Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son 51 dim, almış olabilirim, yarın tartılıcam a.s
Biraz işim var çıkmam lazım, ara ara girerim artık :gitme:
:) herkes dıkkat edıyor az ve sık yıyor yag un seker yok en gecte 8te mama yenıyor yatmadan öncede ya yagsız süt vs...içilıyor spor yapılıyor...herkesın farklı yontemı var tek tıp dıyet uygulamıyors cokzararlııı dıye seker...ben [/SIZE][/COLOR][/B]
zoia işte boyle seker bır arkadas daha sordu az oncede
anladım tatlım tşkrler a.s.
bende azcıcık anlatim 1,65boyum şuanda 56-57 kiloyum =)
geçen yıl 48dim antidepresanlar yüzünden 60kiloya kadar çıktı mafoldumben şimdi tekrar eski halime dönmeye uğraşıyorumm
sanal alışverısındede mamalr var hep ben yapamıyorum hala anlamadımcanım hemen verırsın benceeee sıkma canını
cok sevdiğim çok önem verdiğim için değil cnm ya puanım neye yetiyorsa alıyorum sanal alşıverişte bu arada öğleyin iki bardak su içtim derste o kadar zorlandım ki dersi yarım bırakıp da cıkamadım bana ders oldu önemli bir yere giderken bol su içmemek gerekiyormuş
canım alt kısımda etiketleri düzenle diyor ne kadar etiket yazarsan o kadar puan kazanırsın topladığın puanlarla istediğin hediyeyi alabilirsin ancak etiketler sınırlı istediğin topice de girip etiket yazabilrsin dolmuşsa yazamazsın:)
kilo takip çizelgesi nasıl oluyor
kız jazmin utandım ya sizlerin benm bu topicte görmesini istemiyordum neyse olan oldu artık hoşgeldin sefa geldin