- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.313
- 598
- Konu Sahibi Ashleyyyyyyyy
-
Ama sen olduğunu bilmiyordu?
Dünyanın çivisi çıkmışEvet 18 yaşında başka öğrencisi sanmış.
Konu sahibini görünce hayal kırıklığına uğramış bana yazma demiş.
18 yaşında başka öğrencisi flört ettiğini düŞünmüş zaar..
Yazık.
A Ashleyyyyyyyy Adamın duyguları ile oynadın.
Çok ayıp.
Hadi canim hadi.....başka telefondan yazmıştım buluşalım diye gerçekten de tanımadı
sanki ben ona kaldım ya beğenmezse beğenmesinNe önemi var? İstememiş. Zaten dede mi diyeceksiniz ? Beğenmemiş neden olacak başka?
Şiir okumuş. Konuştuğunda hangi öğrencisi olduğunu bilmesede öğrencisi olduğunu biliyormuş. Aşık olmuş.Numara vermekte abes bir durum yok bende de çoğu hocamın numarası vardır. Adam zaten kızı korumuş ve benim kızım demiş. Öğretmenlerin de özel hayatı oluyor takdir edersiniz ki belki flörtleştiği ya da ayrıldığı bir ilişkisi oldu o kişi sandı aklına bile gelmemesi çok doğal. Niyeti kötü olsa kız açık açık söylediğinde reddetmezdi
hayır bu yüzden değil ama bi keresinde bana kardeşin senden güzel demiştiSen bu yüzden mi dün çirkinim diye konu açmıştın?
Derslerni niye çalışmıyorsun?sanki ben ona kaldım ya beğenmezse beğenmesin
Kardeşine de göz koymuş galibahayır bu yüzden değil ama bi keresinde bana kardeşin senden güzel demişti
evetKızım şunu en başa yaz.
Hadi çocuğum.
Öğrencisi ama hangi öğrencisi olduğunu bilmiyormuş.
Yaşını da biliyormuş.
AhahahaEvet 18 yaşında başka öğrencisi sanmış.
Yazık.
Çok ayıp.
yakışıklı da değildi dbdgaesdrsEyvallah hepimiz illaki en yakısıklı hocamıza asık olmusuzdur ama bu derecede ölüp bitmedik çünkü mümkansız
Valla ben de 2 gündür foto bekliyorum gözüm yollarda kaldiGenç kızlarda oluyormuş böyle platonik haller, öğretmenlerine karşı; bende olmadı hiç ama olan arkadaşlarım vardı.
Ortaokulda, coğrafyacıya ölüp bitip şiir yazanları gördü bu gözler.Ergenlik.
Öğretmenin haberi son ana kadar hiç olmadı değil mi? Öğrenince, hemen mesafeyi koymuştur. O önemli.
Ben hep yaşıtlarımdan hazzettim nedense, bir voleybol maçında aşık oluşum vardı ki eahhh eahh o çevik vücut, zıplama, gelişmekte olan kol kası ve savrulan saçlar...
Öhm neyse.
Olur ya, ergenlik.
Geçen konunuzda kaçırdım, bana da bir fotoğraf atar mısın; çirkinim dışlanıyorum ailem tarafından bile deyip duruyordunuz, merak ettim.
Sen üniversiteyi kazanınca tayinimi oraya isterim demişti o yüzden hastalandım yaEvet 18 yaşında başka öğrencisi sanmış.
Yazık.
Çok ayıp.
tamam atiyom canımValla ben de 2 gündür foto bekliyorum gözüm yollarda kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?