50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben hamileyim :Saruboceq:

canım benim
hayırlı olsun
açıkçası midem bulanıyor ve adet olmadım dediğin için biraz tahmin etmiştim
inan çok sevindim
rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
diyet bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :ecrin_bebek:

bu arada benim kilomda 56.bi değişiklik olmadı.çok üzülüyordum ama çoğumuz aynı durumdayız.set kilolarımızda takıldık.ama daha öncede diyet yapmış biri olarak söylüyorum.1-2 hafta vücut kendini savunmaya alıyo ama o sınırı geçmeye başlayınca eskisinden çok daha kolay gidiyo kilolar.o yüzden veremem artık diye kendimizi salmayalım lütfen.biraz sabır.mutlu sona ulaşmak için çekilen çile kutsaldır dimi

harika bir haber ((: Allah tamamını erdirsin inşallah sağlıkla .. ((:

ben kilo ölçümlerimizi ne sıklıkta yolladığımızı bilmediğim için bu sabah tartılmadım. şimdi de midem boş olmadığı için tartılmak istemiyorum ve regl dönemimdeyken de tartılmak huyum değildir genelde fazla çıkıyorum :( bir de bizim tartı dijital olmadığı için sizin gibi gramajlı yanıt veremeyeceğim.:çok üzgünüm:

canım çok sevindim.ALLAH tamamına erdirsin sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin çok sevindim.artık bize gün gün bebeğin büyümesini bildirirsin.:emir_bebek
maeves acaba ne karar aldı????
ben lapa ile vermiş olduğum 900gramı geri almışım sinirlerim bozuldu bende 58 olarak çakılanlardanım

pembeinci dualarımız kabul oldu çok sevindim tebrik ederim
demk mideni bozan lapa değil bebekmiş
ay ikimiz için dua etmiştin şimdi sıra bende aa benimki anca nisan ayında belli olur
ya bgn duyduğum tek güzel haber

pembeinci hayırlı olsun cnm Allah tamamını erdirsin inşallah... bu arada ben dün tartıldım yine 56 yım ya nasıl iş bu aklım almıyorrr :( bugün tartılamıcam çünkü nöbetciyim :( ama tartılsam ne olcakki sanki bi günde kilom eksilmicek ya :S

pembeinci allah tammamına erdirsin bebeğini kucağına sağlıkla alırsın inşeallah rejim bundan sonra yok ama hamilekilkte çok kilo almamak ta önemli ben bu haftada 58 de kaldım arkadaşlar umarım önümüzdeki haftalar da olumlu sonuçlar alırız

bugün yediklerimi bildrimek istiyorum:)) sabah 1 elma, 1 mandalina,öğleyin çorba, havuç salatası,çubuk kraker akşam da haşlanmış tavuk yedim ve bugünü kapadım :)))

ay ben pek bi sevindim yaaa:emir_bebek::emir_bebek:
bi bebiş daha mı geliyo şimdi :)
cnm simdiden hayırlı olsun umarım rhat geçer hamileligin.... kendine dikkat et olur mu rejim falan da yapıyım deme sen bi dogum yap biz el birligiyle zayıflatırız seni tekrar merak etme sen:asigim::asigim:

mrb kizlar bnde araniza katilmak istiyorum bunun la ilgili yapilmasi gereken ne var bilgilendirirmisiniz bni smdiden tsk ederm:)

günaydın herkese..a.s.

tatlım dilekçenle bize başvurmuşsundelikafadulden pembeinci kardeşimiz seni listeye alacak sende tabi artık kararını vermişsin diyete başlarsın her çarşamba kilolarımızı bildiriyoruz el birliğiyle zayıflıyoruzkaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar hepinize çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için tam bir süpriz oldu çok mutluyum evet benim diyet burada biter neyseki 3 kilo vermiştim kaydirigubbakcemile3

Back
X