- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi Ashleyyyyyyyy
-
Kendi yazdığınız mesajda adamı savundunuz, öğretmen öğrenci ilişkisi bilmem ne.Yanlış okumadıysam başka bir telefondan kendini tantmadan yazmış adama.
Tabi yine çok mantıksız kocaman adamın ergen gibi tanımadığı insanlarla yazışması
Adam 2 dk.da tertemiz oldu sayenizde ya size de helel walla. :)
Evet dediginiz gibi ogretmen ogrenci iliskisini zedelememek adina ogrencisi ile 7 ay yazismis bebce de adam masum
Başka telefondan bulasalim diye yazdın bulustunuz ve hocan seni lise öğrencisi olarak tanıdı.hayır beni tanıdı tabiki ama o mesajları benim yazdığımı bilmiyordu
yazık. Genç kızlar tarafından istismar ediliyor. 54 yaşında amca. Koruyalım. Sevelim.
Benim konuya ilk ve tek mesajım size yaptığım alıntı, başkasıyla karıştırdınız sanırım.Kendi yazdığınız mesajda adamı savundunuz, öğretmen öğrenci ilişkisi bilmem ne.
Yazık neredeyse adana acıyacağız genç kızların tacizine maruz kalıyor diye.
Şimdi tanıtmadı diyorsunuz. Peki.
Bayan kendini tanitmadan yazismis ,bulusunca kendini tanitip olayi anlatmis. Adam da hayir olmaz demisAdam 2 dk.da tertemiz oldu sayenizde ya size de helel walla. :)
Evet dediginiz gibi ogretmen ogrenci iliskisini zedelememek adina ogrencisi ile 7 ay yazismis bebce de adam masum
öğrencisi olduğumu söyledimBenim konuya ilk ve tek mesajım size yaptığım alıntı, başkasıyla karıştırdınız sanırım.
Adamı niye savunayım, öğrencisi olduğunu bilmeden konuşmuş olmasını umuyorum sadece.
Benim konuya ilk ve tek mesajım size yaptığım alıntı, başkasıyla karıştırdınız sanırım.
Adamı niye savunayım, öğrencisi olduğunu bilmeden konuşmuş olmasını umuyorum sadece.
Allahım yaaSevgili ergenus sakin ol ve telefonu elinden bırak. Yazık sana yaz tatilinde canın çok sıkıldı demek...
demedi çünkü benden böyle bir şey beklemezdi çünkü okulda sessiz sakindim hanım hanımcıktım yaniBaşka telefondan bulasalim diye yazdın bulustunuz ve hocan seni lise öğrencisi olarak tanıdı.
Ama sen başka telefondan buluşalım dedin.
Ama o senin olduğunu bilmiyordu ama bulustu seni gördü ve a sen mi attın o msjlari demedi mi?
Konu aşırı havada
Kızı yaşındasindir ondandir belki adam macera değil ilişki istiyordurBundan 3 sene onceydi. Siniftakiler bana hicbir sucum olmadigi halde kotu davraniyordu. Ben cok yanlizdim. Ondan sonra edebiyat ogretmenimiz bana cok iyi davranmaya basladi. o benim kizim dedi. hep korudu. Ben de ona asik oldum. bu durum 3 yil surdu.3 yil boyunca hayatim o oldu. Surekli karsisina cikmaya calistim. O da beni ogrencisi olarak cok seviyordu ama ben ona platonik olarak asik olmustum. Ondan sonra onun tayini cikti. Son gun sarildim ona bana telefon numarasini verdi. Ben onu ozelden aradim sesini duyabilmek icin. Bana siir okudu. Sonra mesaj attim ama kim oldugumu aciklamadim. O da bana asik oldu.7 ay boyunca yazistik. Ondan sonra o artik bana yazmamaya basladi. Depresyona girdim. Hastalandim. Anksiyete ve sinav kaygisi da bas gosterdi ayni zamanda. Arada baska bir telefondan yeliz olarak mesaj attim bulustuk falan. Sonra kim oldugumu acikladim istemedi beni. bekardi bu arada. Sizce neden istemedi beni?
hiç bir şey demedi şaşırdın mı dedim hayır dedi bir daha bana yazma dediAdam senle konuştuğunu anlayınca ne dedi sana?
Mağdurumhatlar karıştı sinirden gözü döndü turuncunun konu sahibesi sandı seni:))
Okulun son günü numarasını vermiş adam.Fake hesaptan konuşmuş konu sahibi. Buluştuklarında da fake hesaptan yazanın o olduğunu bilmiyormuş adam. Belki de hoşlandığı biri vardı o sanıp konuştu ya da flörtleşemez mi 54 yaşındaki insan? Kız kendini açık edince istememiş zaten nerden bilsin bu kız olduğunu adamı kart zampara yaptınız
Bir şey dememiş hanim hanimcik okulda beklemiyormus çünkü o yüzden de heraldeAdam senle konuştuğunu anlayınca ne dedi sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?