• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla haklısın canım...55kıloyken oo evlılık yaramıs yanakların dolmus dıyolardı delırdım...sonra dıyet basladım ay sana ne oluyo negerek var kadın ddıgın etlı butlı olura basladılar...oyle olsaydı erkeklerın dunya guzelı dıye cıkanlaa bakınca ıçı gıtmezdı :) hahahha..........şekerım demmkı senın esınınmetabolızması cok hızlı...bosverrrr yesın eşin sende yıyomus gıbı yap ınsanlara ınat :) yada ayyyy daha sımdı yedım cok tokum az alıyım kırmıyım sızı de hahahah :)))) en guzelı valla.....bende soylemem dıyet yaptıgımı....tatılde bıle sebze salata balık yer ama tatlımıda yerım kımsede anlamaz :))))) hahaha :)))

Doğru söylüyorsun canım en iyisi kimseye söylememek. Bizim insanımızı biliyorsun yedirip içirmek için elimizden geleni yapıyoruz valla " Noolursun yee ölümü gör" gibi bir sürü ısrar! Şu kiloyu verene kadar akşam oturmalarını ve yemek davetlerini askıya almakta yarar var :)

Yaa o konuda bende çok dertliyim :umursamaz:, dün reglimin ilk günü olduğu için canım tatlı bişiler çekiyordu, evdede kek vardı, anneme sordum nerde diye, bitti ama yapayım bol bol yiyin dedi ama nasıl mutlu oldu anlatamam. Hamur işi bizim evde eksik olmuyor zaten. Ben en son kepekli un almıştım :jeyyar: , poaçaları ondan yapmıştı Allah'tan. NEyse bu sabah bir kepekli poaça yedim, evde yapıldığı için o kadar büyük değil yani küçük. Öğlene arkadaşlarla kahvaltı yapcaz. Az ekmek, bol yeşillik yicem söz şutarafagitti. Akşamada ne yeriz bilemiyorum Allah kerim :hulya:

selam kızlar çoookk mutsuzum bu sabah tartıldım 59 geldim mafoldumben
halbuki pazartesi günü tam 58 idim.4 gündür homini gırtlak yedim ve sonuç :mymeka:
ama yaseminin detoksuna başlıyorum yarın 2 gün yapıcam pazartesi bildiririm size kilomu

Bugün yediklerime gelince sabah 1 simit,çay
Öğle salata,1 dilim ekmek,bulgur pilavı ve bezelye :çok üzgünüm:

Arkadaşlar bu gün sabah 1 dilim kepek ekmek ile 3-4 zeytin,domates salatalık yedim.
Öğlen küçük bir kase kısır getirdm evden onu yedim.
saat 15:00 gibi 1 elma
akşama da közlenmiş patlıcan salatası ve mercimek çorbası yicem.
Aralarda suyumu ve karşık bitki çayımı da içiyorum.
Ve hafta sonu detoks yapıp ödemden kurtulmayı planlıyorum.
Pazartesiden itibaren de yeni bir soğan suyu kürüne başlıcam.
Daha önce yapmıştım ve faydası olmuştu.Hem tokluk hissi veriyor hemde bağırsakları iyi çalıştırıyor,bence o da ödem çözüyor.
Hem lahana suyunu hazırlamaktan daha kolay :)))

halbuki pazartesi günü tam 58 idim.4 gündür homini gırtlak yedim ve sonuç :mymeka:
ama yaseminin detoksuna başlıyorum yarın 2 gün yapıcam pazartesi bildiririm size kilomu

gülgülmez bende haftasonu detoks yapcam sonucu merak ediyorum,umarım pazartesi sabah mutlu eden bi sonuç çıkar karşımıza:))

Biraz kilo alıncada kendine hiç dikkat etmiyorsun derler yada nooldu sana evlilik yaramış, kocan san iyi bakıyor. Biraz zayıflayınca yeter artık bu kadar kiloyla bozdun kafayı filan... Önemli olan bizim ne istediğimiz ahh bide destekçimiz olsalar herşey çok güzel olacak arkadaşım..

