- 22 Ekim 2007
- 5.718
- 17.489
- 773
- 44
bu arada herkese günaydın kızlar..
gerçi öğlen oldu ama neyse:):):)
sanada günaydın....hoşgeldin aramıza....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada herkese günaydın kızlar..
gerçi öğlen oldu ama neyse:):):)
ağlarım ama:roflol::roflol: tamam ya!!! vereceğim!!! görürsünüznaniknaniknaniknanik
sanada günaydın....hoşgeldin aramıza....
selam kızlar nbr
kota sıfırlandı
geri döndüm kızlaropuyorumnanaktan
hepiniz iyisiniz umarım
selam kızlar nbr
kota sıfırlandı
geri döndüm kızlaropuyorumnanaktan
hepiniz iyisiniz umarım
excity 1.gun:))
ee canim nasil gidiyor bak degerimi bil dunu saymadim:")))
yuzunu goren cennetlik canim ya nerelerdesinnn
CANLARRRRRRRRRR bu slim in 6 in HANGISI INECEK HEPSI DEMEYIN HE:)
hoşgeldin nerelerdeydin yoktun ortalarda.......
kızlarya ben lahana corbası diyetine başlıycam.. başlıyamıyorum çok pis kokuyo bi yolu yok mu bunun
![]()
@TWEETY anladim kuzummm dondun yaa o yeter:)) ben de iyiyim iste ugrasiyoruz:) tatildeyim 1 haftalik:)
@EXCITYY canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm NESCAFEYE HAYIR kampasi var bizim forumda lutfen yahuuuu KOLA VE DE NESCAFE yok arkadaslar canim icme yesil cay ic
yuzunu goren cennetlik canim ya nerelerdesinnn
CANLARRRRRRRRRR bu slim in 6 in HANGISI INECEK HEPSI DEMEYIN HE:)
@TWEETY anladim kuzummm dondun yaa o yeter:)) ben de iyiyim iste ugrasiyoruz:) tatildeyim 1 haftalik:)
@EXCITYY canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm NESCAFEYE HAYIR kampasi var bizim forumda lutfen yahuuuu KOLA VE DE NESCAFE yok arkadaslar canim icme yesil cay ic
benim ark yaptı geçen hafta.....çorbanın içine kereviz enginar falan koymuş çok güzel oldu dedi....salçca domates soğan vb....
yapma be cnm kola neyse de nescafesiz yapamam ben
iştahımı da kapatıyor. yeşil çay içemiyorum ya şekerler. bi formül varsa içebilmek için lütfen paylaşın benimle. tadı kötü geliyor. alışmak istiyorum ama.