50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

f sailor süpersin canım
canım her öğün için 1 çay bardağı pirinç 3 su bardağı sı ile haşla canım üzerine yoğurt nane kekik pul biber artık sen nasıl yemek istersen katarsın yalnız tuz ve yağ koymak yok.

olur canım neden olmasın insan böyle beraber yapınca daha bir motive oluyor
Çarşamba tartınırız kilomuzu yazarız lapa yaptıktan sonra yine tartınırız bakalım kim kaç kilo verdi onu görürüz 2 gün yapınca 1,200 ve 1,800 arası veriliyormuş hadi bakalım yarın büyük gün

kızlar biz yarın 2 günlük lapaya başlıyoruz katılmak isteyen varmı ?

1- F-sailor
2 -Maeves
3- Pembeinci
4-Şeker leblebi

Son düzenleme:

1- F-sailor
2 -Maeves
3- Pembeinci

bende varım canım
bulgurda da ölçü aynı mı
kaç öğün yiyeceğiz
evde yapıp işyerine getirsek bişey olamzdır sanırım
ne çok soru sordum kaydirigubbakcemile3

leblebim
bulguru aynı ölçü yapacağım
3 yada 4 öğüne yiyebiliyorsun
bende evde yapıp işe getireceğim domates falanda getireceğim yanımda kısır misali yiyeceğim inş.güzel olur.

canım ya benimi düşünüyordum :1hug: yaptırdım kan testi yaptırdım hemde ama yok bişey

doktor kontrol gittiğimde rahim duvarın kalınlaşmış öbür ay hamile kalabilirsin dedi yani bu nedemek çok çalışmam lazım çok :jeyyar: :jeyyar:

kızlar merhaba insanın karnı neden hep patlayacakmış gibi şiş olur çok rahatsız ediyor beni ya hep böyle ne yapabilirim artık düzenli wc çıkışlarımda olmaz oldu :(( biliyorum düzensiz beslenmeden bi öneriniz var mı

canım bende de vardı o problem önceden... yemek cok hızlı yerdim..az cignerdim... ne zaman kilo vermeye basladım yemekleri yavas yedim hazım problemim de azaldı... simdi gunde 2 kere wc durumu var bende ki şişlik de sadece regl zamanı oluyor... tavsiye ederim.. cok cigne yavas ye.. suyu bile birden icme... sakız cignemek de sislik yapar... ayrıca bitki çayları bu sorun icin oldukca etkili...

bence bulgurla yap daha iyi pirinçle sevmedim ben içine de domates falan koy kısır gibi ama yağ kullanma yerimseniben

ben onun icine yag tuz yerine nar eksisi katıyorum... kalorisi ne bilmiyorum ama cok guzel oluyor...aranızda nar eksisinin kalorisini bilen var mı ? umarım fzla degildir...vazgecemedigim soslardan biri nar eksisi :(
ben pirinçle yapmıştım o tadı asla unutamam ben bir daha pirinçle yapmam
Aslında bugün yapacaktım ama geç kaldım sabah bulgurla yğraşacak vaktim yoktu.
Ben yarın yapacağım maeves hadi yarın beraber yapalım başka yapmak isteyen varmı ?

ben de varım yarın dersim yok yapabilirim :utangac:
ben 1 gun ypabilirim cunku persembe dersim var okula gidicem...

1- F-sailor
2 -Maeves
3- Pembeinci
4-Şeker leblebi
5-Fiyuce

kızlar bugun 14:30gibi kalktım biliyorum cok gec ama hazır dersler baslamamısken uykumu depolayım istiyorum...
su ana kadar yediklerim...

1su bardagi elma sirkeli azıcık ballı su (tadı hosuma gitmeye basladı benim...)
1kase yulaflı yarım yaglı süt

sonra ev temzligine giristim..resmen canım cıktı her yeri dip köşe temzledim.. yeni bitti.. birazdan duş alıcam... haliyle bisi yicek vakit bulamadım...
aksam yemegim pişiyor...azıcık tuz kattım icine fırında 1 yagsız çupra pişiriyorum yanında sogan ve domates var sadece...
cuprayı alırken gramına gore aldım kucuk alıyorum 200gr ı gecmeyecek sekilde... ekmek yemiyorum ki zaten evde de yok... bu şekilde sanırım gerekli proteini de almıs ve abartmamıs olurum..
bu arada bugun tartıldım 59.6 kg idim :) sonunda tekrar 59lara indim yuppihihoyyyt gecen hafta cars geldigimde tartıldıgımda 60.8 idim... gene iyi verdim diyorum...regl de yaklasıyor bakalım umudum regl..regl zamanı tıkınmazsam acaip kilo gidişi olur :)
spor yapamadım valla ev temzligi yetti bana...:utangac:

bende bugün yediklerimi yazayım.kahvaltı:3 zeytin-az peynir(erken saatlerde hiçbişi yiyemiyorum)
öğle:3 adet diyet bisküvi-1 yumurta
akşam:mantar sote
ara:diyet bisküvi-yoğurt-yeşil çay

Back
X