50-60 yaşındaki dershane hocası bana asıldı

Dershane adamın kendisininse sosyal medyada dershaneyle ilgili yorum yazın. Eğer yazdıklarınız gerçekse hiçbir aile göndermemeli çocuğunu.

Dersanenin müdürü veya kurucusu yok mu? Bence direk şikayet edip kaydınızı sildirseydiniz!

Keşke bununla kalmayıp şikayet etseydiniz.
Öğrenciler ya da görüşmeye gelen başka öğretmenler bu kadar çabuk kurtulamayabilir.
evet doğru söylüyorsunuz. orada çalışan bir öğretmen olmadığı için birine şikayet edemedim elimde kanıt da olmadığı için ama diğer ortakla konuşacak babam. 2 ortaklar adam da dershanenin sahibi

Dersanenin müdürü veya kurucusu yok mu? Bence direk şikayet edip kaydınızı sildirseydiniz!
dershanenin sahibi 2 ortak ve biri bu adam. diğer ortakla konuşacağız. elimde herhangi bir kanıt olmadığından bir yere şikayet edemedim ama sosyal medya hesaplarına ve şikayetvar a yazacağım. zaten kayıt yaptırmamıştım daha deneme dersine gitmiştim. o günden sonra da bir daha gitmedim

ne cüretle öyle şeyler söyleyebilir ? keşke kafede sert tepki verseydiniz de rezil etseydiniz orda bağırıp kızarak. bu sessizlikten ve utangaçlıktan güç alıyor böyle adi insanlar.

arkadaşların sosyal medya önerisi çok mantıklı, yapın mutlaka. ne kadar kişi okusa o kadar iyi.

Adam sapık şikayet edin

Konu gerçektir eminim çünkü maalesef oluyor ,benim dershane hocam yeni evlenmişti o zamanlar ben 18 idim kendisi 30 kesin vardı ve sınıfta bir bahane ile numaramı testleri kontrol için almıştı . Hiç yakıştıramadım birgün sarhoş şekilde beni aradı saçma sapan sulu mesajlar atmisti ,aileme şikayet ettirmistim salağı dershaneden aldılar .

evet çok doğru söylüyorsunuz. keşke verebilseydim dondum kaldım

Kaç gündür ortaya çıkan yaşlı insanların genç kızlara asılıp sonra yanlış şekilde sonlanmasından midem bulanıyor. Allah akıl fikir versin böyle 40ından sonra azana.

Aileni haberdar et sakın susma. Kendini kötü hissetme pislik yapan sen değilsin. Hatta polise şikayet edin. Gece gece sinirim bozuldu gündüz de müge yi izlemiştim. Malesef böyle çürükler var
ailemi haberdar ettim ama polise şikayet edemedim elimde kanıt olmadığı için. polise gidersem kız yanlış anlamış ben kötü niyetle söylemedim der kesin

Normal mi? Ben mi abartıyorum diye sorduğunuza göre başak geçiyorsunuz fantazi dünyanızı mı anlatıyorsunuz?

Sana inanan birileri çıkacaktır dene şansını.
bence hiç bulaşmasın aylarca dert alır başına.adam kafayı takar çevresi de varsa uğraşır konu sahibiyle ve ailesiyle.kız motive olmalı üniversite sınavı için.davalarla polisle tehditle çirkefle uğraşmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…