54 yaşında bir adama aşık oldum?

Benim konuya ilk ve tek mesajım size yaptığım alıntı, başkasıyla karıştırdınız sanırım.
Adamı niye savunayım, öğrencisi olduğunu bilmeden konuşmuş olmasını umuyorum sadece.
Haklisiniz, öğretmen ile öğrenci ilişkisi için öğretmene üzülen üye sizsiniz sandim.
özür dilerim

Numara vermekte abes bir durum yok bende de çoğu hocamın numarası vardır. Adam zaten kızı korumuş ve benim kızım demiş. Öğretmenlerin de özel hayatı oluyor takdir edersiniz ki belki flörtleştiği ya da ayrıldığı bir ilişkisi oldu o kişi sandı aklına bile gelmemesi çok doğal. Niyeti kötü olsa kız açık açık söylediğinde reddetmezdi

Cok ayıp. Kart zampara ben dedim. Havada kalmasın. Alıntı yapıyoruz, arkadan konuşmak olmaz di mi ama?

Benim konuya ilk ve tek mesajım size yaptığım alıntı, başkasıyla karıştırdınız sanırım.
Adamı niye savunayım, öğrencisi olduğunu bilmeden konuşmuş olmasını umuyorum sadece.
Iyi niyetinizin boşa çıktığına üzgünüm.
Bayan kendini tanitmadan yazismis ,bulusunca kendini tanitip olayi anlatmis. Adam da hayir olmaz demis
öğrencisi olduğumu söyledim

Büyük harflerle konunun başına yaz bence. Kart zampara diyince kızıyorlar sonra..

hatlar karıştı sinirden gözü döndü turuncunun konu sahibesi sandı seni:))
Sağol noop beni bir sen anladın.
36 yaş küçük öğrencisi ile flört eden, şiir okuyan öğretmen olur mu? Temiz sopalık değil mi? Pedofili desem abartmış olur muyum?
Çocuğuma evde eğitim vermek istiyorum, ziya pasa ya haber ucurur musun, artik legal olsun

Genç kızlarda oluyormuş böyle platonik haller, öğretmenlerine karşı; bende olmadı hiç ama olan arkadaşlarım vardı.
Ortaokulda, coğrafyacıya ölüp bitip şiir yazanları gördü bu gözler. Ergenlik.
Öğretmenin haberi son ana kadar hiç olmadı değil mi? Öğrenince, hemen mesafeyi koymuştur. O önemli.

Ben hep yaşıtlarımdan hazzettim nedense, bir voleybol maçında aşık oluşum vardı ki eahhh eahh o çevik vücut, zıplama, gelişmekte olan kol kası ve savrulan saçlar...
Öhm neyse.
Olur ya, ergenlik.

Geçen konunuzda kaçırdım, bana da bir fotoğraf atar mısın; çirkinim dışlanıyorum ailem tarafından bile deyip duruyordunuz, merak ettim.

Adam bilmiyormuş kim olduğunu öğrenince ilişkiyi kesmiş

Onemli olan gizellik degl ,oyke insanlar varki disardan bakinca insan tinlamaz ama konusmaya baslayinca hemen cekinirsin kaesindaki kisi gozunde hemen yukselir.
Onemli olan kendini gelistirmek,kendini yetistirmek ,ozguvenli olmak boyle olunca emin olki insanlar gorunusten ziyade diger ozelliklerini gorecek.

Dedeyle mutluluklar

15 yaşında değilim yalnız şu an. :)

Ne önemi var? İstememiş. Zaten dede mi diyeceksiniz ? Beğenmemiş neden olacak başka?

Kızım şunu en başa yaz.
Hadi çocuğum.
Öğrencisi ama hangi öğrencisi olduğunu bilmiyormuş.
Yaşını da biliyormuş.

Adam tam pedofili, çocuk olsun da ne olursa olsun değil, hedef çocuklu. Off.
54lük haliyle 18e bakan, bundan 4-5 sene öncesinde 14,15e de bakar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…