cnm diyorum ya mümkünmü az yemek afedersiniz az yiyorm diye zorla agzzıma tıktıgı oluyor
ozaman şeker sana şimdiden gecmış olsun :))))))))))))))))))) cok kılon yok zaten ye annenın mamişlerini napalım:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm diyorum ya mümkünmü az yemek afedersiniz az yiyorm diye zorla agzzıma tıktıgı oluyor
bana çok gibi geldi ama
seni çok ii anlıyorum...
selam kızlar ben de aranıza katılym dedim 51 kiloyum boyum 1.63 1 kilo bile alsam inanılmas farkedio kısa oldgm için 48 kilo hallerime dönmek istiorummmm inşş yapabilirimmm :)desteklerinize ve önerilerinize ihtiyacım var:)göbek bölgesinde toplanıo bende aldığım kilolar bi de yemek yemeyi gercekten cok seviorum ve sıkıntıdan yemek yiorumm bişiye üzülmiim ya da sıkılmym allahhhh buzdolabı faresi devamlı gider gelir bişi yerim kilo almaya cok müsait bi bünyem var lanet olsun ama kararlıyımmm:)
selam kızlar ben de aranıza katılym dedim 51 kiloyum boyum 1.63 1 kilo bile alsam inanılmas farkedio kısa oldgm için 48 kilo hallerime dönmek istiorummmm inşş yapabilirimmm :)desteklerinize ve önerilerinize ihtiyacım var:)göbek bölgesinde toplanıo bende aldığım kilolar bi de yemek yemeyi gercekten cok seviorum ve sıkıntıdan yemek yiorumm bişiye üzülmiim ya da sıkılmym allahhhh buzdolabı faresi devamlı gider gelir bişi yerim kilo almaya cok müsait bi bünyem var lanet olsun ama kararlıyımmm:)
Kızlar günaydın a.s.
Bugün sabah 1 dilim ekmek,peynir,salatalık ve domates yedim 1 bardak şekersiz çay ile..
Öğlen barbunya yemeği 2-3 kaşıkcık ve yoğurt,
Akşama ise balık ızgara var...
günaydın kızlar dayanmadım tartıldım gram oynamamışım gerçi daha 2 gün oldu pes etmek yokk
daha kahvaltı yapmadım ılık sirkeli suyumu içtim
bende sürekli tartılıyorum, hastalık oldu artık, her sabah hatta gün içerisinde durup durup tartılıyorum, tabi sonra canım sıkılıyor:sinifsinif:
bende sürekli tartılıyorum, hastalık oldu artık, her sabah hatta gün içerisinde durup durup tartılıyorum, tabi sonra canım sıkılıyor:sinifsinif:
Herkese Günaydın, dünde diyetimi akşama kadar listeme sadık kalarak yürüttüm ama eşim yine şu çikolatalı kuru üzümleri tabağa koyup gelince kendimi tutamadım.akannehir. 1 avuçcuk yedim:çok üzgünüm:
Bu gün diyetisyene gidiyorum ve ölçümler eminim felaket çıkacak offff offfff bu hafta hiç iyi gitmedi.mafoldumben
Herkese Günaydın, dünde diyetimi akşama kadar listeme sadık kalarak yürüttüm ama eşim yine şu çikolatalı kuru üzümleri tabağa koyup gelince kendimi tutamadım.akannehir. 1 avuçcuk yedim:çok üzgünüm:
Bu gün diyetisyene gidiyorum ve ölçümler eminim felaket çıkacak offff offfff bu hafta hiç iyi gitmedi.mafoldumben
anlaşılan eşin senı kotu yola ıtıyor:))) tut kendını bunu yersem 1 saat hızlı tempo yurumem gerekır...bunu yersem dıyetısyen emegım bosa gıder yada ımmm bunu yersem selulıtlerım gelırrrrr :) deeeee hihih yeme :) üsülme bıdaha yemessınnnnnn :) yeterkı yemeyı gercekten ısteme :)))
ah ah aynısından bide bende var sana pizza ısmarlıyım dürüm ısmarlıyım çikolata alıyım diyip duruyor....sen zayıfsın zaten pisikolojin bozulmuş diyor....gerçi bunu diyen sadece eşim değil herkes aynısını söylüyor
Biraz kilo alıncada kendine hiç dikkat etmiyorsun derler yada nooldu sana evlilik yaramış, kocan san iyi bakıyor. Biraz zayıflayınca yeter artık bu kadar kiloyla bozdun kafayı filan... Önemli olan bizim ne istediğimiz ahh bide destekçimiz olsalar herşey çok güzel olacak arkadaşım..