Benimde sana kanım ısınmıyor kaynana deseydiniz sizde
insan torununu sevmez mi, belli ki seni sevmiyor, sevmesin ne sen ne de oğlun muhtaç değilsiniz herhalde onun sevgisine,
oğluna laf edince, benim için dünya tatlısı der, koca bi öpücük kondurursun yanağına prensim dersin, otursun o çatlasın o zaman
bence görümcenin kızlarını sevmesine hiç takılma sevmesi normal çünkü, sen kendi ailene yuvana bak
evet benm ilgili sıkıntıları var benı sevmiyor biliyorum bende onu sevmiyorum allah için bile olsa sevmiyorum.ama daha lafına karşılık vermiş değilm hiç kanım ısınmıyor lafına bile cevap veremedim kanım dondu ellerim ayaklarım uyuştu sanki çok kötü oldum. YARISI YAVRUMUN YAVRUSU,YARISI YILAN YAVRUSU demekki benm kaynana böyle düşünüyor..ne acıı...
Belki de kucuk oglunuzu sizin tarafa benzettigi icin oyle soylemistir.
merhabalar.geçenlerde kaynanam benm küçük oğluma hiç kanının ısınmadığını söledi ciddi bi şekilde.önceleride şakayla karışık "aa bu çocuk bizden değil hiç bize bezemiyo(ki oğlum babasının kopyası)çingenelerin çocuğu gibi (asla küçümsemiyorm k.validenin dediğini yazıyorm) boyu kısa ayakları kısa,eli nie böle,niye öle bakıyo" gibi konuşuyordu sürekli. bir kere bile çocuklarımı kucağına alıp sevdiğini görmedm uzaktan sevdiğini bile görmedim huyu öle olabilir dicem ama görümcemin kızlarının her yerini ayrı seviyor "pamuk kızlarm prenses kızlarım ,ellerini ayrı sever saçlarını ayrı sever"benm çocuklarıma bunlarn binde birini bile yapmıyor.ben anlayamıyorum ne demek kanım ısınmıyor kendi öz evladının çocuguna kanı ısınmıyor bu mümkünmü?burda kayınvalide olan arkadşlar varsa onlara soruyorum gelini sevmiyorsanız oğlunuzun çocuklarınıdamı sevemezssiniz gerçektn merak ediyorum,kendisi bi keresinde eltim yüzünden onun çocuklarını sevemiyorum içimden gelmiyo demişti...
allah için sevmiyorum diyorsun.
alah aşkına nesi acı?
sevmezse sevmesin yahu.
babannemde bizleri sevmezdi annemizden dolayı.
ayılıp bayılmıyoruz ona bizde.
annem dünyada en nefret ettiği kadın çocuklarını sevmiyor diye acı çekmedi.
çocuk herşeyi görür...
anlar...
kuzenler arası ayırım yapıldığını da anlar.
gün olur devran döner...
ama sen olayı gerçekten anlamamışsın.
bu acı çekilecek, dramatize edilecek bir durum değil.
çünkü gerçekten senin problemin değil.
çocuğuna yeterli sevgi veremiyor musun?
bırak allahaşkına ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?