50-60 yaşındaki dershane hocası bana asıldı

Lütfen gerçek olmasın
Evet ayan beyan taciz etmiş siz abartmıyorsunuz. İyi niyetli hiçbir öğretmen öğrencisinin bedeniyle ilgili böyle yorumlar yapmaz. Ders çalışmak için başka yerlere davet etmez. Kendi romantik ilişkileriyle ilgili sohbet etmez. Tüm bunları yapan adam düpedüz sapık. İlk önce ailenize söyleyin, sonra hakkında şikayette bulunun. Ve evet tacize uğradığınız için kötü hissetmeniz normal.

Bilmiyorum ki ugrasilmadigi için bu kadar rahat belki

çok teşekkür ederim. aileme söyledim ilk defa başıma geldiği için hiçbir şey diyemedim ve yapamadım o anda. adam da bi o kadar rahat davrandığı için ben mi yanlış anlıyorum diye düşünüp durdum sürekli.

Bilmiyorum ki ugrasilmadigi için bu kadar rahat belki
elbette ondan rahat ama adli sistem öyle yavaş ve yıpratıcı işliyor ki bu süreçte tek üzülen konu sahibi olacak.bu da belki 1 yıl kaybına daha sebep olacak üniversite için.ilgiyi kesmek babasının da ağırca konuşması en doğrusu

Hayır yanlış anlamıyorsunuz düpedüz sizi taciz etmiş. Bu tarz bir şeyle karşılaşınca da tabi neye uğradığınızı şaşırmışsınız. Mutlaka emniyete şikayette bulunun. Bu insan yaptığının cezasını çekmeli. Yoksa bugün sizin başınıza gelen yarın bir başka genç kızın başına gelebilir.

Adam sapık.
Sana yaptıysa kesin başkalarına da yapmıştır.
Ben böyle durumlarda sessiz kalınmaması taraftarıyım. Amerika'da "Me too" diye hakaret başlattı tacize uğramış kadınlar. Büyük ses getirdi. Kadınların örgütlenmeleri lazım. Yoksa sapıktan, tecavüzcüden geçilmez.

Bu süreçleri bilmiyorum. Böyle pisliklerin rahatça dolaşmasını içim almıyor o yüzden söyledim

evet doğru söylüyorsunuz. ama emniyete şikayette bulunmayı nasıl yapacağımı bilmiyorum. çünkü şahidim ya da kanıtım yok

delili yok.adamın sicili de temizse direkt takipsizlik kararı çıkar.adam bana iftira atıyorlar der çıkar bir üste.

Bu süreçleri bilmiyorum. Böyle pisliklerin rahatça dolaşmasını içim almıyor o yüzden söyledim
yok olsalar keşke.Ama adli süreçler böyle işlemiyor manen ve madden yıkıcı oluyor delil şahit olanlar da bile.ünlü birinin şu beni taciz etti demesi gibi olmuyor sıradan insanlarda maalesef.adam dava bile açabilir dersane mi karalıyor iftira atıyor diye.konu sahibi bunlarla uğraşmakla üniversite hayalinden olacak onu diyorum.mantıklı düşünmek lazımm.elimizden gelse adama neler yaparız ama reel de yapamayızzz

Neden adama inanıyorlar ki direk sonuçta onun da elinde delil yok iftira attığına dair. Çarklar paslanmis yürümüyor

evet doğru söylüyorsunuz çok teşekkür ederim

Neden adama inanıyorlar ki direk sonuçta onun da elinde delil yok iftira attığına dair. Çarklar paslanmis yürümüyor
konu sahibi şikayet ediyor ya beni sözle taciz etti diye.ee işte adamın buradan yürür bana iftira atıyor diye.avukat arkadaşlar çok daha güzel anlatır ama delilsiz hiç bir şey çıkmaz polisten de adliyeden de.çünkü o zaman herkes herkese şu beni sözle taciz etti der ceza aldırır kötüye kullanıp .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…