50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

twetycim ne olursa olsun önce dr git...gaz şikayetin varsa gastroya git şekercim...yani inan herkes kendinin en iyi diyetesyeni olablir aslında.....
sağol tatlım
gastroya gittim kabızlık tedavisi görüyorum su an bi ilaçlar verdi
sşişlik ondan olur dedi kabızlıktan yani ama karnım hala balon gibi şiş ve ödemim de gitmedi busefer diyetisyene gidim ben en iyidi
ender saraç a email attım geçenlerde ödem sorunum için
en iyisi hekime git bi kantahlil yaptır diye cevap atmış ama hsngi hekime onu yazmamış

olur öyle aralarda havalardandır..bana eskiden olurdu hemencik kilo verirdim şimdi nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...kimyon çayı satılıyormu şeker?

Dün regl oldum da ondan gitti iştahım ama hiç bu kadar olmazdı, hala devam ediyo.. Yok normalde ben böle biri diilim de ondan çok garipsedim.

Kimyon çayı dediğim evde bildiğimiz baharat olarak kullandığımız kimyon canım. Onu kullanıyorum ben. Bir de zayıflamak için hep lifli posalı gıdalar tüketiyoruz ya o da çok fena gaz yapıyo, hele erik yersem davul gibi şişiyorum, kimseateşle yaklaşmasın patlarım valla :D

Dün regl oldum da ondan gitti iştahım ama hiç bu kadar olmazdı, hala devam ediyo.. Yok normalde ben böle biri diilim de ondan çok garipsedim.

Kimyon çayı dediğim evde bildiğimiz baharat olarak kullandığımız kimyon canım. Onu kullanıyorum ben. Bir de zayıflamak için hep lifli posalı gıdalar tüketiyoruz ya o da çok fena gaz yapıyo, hele erik yersem davul gibi şişiyorum, kimseateşle yaklaşmasın patlarım valla :D

hahhaha demi erik acayip gaz yapıyo..kimyonu sıcak suya atıp hemenmi içiyorum yoksa bekliyorum

sağol tatlım
gastroya gittim kabızlık tedavisi görüyorum su an bi ilaçlar verdi
sşişlik ondan olur dedi kabızlıktan yani ama karnım hala balon gibi şiş ve ödemim de gitmedi busefer diyetisyene gidim ben en iyidi
ender saraç a email attım geçenlerde ödem sorunum için
en iyisi hekime git bi kantahlil yaptır diye cevap atmış ama hsngi hekime onu yazmamış

kan tahlil derken hani yorktest mi acaba?

ayyyy gel bi sarılan gıymedlim menimmm olumunekankayizsmile Şeniz
valla süper yaa normalde kaç günde çıkıyodu ??? şimdi kaç günde çıktı??

sayısal verileri alalım yasuş hanım biliyorsunuz bu bilimsel bir araştırma bir insan türün kurtuluşundan sözediyoruz sempatiksalakcinni
bak şincik yıvrımmm sayısal mayısal anlamam ben bende jiletli hallederdim işlerimi bacaklarım hariç bide benim üst bacaktaki tüyler pek bi az ve innnnceciktir :lepi:
kol altım orman ve iskan müdürlüğüydü tek kullanım % 50 fark
aldıktan 10 sonra çıkmaya başlardı dediğimgibi kırılanlar çıtı geneldesempatiksalakcinni epilasyon aleti kırıyor kılları:bbo: bacaklarda iş değişir kol altı nazik olyor ama bacaklar biraz kösele bikaç sefer sürmesi olağan ama ağda ile iş değişir
haftaya kızımda yapıcak ağda ile
tüm sonuçları bildiririm
dediğin gibi önemli bişeyyyşakkıdı

canımmm napıyosun. bende yarın fırsat bulursam bugün yapacam soğanı amam mor soğan yok şimdi ya.evdekiler sarı soğan. ya ben işte bundan önce limon tuz yapmıştım .milletinkini cayır cayır yakmış bende hiç etki etmedi. hatta çıktılar hemen. bu soğana güveniyorum şimdi. önce bacaklarıma denicem. Alalhım walla b,tse heryerimize yaparız ne güzel olur kızlarr yaa. bi kurtulsak şöle bebek gibi olsak.
benim soğanda yandı vallaa bu sefer kurudukça sürdüm kalan suyu bide bi bacak bitsin soğanı rendele sür hemen öteki bacakta başka soğan özü kaçmasınkaydirigubbakcemile3
ammaaan haaaaaakötükedihüso
yaa kilodan sonra en önemli meseleeeeeeee:1closedeyes:

bu kıllardan kurtulsak walla tartıdada yüzümüz güler en az 200 gr az çıkarız walla.hatta biz bu kilo bildirimlerini yaparken kılllıydım kılsısdım diyedemi ayırsak acaba:1ninca::1ninca:

e benim de saçlarım çok uzun benden de 3 kg silin -tatlicadiarzu-

kızlar yaaa sabahtan beri yiyorum ne kadar meyve varsa yedim yaaaa napçam ben kilo alıp çıkmıyim bugünden ???

