama h. sonu çok yemiştim.almışda gramları . kendimi kötü hissettim akşam yemeği yemedim

yeni bir işle beraber topiğime geri dönmüş bulunmaktayım.işimde yeni olduğum için çok sık giremeyebilirim..
tartıda da daha şimdiden fazla geliyorum..bilmiyorum regl olmadığım için mi bu fazlalık..
anlamadım valla bende..

klikcim güzel haberlerine çok ama çok sevindim yeni işin ve bebiş sana uğur getirsinyerimseniben

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnn opuyorumnanaktan

Koçumm menümü yazıyim

06:30
½ bardak su
2 kuru kayısı

06:30 – 07:10
Yürüdüm

08:30
1 bardak yeşil çay
2 dl. Kepek ekmeği
1 kalın dilim tulum peynir
10 g. Bal

09:30
Yeşil çay

10:45
Elma

12:30
Kıymalı patates yemeği sadece kıymalarından 4-5 çatal
1 kase y.yağlı yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

14:30
2 kuru kayısı
1 ceviz
4 fındık
Yeşil çay

17:30
Kıymalı patates yemeği 3-4 kaşık
1 kase y.yağlı yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

20:00 – 22:00
Slim in 6
Callanetics

22:30
8-9 erik
1 avuç kiraz
Mayalı light süt

çok güzel,ayrıca meyve ile birlikte süt tüketmeni de takdir ettim , diğer arkadaşlara da örnek olmalıvereliniortak

off ya canım sıkkın......

okadar yürüyüş ve spora rağmen hala kilo veremiyorum...yediklerimde çok değil tatlı bile yemiyoruz evde....akşam yemeğini en geç 6 da yiyoruz..... her akşam 1 saatlik tempolu yürüyüş yapıyoruz tık yok....54 ü bile göremiyorum.....

canım belirli bir kiloya indikten sonra kilo vermek zorlaşır..acaba sen de öyle bir dönemde misin:uhm:
bu aralar biraz bünyeni şaşırtsan, örneğin yemek saatlerinde değişiklik yapsan , porsiyonlarını ve yediklerini biraz değiştirsen nasıl oluryerimseniben

ben menumu bugun yazmaya baslayacagim. 3 gundur sacmalamistim kocum...

anchusoşum,
kilonda değişiklik oldu mu bu arada:uhm:

dünkü menüm iyi değil ama genede yazayım......

sabah 10 kuru meyveli cevizli pekmezli nesfit

saat 12.30 okulda yemek vardı bir kase çorba salata ve mantı ( mantı çok kötüydü hamur gibiydi tabağımı bitiremedim) ve yarım bardak fanta ( mantıyı hazmettirsin diye)

saat 15 te anca geldik eve alışverişmerkezine gittik bir kaç elbise denedim göbeğim ve midem çok çıktı morelim bozuldu almadım.

saat 15.30 büyük bardak bitki çayı ve 6-7 badem

saat 18 akşam yemeği için sebze pişirmiştim ama eşim yemek istemedi onun yerine tam buğday ekmeğinden tost yaptık bol karpuzla yedik

1 saat yürüyüş gelincede callan yaptım. büyük bardak bitki çayımıda içtim......saat 11 gibi yarım elma ve yarım muz yedim.....

canımıniçisi , muz yerine kiraz ve kayısı yapalım bundan sonra ,
sanırım ödem var sen de ,sıcaklarla birlikte vücutta şişlik yapması normal..
bolca sıvı haşlanmış sebze ve yeşillik tüket , ödemini atmaya çalış..
bakalım sonuç ne olacakbuyrunnnnnnnnn

anlamadım valla bende..

klikkkkk! ne güzel haberler bunlarrrrr :)
canım çok tebrik ederim. hem işini hem bebişini...ay çok sevindim yaaa!
ama sakın hamileyim diye boşlama bizi.

biz ayniyiz,
koc kahve kokusu
ben bu hafta koclugum bitince saldim gitti... paso yiyorum. ama hersey yiyorum... Cok entersan bir sekilde bu sabah kilo verdigimi gordum... nasil ya??? oldum..kesin 1 kilo fazla cikarim diyordum.. ben anlamiyom bu metabolizma kardesi... nedir derdi? kilo vermemiz gerekince veremiyoz vermemiz gerekince veriyorz

sen bayağı otoriter bir koçtun yaa
yemek senin hakkınn..zaten zapzayıf oldunn
kahve kokusu nasıl olcak bakalım o zaman koçlukta..

KLİK hamilemisin canım
ya hayırlı uğurlu olsun
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
kolay bir hamilelik geçiresin inşallah
çok kilo almazsın inşallah
hayırlı sağlıklı olur evladın inşallah

çok sağol trufcumm..bütün duaların için allah razı olsunn

klikcim çok sevindim senin adına her 2 haber için. yeni işinde hayırlı olsun.... çok güzel günler senin olsun yeni işinde ve hamileliğinde de.....

aminnn..hepimiz için çok güzel günler olur inşallah opuyorumnanaktan

aaa klik çok ebrik ederim canım.iş debulmuşsun ne güzel.

ilk hamilemiz çıktı.:)))

çok sağolasın nilüfertcimm... ilk değilim ama galibaa
benden önce gripin vardıı

klikcim güzel haberlerine çok ama çok sevindim yeni işin ve bebiş sana uğur getirsinyerimseniben

çok teşekür ederim koçumm opuyorumnanaktan

kızlarr

slim in 6 harikaa .. 25 dk da sucuk gibi oluyosunuz..

özellikle vakti olmayanlar için..

ayrıca bacak ağrım geçti artık çoook kolay yapıyorum hareketleri:lepi:

ağrı sızı da yoksositososito

Back
X