50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Gözün aydın anchusa, benim de eşim perşembe günü geliyor inşallah. 1 aydır görüşemiyoruz. Şimdiden siparişlerini verdi; tel şehriyeli pilav, kuru fasülye, yumurta sucuk, tel peynir... Allahım bana kendime mukayet olmam için güç ver, ben de kontrolden çıkmaktan çok korkuyorum. Tek başına diyet çok kolay da karşında birileri en sevdiğin yemekleri lüp lüp götürürken dayanabilmek, işte asıl mesele bu.

canım önce salata yeee kendini de telkin et şu salatayı bitiriyim ondan sonra hepsinden yiyicem diyee

doyunca da sadece tadına bakmak durumunda kalırsın böylece çok yemiş olmazsın

ha bi de sofraya aç oturma çok tatlımmm

zaten biliyosun bunları da sööliyim dedim çene düşüklüğü işte... sempatiksalakcinni
günaydın sensoşumzemuszemus

kızlaaaaarrrrr su içeyim derken üzerime döktüm:roflol:
gömleğim fena haldekafamçokkarıştı

susamaktan gözü dönmüş bi 50-59 görüyoruzzzz sempatiksalakcinni

Merhaba kızlar
10 temmuzda düğünüm var 56 kiloyum boyum 155cm.Daha geçen haftaya kadar kilom gayet iyi diye düşünürken bir baktım nikahta giyecegim elbisenin icine sığamıyorum.bende hemen yediklerime dikkat etmeye başladım normalde bir günde bir ekmeği rahat yerdim şimdi siz düşünün halimi.Forumda yayınlanan Ender Saraç'ın listesini aldım elime bakalım uygulamaya calısacagım.

Sabah 2 kaşık mısır gevriğini bir bardak sütle yedim(içtim desek daha iyi :) )
biraz önce bir tane salatalık yedim 1 saat sonra bir tane daha var
öğle salata yerim diyorum aksam da semizotu yapacagım hoş evde bir tencere türlü beni bekliyo ama bakalım.normalde yemek yemek için yaşayanlardanım zor bir 2 hafta beni bekliyor.:gitme:

Bu arada kızlar dün sabah uyandığımda gözlerim ellerim tüm vücudum balon gibi şiş uyandım, nikah yüzüğümü çıkarmak zorunda kaldım, parmağım çok şişti. Önceki gün ton balıklı salatanın tuzunu fazla kaçırmıştım. Tartıda 59 kilo gözüktüm ve moralim çok bozuldu. O yüzden bol bol maydonoz suyu ve 5i bir yerde metabolizma çayı içerek ödemi attım. Bugün tartıda 57.5 çıktım. Biraz tuzu kaçırınca neler oluyor vücutta görün... :)

canım önce salata yeee kendini de telkin et şu salatayı bitiriyim ondan sonra hepsinden yiyicem diyee

zaten biliyosun bunları da sööliyim dedim çene düşüklüğü işte...

Canım bilse bile insan unutuyor böyle şeyleri bazen, eşimi o kadar çok özledim ki böyle şeyleri düşünecek halim bile olmazdı heyecandan:asigim: hatırlattığın iyi oldu, sağolasın, söylediklerini uygulayacağım.:ecrin_bebek:

Gözün aydın anchusa, benim de eşim perşembe günü geliyor inşallah. 1 aydır görüşemiyoruz. Şimdiden siparişlerini verdi; tel şehriyeli pilav, kuru fasülye, yumurta sucuk, tel peynir... Allahım bana kendime mukayet olmam için güç ver, ben de kontrolden çıkmaktan çok korkuyorum. Tek başına diyet çok kolay da karşında birileri en sevdiğin yemekleri lüp lüp götürürken dayanabilmek, işte asıl mesele bu.
ben hic bir zaman esime ayri ban ayari yemek pisirmiyorum. hep ayni seyleri yiyoruz..iradeli oldugun zmaan cok bir problem olmuyor. ben esime 3 kasik koyuyorsam kendime 1 kasik koyuyorum herseyden. doymazsam ikinci kasiklari koyacagim diyorum... geneldede doyuyorsun. zaten muhim olan gozunun doymais. bir de sense nin dedigi gibi yanina 5 buyuk kasik salata koyunca sisiyorsun...
günaydın sensoşumzemuszemus

kızlaaaaarrrrr su içeyim derken üzerime döktüm:roflol:
gömleğim fena haldekafamçokkarıştı
iyyyk.. buz gibi yapisir ustune simdi o.......
Bu arada kızlar dün sabah uyandığımda gözlerim ellerim tüm vücudum balon gibi şiş uyandım, nikah yüzüğümü çıkarmak zorunda kaldım, parmağım çok şişti. Önceki gün ton balıklı salatanın tuzunu fazla kaçırmıştım. Tartıda 59 kilo gözüktüm ve moralim çok bozuldu. O yüzden bol bol maydonoz suyu ve 5i bir yerde metabolizma çayı içerek ödemi attım. Bugün tartıda 57.5 çıktım. Biraz tuzu kaçırınca neler oluyor vücutta görün... :)
evet . ben de bugun 1 kilo fazlayim ve sisim... ama regli oldugum icin...

zaten biliyosun bunları da sööliyim dedim çene düşüklüğü işte... sempatiksalakcinni

susamaktan gözü dönmüş bi 50-59 görüyoruzzzz sempatiksalakcinni

çok seksü oldu amabayanssulusmile

Merhaba kızlar
10 temmuzda düğünüm var 56 kiloyum boyum 155cm.Daha geçen haftaya kadar kilom gayet iyi diye düşünürken bir baktım nikahta giyecegim elbisenin icine sığamıyorum.bende hemen yediklerime dikkat etmeye başladım normalde bir günde bir ekmeği rahat yerdim şimdi siz düşünün halimi.Forumda yayınlanan Ender Saraç'ın listesini aldım elime bakalım uygulamaya calısacagım.

