• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:) herkes dıkkat edıyor az ve sık yıyor yag un seker yok en gecte 8te mama yenıyor yatmadan öncede ya yagsız süt vs...içilıyor spor yapılıyor...herkesın farklı yontemı var tek tıp dıyet uygulamıyors cokzararlııı dıye seker...ben [/SIZE][/COLOR][/B]

zoia işte boyle seker bır arkadas daha sordu az oncede

:) herkes dıkkat edıyor az ve sık yıyor yag un seker yok en gecte 8te mama yenıyor yatmadan öncede ya yagsız süt vs...içilıyor spor yapılıyor...herkesın farklı yontemı var tek tıp dıyet uygulamıyors cokzararlııı dıye seker...ben [/SIZE][/COLOR][/B]

zoia işte boyle seker bır arkadas daha sordu az oncede

anladım tatlım tşkrler a.s.
bende azcıcık anlatim 1,65boyum şuanda 56-57 kiloyum =)
geçen yıl 48dim antidepresanlar yüzünden 60kiloya kadar çıktı mafoldumben şimdi tekrar eski halime dönmeye uğraşıyorumm

anladım tatlım tşkrler a.s.
bende azcıcık anlatim 1,65boyum şuanda 56-57 kiloyum =)
geçen yıl 48dim antidepresanlar yüzünden 60kiloya kadar çıktı mafoldumben şimdi tekrar eski halime dönmeye uğraşıyorumm

merak etme verırsın ınsan yeterkı ıstesın gerısı gelıyor ama onemlı olan gercekten ıtemek...hepp olumlu düşün bırazda gayret et hopp gıderrrr ınsallah

sanal alışverısındede mamalr var hep ben yapamıyorum hala anlamadım :( canım hemen verırsın benceeee sıkma canını

cok sevdiğim çok önem verdiğim için değil cnm ya puanım neye yetiyorsa alıyorum sanal alşıverişte bu arada öğleyin iki bardak su içtim derste o kadar zorlandım ki dersi yarım bırakıp da cıkamadım bana ders oldu önemli bir yere giderken bol su içmemek gerekiyormuş

cok sevdiğim çok önem verdiğim için değil cnm ya puanım neye yetiyorsa alıyorum sanal alşıverişte bu arada öğleyin iki bardak su içtim derste o kadar zorlandım ki dersi yarım bırakıp da cıkamadım bana ders oldu önemli bir yere giderken bol su içmemek gerekiyormuş

puanlar nasıltoplanıyoo bıde ben hala 1 puanlık bıl alamıyorum :)))))...ay evet haklısın sekerya....gece yatmadan once ve bıryere gıderken cok ıcmemek lazım :))

canım alt kısımda etiketleri düzenle diyor ne kadar etiket yazarsan o kadar puan kazanırsın topladığın puanlarla istediğin hediyeyi alabilirsin ancak etiketler sınırlı istediğin topice de girip etiket yazabilrsin dolmuşsa yazamazsın:)

canım alt kısımda etiketleri düzenle diyor ne kadar etiket yazarsan o kadar puan kazanırsın topladığın puanlarla istediğin hediyeyi alabilirsin ancak etiketler sınırlı istediğin topice de girip etiket yazabilrsin dolmuşsa yazamazsın:)

aaaaaaaaa hıc bılmıyodum cok tesekkur edrımmm...puan 489 tecrube 49 vsvs bısıler yazıyodu kktecrube ye gırınce ...denıyodum olmuyodu...bu arada ugun 2lıtre su ıctım dkkda bır wcdeyım :))

bugün sabah kahaltısı yaptım öğleyin bir dilim kek iki elma akşamleyin bir kase tarhana çorbası 2 dilim ekmek yarımkase yoğurt salata 3 4 kaşık da patlıcan yemeği yedim :)

Benide alır mısınız arkadaşlar aranıza..a.s.

1.67 boyum,kilomda 55.Aslında aman aman bir fazlalığım yok;ama yinede formumdan birşey kaybetmek ve kendimi salmak istemiyorum.Dilediğim herşeyi yiyorum;fakat çok su içiyorum.Haftaiçi çalıştığım için sadece akşamları mekik çekiyorum,haftasonları ise sahilde koşuyorum.Ayrıca bazı zamanlar plates yapmaya çalışıyorum.Topum şişik olduğu gibii duruyor amakaydirigubbakcemile3

kız jazmin utandım ya sizlerin benm bu topicte görmesini istemiyordum neyse olan oldu artık hoşgeldin sefa geldin

kız jazmin utandım ya sizlerin benm bu topicte görmesini istemiyordum neyse olan oldu artık hoşgeldin sefa geldin

:roflol:

Bizsiz zayıflamak ha:olmaz:Ben ajan gibiyim,heryerden çıkarım:1ninca:

Utanacak birşey yokki şeker.Bende geldim işte,hepberaber zayıflarızŞeniz

jazminim kaç kilo olmak istiyorsun sen ben 49 olmak istiyorum boyum 161 o zmaan hiç fazlalığım olmuyor

Back
X