ay ebrucum haklısın valla önceden 75 kilodayken bak biraz zayıfla deniyodu
şimdide iskelete döndün diyolar ama kızlar herkez öyle diyo ya nolmuş sana
diyolar bence şuan itibari ile 2 kilo daha vermem lazım

canım bol su ve yesılcay bırebır gelır cozum ıcın..sakın dogadan form vs ıcme ıcınde sınamekı var.....alışkanlık yapıyo hemen

canm çok su içiyorum 2günde bir de yeşilçay içiyorum.ama sanırım çok az yediğimden pek boşaltcak bişey mi yok ne dün ancak müsil çare bulabildi ama ona bile direndi vücudum.herkes işe yarıyo diyince bu hafta doğadan form içmeyi düşünüyodum yeşil çay yerine.ama yaparsa alışkanlık kötü olur ya

gülgülmez bende haftasonu detoks yapcam sonucu merak ediyorum,umarım pazartesi sabah mutlu eden bi sonuç çıkar karşımıza:))

ay canım yapalım beraber gerçi ben pek nete giremem haftasonu ehliyet kursum var götürücem 2 kupalık yanımda gerçi ne ara içicem onuda bilmiyorum ama altı bardak
olmasada 4 bardak içerim artık

ay ebrucum haklısın valla önceden 75 kilodayken bak biraz zayıfla deniyodu
şimdide iskelete döndün diyolar ama kızlar herkez öyle diyo ya nolmuş sana
diyolar bence şuan itibari ile 2 kilo daha vermem lazım

Albümüne baktım, çok iyi görünüyorsun zemuszemus, 2 kiloyuda veririz, hiç merak etme, detoks çok işe yarıyor

her sabah yiyorum canım ama işe yaramıyo:sm_confused:
SAbahları sarımsak yutuyorum, çok işe yarıyor, yapabilirsen, ne ishal yapıyor ne kabız, o kadr güzel dengeliyor ki bağırsakları. Bir dene istersen yerimseniben , sinemaki gibi de değil, bağırsaktaki yararlı bakterileri yok etmiyor :hulya:

Bende yapmayı düşünüyorum ama haftasonu çok düzensiz oluyor benim öğünlerim. Belki p.tesi başlarım kaydirigubbakcemile5

Üzülme arkadaşım yaaa, baksana şurda hedefine varmana kaç kilocuk var. Hiç üzelme bence, yediklerinde afiyet şeker olsun, 75 lerden gelmişsin bu kiloya ara sıra kaçamak olucak artık dimi ama :teselli:

SAbahları sarımsak yutuyorum, çok işe yarıyor, yapabilirsen, ne ishal yapıyor ne kabız, o kadr güzel dengeliyor ki bağırsakları. Bir dene istersen yerimseniben , sinemaki gibi de değil, bağırsaktaki yararlı bakterileri yok etmiyor :hulya:

bi de bunu deniyim o kadar az yiyorum bu sorun yüzünden nasıl şişkin geziyorum çok sinirim bozuluyo tek diş mi yutuosun?

Bende yapmayı düşünüyorum ama haftasonu çok düzensiz oluyor benim öğünlerim. Belki p.tesi başlarım kaydirigubbakcemile5

Bende haftasonu evde olduğum için daha kolay olur diye düşünüyorum.Haftaiçi işyerinde uygulamak sıkıntı olur.Bu hafta sonu için sırf bu yüzden misafirlik ile ilgili proğram yapmadım.

Ben tekrar 50 kiloyu zor gördüğüm günlere dönmek istiyorum
irademe hakim olup başarcam inş.
Önceden aldığım ve çok beğendiğim kıyafetlerime tekrar kavuşmak için bile olsa irademe hakim olcam,

kaydirigubbakcemile5

yaa kızlar bu site sayesinde aylardan sonra ılk defa kılo veriyorum ve acaip mutluyum. spor da yaptığım içinmidir nedendir bilmemm ama sabahlrı kalkıyorum ve kendimi süper hissediyorum ve enerjım hiç bitmiyo. bu arada solgarın krom tabletlerindende olabilir çünkü spor yaparken kullanılması çok ıyı diye başladım. ve iştahımı da kontrol altına almama yardım etti. sizede tavsiye ederim krom tabletini iştahı biraz kısıyor.

of ya ben kaçamak yaptım ama azcık :kedi: eşim irmik tatlısı istedi ona yaptım ben sıvıyağla yapıyorum az şeker koyuyrm küçük bi kase yedim artık bugün ve yarın telafi edicez tatlıyı....reglime az kaldığı için tatlı krizndeyim resmen akannehir

of ya ben kaçamak yaptım ama azcık :kedi: eşim irmik tatlısı istedi ona yaptım ben sıvıyağla yapıyorum az şeker koyuyrm küçük bi kase yedim artık bugün ve yarın telafi edicez tatlıyı....reglime az kaldığı için tatlı krizndeyim resmen akannehir

Bozocum regl öncesi tatlı krizi için arkadaşımın bi tavsiyesi vardı onu uyguladım ve en az kalori ile kurtardım.Küçük bi parça çikolatayı üst damağa yapıştırıp yavaş yavaş tadını çıkararak yiyorsun,hem büyük bir çikolata yemiş gibi doyuyorsun hem de az kalori alıyorsun,ben bu ay ölye yaptım.oldukça etkili,denemeye değer bence...

:icecream:

Back
X