Sabah 2 kaşık mısır gevriğini bir bardak sütle yedim(içtim desek daha iyi :) )
biraz önce bir tane salatalık yedim 1 saat sonra bir tane daha var
öğle salata yerim diyorum aksam da semizotu yapacagım hoş evde bir tencere türlü beni bekliyo ama bakalım.normalde yemek yemek için yaşayanlardanım zor bir 2 hafta beni bekliyor.:gitme:

canım yediklerini buradan yazarsan koçumuz seni yönlendiriryerimseniben
başarılar..

tuzu fazla kaçırmanın hazin sonu:sinifsinif:

ben de bugun şişim. ama haftasonu çok yediğim içinkaydirigubbakcemile3

pepperrrrrrrr nerdesin yaaaaa...bitmedi mi tatillll:1:

kızlarrrrrr ben ne pişireyim bu akşamcokacimcoook
evde yemek kalmadı

bende salcali kofte-patates var...ve mercimek yemegi... (ikisi de azicik yagla yapilmis)
dolaptada semiz otu var yeni bir semiz otu salatasi deneyecegim. iki tane de kabak var dolapta sandal sefasi yapacagim firina peynirli hic yagsiz..
fikir olsun diye yazdim sana da....

Son düzenleme:
bende salcali kofte var...ve mercimek yemegi... (ikisi de azicik yagla yapilmis)
dolaptada semiz otu var yeni bir semiz otu salatasi deneyecegim. iki tane de kabak var dolapta sandal sefasi yapacagim firina peynirli hic yagsiz..

ben de mi fırında köfte yapsam acaba:uhm:

bende salcali kofte-patates var...ve mercimek yemegi... (ikisi de azicik yagla yapilmis)

ben de geçen gün sandal sefası yaptım . o kadar beğendim ki gurur duydum kendimlekaydirigubbakcemile3 kabağını tamamen yağsız, haşlama yaptım. içine az zeytinyağı koydum sadece.

kizlar iki tane salata denedim herkes cok begendi. ve cok doyurucuydu.. biri bugday salatasi biri kuru borulce salaatsi. isteyene tarif veririm..

ben de geçen gün sandal sefası yaptım . o kadar beğendim ki gurur duydum kendimlekaydirigubbakcemile3 kabağını tamamen yağsız, haşlama yaptım. içine az zeytinyağı koydum sadece.

esim sozde sebze yemegi sevmez, o bile ayila bayila yemeye basladi.. O da cok seviyor sandal sefasini. bol dereotlu.....

kizlar iki tane salata denedim herkes cok begendi. ve cok doyurucuydu.. biri bugday salatasi biri kuru borulce salaatsi. isteyene tarif veririm..

esim sozde sebze yemegi sevmez, o bile ayila bayila yemeye basladi.. O da cok seviyor sandal sefasini. bol dereotlu.....

sandal sefası yapma kararı verdim:teytey:
anchusoşum salata tariflerini verirsen çok mutlu olurum:utangac:

Günaydınlarrr
cumartesi doktora gittimm ve bebişimin 6 haftalık olduğunu öğrendimm
içimde fena heyecan var..

ooyy oyy=)hadi bakalım. :hulya: :hulya: opuyorumnanaktan

ben de mi fırında köfte yapsam acaba:uhm:

köfteeeeeeeeee :gitme: opuyorumnanaktan bugünlerde canım nasıl istiyor anlatamam. ama cok zor geliyor yapması. kasaptan köfte alıyım diyorum..güvenemiyorum. çünkü içine basıyorlar tuzu baharatı..nedir ne değildir..
eve gidince anneme yaptıryı bari laelaelaelaelae
bu sabah tartıldım canlarım.. 55.8 e düşmüş kilom Şeniz alkisalkisalkis oysa 1 haftadır dogru düzgün spor bile yapamadım sınavlar ve ev arama telaşı yüzünden. basımda bisürü dert var. bi an önce hallolsa da kurtulsam artık. sinirlerim yerle bir oldu bu ev meselesi yüzünden . birazdan cıkıp ev arıycam yine..

kahvaltıda yediklerimi yazayım bari hemen.

9bucukta kahvaltı yaptım.
-2dilim uno kepekli ekmek-
-1 parca peynir-
-1salatalık-
-1domates-
-çay şekersiz-
-4zeytin-

bir de 1litre suyun içine 1 şişe maden suyu bosalttım onu içiyorum.
geldiğimde yazarım yine biseyler.. mucukmucuk hepinize.gününüz güzel gecsin. Şeniz Şeniz Şeniz

Back
X