54 yaşında bir adama aşık oldum?

Ama sen olduğunu bilmiyordu?

Evet 18 yaşında başka öğrencisi sanmış.
Konu sahibini görünce hayal kırıklığına uğramış bana yazma demiş.
18 yaşında başka öğrencisi flört ettiğini düŞünmüş zaar..
Yazık.
A Ashleyyyyyyyy Adamın duyguları ile oynadın.
Çok ayıp.

Yazık.
Çok ayıp.
Dünyanın çivisi çıkmış

Numara vermekte abes bir durum yok bende de çoğu hocamın numarası vardır. Adam zaten kızı korumuş ve benim kızım demiş. Öğretmenlerin de özel hayatı oluyor takdir edersiniz ki belki flörtleştiği ya da ayrıldığı bir ilişkisi oldu o kişi sandı aklına bile gelmemesi çok doğal. Niyeti kötü olsa kız açık açık söylediğinde reddetmezdi
Şiir okumuş. Konuştuğunda hangi öğrencisi olduğunu bilmesede öğrencisi olduğunu biliyormuş. Aşık olmuş. 😑

Eyvallah hepimiz illaki en yakısıklı hocamıza asık olmusuzdur ama bu derecede ölüp bitmedik çünkü mümkansız :kahve:

Aferin adama iradesine sahip çıkmış.
Geleceğe yönelik bu işin sonunun olmayacağını görmüş
O mesajları pek tasvip etmesem de o da bi ara kendini kaptırmış. Bakmış sen çok duygusalsın bu iş cinsellikle sınırlı kalmayacak, belli ki bu kız başıma dert olacak diye düşünerek
Ve senin ona iyice bağlanmaman için görüşmeyi kesmiş.
Yani sana aslında iyilik etmiş.
Bu işin sonu yok.
Olmaz.
Zaten aşk diye birşey de yok. Hepsi geçici hevesler.
Hayatın gerçekleriyle yüzleşince anlayacaksın.

Genç kızlarda oluyormuş böyle platonik haller, öğretmenlerine karşı; bende olmadı hiç ama olan arkadaşlarım vardı.
Ortaokulda, coğrafyacıya ölüp bitip şiir yazanları gördü bu gözler. :işsiz: Ergenlik.
Öğretmenin haberi son ana kadar hiç olmadı değil mi? Öğrenince, hemen mesafeyi koymuştur. O önemli.

Ben hep yaşıtlarımdan hazzettim nedense, bir voleybol maçında aşık oluşum vardı ki eahhh eahh o çevik vücut, zıplama, gelişmekte olan kol kası ve savrulan saçlar...
Öhm neyse.
Olur ya, ergenlik.

Geçen konunuzda kaçırdım, bana da bir fotoğraf atar mısın; çirkinim dışlanıyorum ailem tarafından bile deyip duruyordunuz, merak ettim.
Valla ben de 2 gündür foto bekliyorum gözüm yollarda kaldi

A Ashleyyyyyyyy şimdi kuzusu senin bu anlattıkların korkunç.
Konunu ben emniyete bildirmeyi, bir insanlık görevi sayıyorum.
Site yönetimine de bildirdim, fake misin vs. bakarlar ama bu iş burada kalmamalı.

Belli ki sen bunu ailene söylemeyeceksin, emniyet lafı geçince de inkar edeceksin; ondan ben bildiriyorum. Artık öğretmenini de, seni de, anneni ve babanı da bulurlar; mezun olduğun lise biraz karışacak ama olsun. Başkalarının canı yanmasın, Allah korusun.

Yazık.
Çok ayıp.
Sen üniversiteyi kazanınca tayinimi oraya isterim demişti o yüzden hastalandım ya

Back
X