50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eveetttt,aslında kasaba 25 öğretmenli okulum,kendii okuduğumm ilkokulummdayım..Burda yaşamanınn çok artısı varr gerçektenn,

ay sabirli ol.. benim cok tuhafti kilo vermem.... 3-4 hafta hic vermedim, sonra birden 2 kilo verdim sonra her hafta 200-400 gram kadar verdim.. sonra yine birden iki kilo veridm. sabirli ol ve hep bir ay onceki kilonla kiyaslama yap bir hafta oncekiyle degil....buraya takildigin surece kesinlikle verirsin

evet buraya takılınca motive olmak için yazınca mutlaka biri cvp veriyor..bazen okuyorum bazen yazıyorum..bazen ise yetişemiyorum.... nesme hangi köydesin hangi ilin

[]

teşekkür e derimm koçumm,,hakkımm saklı kalsınn,çook canımm çektiğinde yiiyimmmm...şimdii yeşil çay içiyorumm...bu aradaa yenii ürünlerinn çok hoş,güle güle kullann...

tamam nesmoşum,
sen kaptın bu işiyerimseniben

bugünn yeni resmimii çektimm ekledimm,dulcii bana göbekli dediii,oysa benim tek barışık olduğum yerimm göbeğimdi....,ona küstüüümmm, oy yüzzdenn göbeksizz resmimiii çekip koydummmm.....

bence gayet hoş bir hatusun nesmoş,
ayrıca boyun da gayet iyiyerimseniben
resimlere tek tek yorum yapıcam merak etmezemuszemus

bende slim in 6 ya başladım.startı yapıom bugün ikinci günüm olacak,çok az yedim ayol kahvecim.slim in 6 kurtarmas mı

kurtarmaz olur mu zuksoş , hiç vakit kaybetme yapmaya başlakaydirigubbakcemile2

ayyyyyyy yarın tartılma günüeyvahedigeldismile yarın sabah tartlıp powerplate gitcem...hastalığımda yakın bayağı..yani hiç kendimi kilo vermiş gibi hissetmiyorum

bakalım bu haftanın birincisi kim olacak:uhm:

bu haftanin birincisi kesion benim. en kotu beslenen ve en cok kilo veren olacagim , ustelik istemeden ... cunku kilo vermek istemiyorum artikkkkk, sabit tutmak amacim son 3 haftadir.

kuvvetle muhtemel 1. anchusaopuyorumnanaktan

anchusaa bırakıyomm diyetii ,zatenn abur cubursuzluğa alıştımm yaa sağlıklı beslenirimm artıkk,illal kilo vercemm diye de takıntı yapmayımm en iyisi...sporla idare edeyimmmmm....

bence de ,takıntı çok zararlı:olmaz:

cardio yu 2 ere sdacee yaptımm.şimdii tibet yapıyom+ip atlıyomm+arada pilates+mekik bunlar yeterli mi ?

çok da abartma nesmoş sporun fazlası da zararlısositososito

Anchusa üzülme artık kuzucum sonunda kötü birşey yok....düzeleceksin ...
ayyyyyy kızlar size çok imrendim löp löp vermişsiniz kiloları ...ay bende ogünleri görecekmiyim...

göreceksin tabi ulkertom , az kaldıopuyorumnanaktan

gerçektenn güzell,,kendii köyümde çalışmakk,çok sorun olmuyooo herşeyinii biliyorumm çünküüü,ailelerii tanıyorumm,veli iletişimim çok güzell en önemlisi de bu ...

gerçektenn güzell,,kendii köyümde çalışmakk,çok sorun olmuyooo herşeyinii biliyorumm çünküüü,ailelerii tanıyorumm,veli iletişimim çok güzell en önemlisi de bu ...

ya cahilliğime hoşgör aksaray niğdemi?..birde köy hayatı bence güzel....doğal sağlıklı....

tamam nesmoşum,
sen kaptın bu işiyerimseniben

sizlerinn sayesinde.....

bence gayet hoş bir hatusun nesmoş,
ayrıca boyun da gayet iyiyerimseniben
resimlere tek tek yorum yapıcam merak etmezemuszemus

teşekürleerr...

[:enbuyukkk:[/B][/SIZE][/COLOR]

[

[

bence de ,takıntı çok zararlı:olmaz:

çok da abartma nesmoş sporun fazlası da zararlısositososito

açıcası ne kadar yapmamm gerektiğinii bilnmiyorumm...burda onu da öğrenecemmm sizlerdennnnn

ya cahilliğime hoşgör aksaray niğdemi?..birde köy hayatı bence güzel....doğal sağlıklı....

evevt canımm niğde aksaryy diye bilinir, ama bizz 12 yıldırr 68 plakalıı ilizzz,ya gerçetenn sevişyorumm benn köyde yaşamayı+ankaray falan geldiğimdeee resmenn boğuluyorumm o trafik,kalabalıkk hiç sevmiyommmm

Back
X