hee aynı durum bendende 100 gr eksik çıkmıştır-tatlicadiarzu- saçı yazmama gerek bile yok :icecream:

ya onu bende düşündüm. saçlarımın maşaşllahı vardır çoktur
aman yesa duyupda yolmasın saçcıklarımı

bırak yolsun gız ondan zayıf oluruzzzdelikafadulden

bak şincik yıvrımmm sayısal mayısal anlamam ben bende jiletli hallederdim işlerimi bacaklarım hariç bide benim üst bacaktaki tüyler pek bi az ve innnnceciktir :lepi:
kol altım orman ve iskan müdürlüğüydü tek kullanım % 50 fark
aldıktan 10 sonra çıkmaya başlardı dediğimgibi kırılanlar çıtı geneldesempatiksalakcinni epilasyon aleti kırıyor kılları:bbo: bacaklarda iş değişir kol altı nazik olyor ama bacaklar biraz kösele bikaç sefer sürmesi olağan ama ağda ile iş değişir
haftaya kızımda yapıcak ağda ile
tüm sonuçları bildiririm
dediğin gibi önemli bişeyyyşakkıdı

ayyy hemen bacaklarım uzasın yapıyorummmmmmmmmm ağda arkadan soğan suyu ayyy süper yaa deneyim bakalım ne çıkacak civciv çıkacak kuş çıkacakkkk akannehir

kızlar duramıyorum yemedennnnnnnnnnn :(
mafoldumben
sabahtan beri yarım saatte 1 bişiyler yiyorum yaaaaaaaaaaaaa :2:
yoğrt yokmu oralardaaaaa:sm_confused:
ımmmbi düşüneyimmm kepek falan varmıı CADIARZU
hani otel mutfağı yaşutarafagitti

ben kaçtımkaydirigubbakcemile4Şeniz kızlar sporumu yapim kaydirigubbakcemile2hihoyyyt:dance:

canımcım hem hoşgeldin hemde geçmiş olsun
berbat bir sorun:bbo:

benimde bu ay böyle oldu bu ay sonra normale döndümfisfisfis

canım detokstayım meyveyi kuruyemişi abarttım biri beni durdursun nooolurrrr :2:
yasakkelime :olmaz: sakkınnnnnnn:oklava:

canımcım hem hoşgeldin hemde geçmiş olsun
berbat bir sorun:bbo:

benimde bu ay böyle oldu bu ay sonra normale döndümfisfisfis

sağol tatlım
nasılsın bu arada

yoğurt yok canım detoksta kepek var bende zaten müsli almaya gidicem şimdi başka türlü olmucak

ha o dediğinden bişey çıkacak bakalım hayırlısııı-tatlicadiarzu-

kıllar gitsin kuş çıksınnnnnnnnnn kafamçokkarıştı :roflol:

york test ne oluyor canım :uhm:

ya kan tahlili yaparak hangi yiyeceklere alergi vs saptanıyor...işte yorgunluk bitkinlik kilo verememe şişkinlik ödem vs....besinlerle ilgili olduğu için kan tahlili yapıyorlar..gooogledan ara yorktest diye gelir merkezi istanbul

sağol tatlım
nasılsın bu arada

çok iyiyim yaa bilmiyom neden sempatiksalakcinni
galibaa kilo vermem acucuk hızlanda kaplumbağa atağa kalktııı
ama sana üzüldüm beslenmede problem olabilirmiCADIARZU

yoğurt yok canım detoksta kepek var bende zaten müsli almaya gidicem şimdi başka türlü olmucak

kıllar gitsin kuş çıksınnnnnnnnnn kafamçokkarıştı :roflol:
yoğurtta al aklinialirimsmile

ohhhhhh misler gibii olucazzzz opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 kızım bizimkiler kılda değil odun odunsırnaşık şey

Günaydın kızlar -tatlicadiarzu-

Detoks kimler yapıyo, ben yeşil çayımı yapıyom şimdi :içelim:
hoşgeldin boncuğum

tabiki ben yapmıyommmmm-tatlicadiarzu-

Back
X