• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar ben de aranıza katılym dedim 51 kiloyum boyum 1.63 1 kilo bile alsam inanılmas farkedio kısa oldgm için 48 kilo hallerime dönmek istiorummmm inşş yapabilirimmm :)desteklerinize ve önerilerinize ihtiyacım var:)göbek bölgesinde toplanıo bende aldığım kilolar bi de yemek yemeyi gercekten cok seviorum ve sıkıntıdan yemek yiorumm bişiye üzülmiim ya da sıkılmym allahhhh buzdolabı faresi devamlı gider gelir bişi yerim kilo almaya cok müsait bi bünyem var lanet olsun ama kararlıyımmm:)

selam kızlar ben de aranıza katılym dedim 51 kiloyum boyum 1.63 1 kilo bile alsam inanılmas farkedio kısa oldgm için 48 kilo hallerime dönmek istiorummmm inşş yapabilirimmm :)desteklerinize ve önerilerinize ihtiyacım var:)göbek bölgesinde toplanıo bende aldığım kilolar bi de yemek yemeyi gercekten cok seviorum ve sıkıntıdan yemek yiorumm bişiye üzülmiim ya da sıkılmym allahhhh buzdolabı faresi devamlı gider gelir bişi yerim kilo almaya cok müsait bi bünyem var lanet olsun ama kararlıyımmm:)

CNM BENİM DE GÖBİŞ YOK BASEN DE TOPLANIYOR TÜM KİLOLAR BAKALIM ÇARSAMBA TARI GÜNÜ 52.9 İDİM KAÇ OLACAĞIM MERAK EDİYORUMzemuszemus YEMEK YEMEYİ BEN DE COK SEVİYORUM HELE TATLILARA KARŞI KOYAMIYORUM ÜSTÜNE ÜSTLÜK ŞERBETLİ TATLI

şeker bende 164 cm mım :) 2 kıloyum...bugun detoksa basladım.....ıdemın kuculmesı lasım...benımde aksıne ayva gobişim var belım ınce:(( ama 48 kılo bende normal duruyo cunku yuvarlak hatlarım... :) hadı ınsallah bakalım ne olcak...bende adam akıllı bugun basladım...c.tesı dugun var ama tatlı yemıycem sözzzzzzzzzzzz :)))

Kızlar günaydın a.s.

Bugün sabah 1 dilim ekmek,peynir,salatalık ve domates yedim 1 bardak şekersiz çay ile..
Öğlen barbunya yemeği 2-3 kaşıkcık ve yoğurt,
Akşama ise balık ızgara var...

Kızlar günaydın a.s.

Bugün sabah 1 dilim ekmek,peynir,salatalık ve domates yedim 1 bardak şekersiz çay ile..
Öğlen barbunya yemeği 2-3 kaşıkcık ve yoğurt,
Akşama ise balık ızgara var...

gunaydınnn :)))
sabah 1dılım kepek ekmek yagsız peynır salatalık domates yedım suan suuuu ıcıyorum ve 2saat arayla corbamı ıcıcem bugun boyle :)

Herkese Günaydın, dünde diyetimi akşama kadar listeme sadık kalarak yürüttüm ama eşim yine şu çikolatalı kuru üzümleri tabağa koyup gelince kendimi tutamadım.akannehir. 1 avuçcuk yedim:çok üzgünüm:
Bu gün diyetisyene gidiyorum ve ölçümler eminim felaket çıkacak offff offfff bu hafta hiç iyi gitmedi.mafoldumben

günaydın kızlar dayanmadım tartıldım gram oynamamışım gerçi daha 2 gün oldu pes etmek yokk

daha kahvaltı yapmadım ılık sirkeli suyumu içtim

günaydın kızlar dayanmadım tartıldım gram oynamamışım gerçi daha 2 gün oldu pes etmek yokk

daha kahvaltı yapmadım ılık sirkeli suyumu içtim

bende sürekli tartılıyorum, hastalık oldu artık, her sabah hatta gün içerisinde durup durup tartılıyorum, tabi sonra canım sıkılıyor:sinifsinif:

kızlar sıkılaştırıcı krem kullanmak istiyorum, ama ne kullanacağımı bilmiyorum, tavsiyeniz var mı, tabi en güzeli spor yaparak sıkılaşmak ama ben yapamıyorum

bende sürekli tartılıyorum, hastalık oldu artık, her sabah hatta gün içerisinde durup durup tartılıyorum, tabi sonra canım sıkılıyor:sinifsinif:

aslında tatılmamak için kendimi hep zor tutyrm çarşamba tartılcaktım...bi anda gözüme çarptı tatrı yok tartılmıycam çarşambaya kadar

canım arkadaslarım tartılmayın.....yada tartılsanızda sıkmayın canınızı :) cunku dıyette 2gunde pıt dıye bellı olmaskı o odem atılana kadar:)) üsülmeyin....1 hafta sonunda bakalım ne olucas onu baz alalım:)

