54 yaşında bir adama aşık oldum?

Yanlış okumadıysam başka bir telefondan kendini tantmadan yazmış adama.
Tabi yine çok mantıksız kocaman adamın ergen gibi tanımadığı insanlarla yazışması
Kendi yazdığınız mesajda adamı savundunuz, öğretmen öğrenci ilişkisi bilmem ne.
Yazık neredeyse adana acıyacağız genç kızların tacizine maruz kalıyor diye.
Şimdi tanıtmadı diyorsunuz. Peki.

Adam 2 dk.da tertemiz oldu sayenizde ya size de helel walla. :)
Evet dediginiz gibi ogretmen ogrenci iliskisini zedelememek adina ogrencisi ile 7 ay yazismis bebce de adam masum

yazık. Genç kızlar tarafından istismar ediliyor. 54 yaşında amca. Koruyalım. Sevelim.

Fake hesaptan konuşmuş konu sahibi. Buluştuklarında da fake hesaptan yazanın o olduğunu bilmiyormuş adam. Belki de hoşlandığı biri vardı o sanıp konuştu ya da flörtleşemez mi 54 yaşındaki insan? Kız kendini açık edince istememiş zaten nerden bilsin bu kız olduğunu adamı kart zampara yaptınız

hayır beni tanıdı tabiki ama o mesajları benim yazdığımı bilmiyordu
Başka telefondan bulasalim diye yazdın bulustunuz ve hocan seni lise öğrencisi olarak tanıdı.
Ama sen başka telefondan buluşalım dedin.
Ama o senin olduğunu bilmiyordu ama bulustu seni gördü ve a sen mi attın o msjlari demedi mi?
Konu aşırı havada

Benim konuya ilk ve tek mesajım size yaptığım alıntı, başkasıyla karıştırdınız sanırım.
Adamı niye savunayım, öğrencisi olduğunu bilmeden konuşmuş olmasını umuyorum sadece.

Adam 2 dk.da tertemiz oldu sayenizde ya size de helel walla. :)
Evet dediginiz gibi ogretmen ogrenci iliskisini zedelememek adina ogrencisi ile 7 ay yazismis bebce de adam masum
Bayan kendini tanitmadan yazismis ,bulusunca kendini tanitip olayi anlatmis. Adam da hayir olmaz demis

demedi çünkü benden böyle bir şey beklemezdi çünkü okulda sessiz sakindim hanım hanımcıktım yani

Kızı yaşındasindir ondandir belki adam macera değil ilişki istiyordur

Sizden yasca cok daha buyuk birini begenmeniz, hayranlik duymaniz vb hisler normal o yaslarda. Ama orada kalsaymis keske. Uygun degilsiniz birbirinize sonuc olarak ama hislerinizi anlayabiliyorum. O yasin getirdigi masum, mutluluk verici bir his. Ama iyi ki de olmamis dedigim gibi uygun degil.

Okulun son günü numarasını vermiş adam.
Sonra özelden aranmış artık kime okuduysa şiir okumuş. Öğretmen olacak biri için normal hareketler mi bunlar?
Kız daha sonra başka bir isimle yazmış. Yani öncesi var aslında. Adam sütten çıkmış ak kaşık değil hatta bu genç kıza kıyasla asıl suçlu. Sonuçta ne kadar 18 yaşında da olsa hayranlıkla aşkı karıştıracak bir kafada bir öğrencisi bu kız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…