Herkese Günaydın, dünde diyetimi akşama kadar listeme sadık kalarak yürüttüm ama eşim yine şu çikolatalı kuru üzümleri tabağa koyup gelince kendimi tutamadım.akannehir. 1 avuçcuk yedim:çok üzgünüm:
Bu gün diyetisyene gidiyorum ve ölçümler eminim felaket çıkacak offff offfff bu hafta hiç iyi gitmedi.mafoldumben

anlaşılan eşin senı kotu yola ıtıyor:))) tut kendını bunu yersem 1 saat hızlı tempo yurumem gerekır...bunu yersem dıyetısyen emegım bosa gıder yada ımmm bunu yersem selulıtlerım gelırrrrr :) deeeee hihih yeme :) üsülme bıdaha yemessınnnnnn :) yeterkı yemeyı gercekten ısteme :)))

ah ah aynısından bide bende var sana pizza ısmarlıyım dürüm ısmarlıyım çikolata alıyım diyip duruyor....sen zayıfsın zaten pisikolojin bozulmuş diyor....gerçi bunu diyen sadece eşim değil herkes aynısını söylüyor

Haftada birgun ayni saatte,ayni kiyafetlerle tartilin..Diyet yaparken en zor olan sey sabirli omak..Bnede iki gun spor yapinca hemen zayifladim mi diye bakiyorum..nacizane tavsiyem 15 gun sonra sonuc almaya basliyacaginiz icin o zaman tartilmaya baslayin..Diyet yaptiginizi cok fazla kisiye soylemeyin..yoksa soyle dialoglar gelisiyor:ben diyet yapyiyorum...Amaan senin neyin var ne kilolu insanlar var sen inceciksin,ye sen bosver gibi muhabbetler yuzunden yiyoruz:olmaz:Hic birsey tek basina olmuyor..sadece diyet,sadece spor,,sadece kremler ise yaramiyor..Biraz su dengeli beslenmeye ve spora alissak zaten gerisi kolay..Onemli olan yedigimiz kadarini yakmak.Istedigimiz kiloya geldigimizde yine ne istersek yeriz ama spor yapmayi ihmal etmiyerek..Ha gayret biraz motive olun..Bol bol su icin gunde 2 litre..Ben su icmeyi sevmiyorum,icemiyorum bahanelerine saklanmayin hepimiz kadiniz simdi icmesek bile ileride ciddi sorunlar cikabilir aklinizda olsun..yarim litrelik pet siseleri elinizin altinda bir yerlere koyun sanki ilac icmeniz gerekiyor gibi birer yudum icin..zamanla alisacaksiniz ilerde cildiniz isildamaya basladiginda zaten birakmazsiniz..Biraz cok yazdim galibasositososito..

mysky kesınlıkle katılıyorum....ben haftada 1 tartılıyorum :) masamda suan 3 tane 500ml şişe var ve 2 sı bıttı :) tabı sureklı vc ye gıttıgımden komık oluyor ama neyapalım demekkı bobrekler saglıklı sukredelım :) suan ayranımada basladım ılk kase ıcıldı(bugun kase yerıne buyuk kupa getrdım daga konforlu :)) ...akşam yıne spora gıdıcem...bu haftada bozmadan gıtım...ramazan sonrası ıyı toprladım...hepımız umarım en kısa surede sonuc alırız:))

anlaşılan eşin senı kotu yola ıtıyor:))) tut kendını bunu yersem 1 saat hızlı tempo yurumem gerekır...bunu yersem dıyetısyen emegım bosa gıder yada ımmm bunu yersem selulıtlerım gelırrrrr :) deeeee hihih yeme :) üsülme bıdaha yemessınnnnnn :) yeterkı yemeyı gercekten ısteme :)))

Evet canım kendimi dizginlemem gerekiyor. Sorma eşim bir oturuşta bir ekmek 2-3 tabak yemek yiyip hiç kilo almayan biri olunca insanın kendisini tumasıda bir hayli zor oluyor. ama başarıcam şu yağlardan kurtulacağım artık :nazar:

ah ah aynısından bide bende var sana pizza ısmarlıyım dürüm ısmarlıyım çikolata alıyım diyip duruyor....sen zayıfsın zaten pisikolojin bozulmuş diyor....gerçi bunu diyen sadece eşim değil herkes aynısını söylüyor

Biraz kilo alıncada kendine hiç dikkat etmiyorsun derler yada nooldu sana evlilik yaramış, kocan san iyi bakıyor. Biraz zayıflayınca yeter artık bu kadar kiloyla bozdun kafayı filan... Önemli olan bizim ne istediğimiz ahh bide destekçimiz olsalar herşey çok güzel olacak arkadaşım..

Biraz kilo alıncada kendine hiç dikkat etmiyorsun derler yada nooldu sana evlilik yaramış, kocan san iyi bakıyor. Biraz zayıflayınca yeter artık bu kadar kiloyla bozdun kafayı filan... Önemli olan bizim ne istediğimiz ahh bide destekçimiz olsalar herşey çok güzel olacak arkadaşım..

valla haklısın canım...55kıloyken oo evlılık yaramıs yanakların dolmus dıyolardı delırdım...sonra dıyet basladım ay sana ne oluyo negerek var kadın ddıgın etlı butlı olura basladılar...oyle olsaydı erkeklerın dunya guzelı dıye cıkanlaa bakınca ıçı gıtmezdı :) hahahha..........şekerım demmkı senın esınınmetabolızması cok hızlı...bosverrrr yesın eşin sende yıyomus gıbı yap ınsanlara ınat :) yada ayyyy daha sımdı yedım cok tokum az alıyım kırmıyım sızı de hahahah :)))) en guzelı valla.....bende soylemem dıyet yaptıgımı....tatılde bıle sebze salata balık yer ama tatlımıda yerım kımsede anlamaz :))))) hahaha :)))

Back
X