....................

elian

~~2oğlan1kız annesi~~
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
545
12
118
39
Ankara
.........................................

Son düzenleme:
Anlaşılan sizinle arasında sıkıntılar var.
Sizle anlaşamıyorsa bile torununa böyle davranması ve konuşması inanılmaz tuhaf.
Böylelerine torunlarının yüzünü göstermeyeceksin aslında.
Ne insanlar var, nasıl insanlıksa artık.

Benimde sana kanım ısınmıyor kaynana deseydiniz sizde

gerçekten çok ilginç genelde torunlar oğlandan olunca daha çok seviliyor
sevmemesi bir tuhaf bunu söylemesi tuhaf bu çocuk bizden değil demesi ayrı bir tuhaf
bir de küçük oğlum dediğine göre başka bir oğlun daha var galiba ona karşı nasıllar

bende bir kayınvalideden şöyle duymuştum.

YARISI YAVRUMUN YAVRUSU, YARISI YILAN YAVRUSU.

böyle düşünüyorsanız oğullarınızı evlendirmeyin. kızların başını yakmayın.

sevmezse sevmesin...

kayınvalide sevsin diye mi dünyaya getirdiniz çocuğunuz.

takmayın yahu.

eltiden bu sözleri duyduğunuzda sizde bende eşim dışında onun doğurduklarını sevemiyorum deyin.

hahahah

toplumuzda bu tip kayınvalideler var.

benim anneannem anlatır hep.
Kadının biri kızının çocuğunu severken "balamın balası baldır yarısı" diye severmiş.
oğlunun çocuğunu severken ise "balamın balası yılandır yarısı" diye severmiş...

çocuğunuzu sevmemesi tamamen eşinizin ve çocuğunuzun problemi.
birde buna takılmayın şu hayatta.

evet benm ilgili sıkıntıları var benı sevmiyor biliyorum bende onu sevmiyorum allah için bile olsa sevmiyorum.ama daha lafına karşılık vermiş değilm hiç kanım ısınmıyor lafına bile cevap veremedim kanım dondu ellerim ayaklarım uyuştu sanki çok kötü oldum. YARISI YAVRUMUN YAVRUSU,YARISI YILAN YAVRUSU demekki benm kaynana böyle düşünüyor..ne acıı...

insan torununu sevmez mi, belli ki seni sevmiyor, sevmesin ne sen ne de oğlun muhtaç değilsiniz herhalde onun sevgisine,
oğluna laf edince, benim için dünya tatlısı der, koca bi öpücük kondurursun yanağına prensim dersin, otursun o çatlasın o zaman

bence görümcenin kızlarını sevmesine hiç takılma sevmesi normal çünkü, sen kendi ailene yuvana bak

Son düzenleme:

evet beni sevmiyor.bende hep öyle diyorum onun sevgisine ihtiyacımız yok allaha şükür.

allah için sevmiyorum diyorsun.

alah aşkına nesi acı?

sevmezse sevmesin yahu.

babannemde bizleri sevmezdi annemizden dolayı.

ayılıp bayılmıyoruz ona bizde.

annem dünyada en nefret ettiği kadın çocuklarını sevmiyor diye acı çekmedi.

çocuk herşeyi görür...

anlar...

kuzenler arası ayırım yapıldığını da anlar.

gün olur devran döner...

ama sen olayı gerçekten anlamamışsın.
bu acı çekilecek, dramatize edilecek bir durum değil.
çünkü gerçekten senin problemin değil.
çocuğuna yeterli sevgi veremiyor musun?
bırak allahaşkına ya

Belki de kucuk oglunuzu sizin tarafa benzettigi icin oyle soylemistir.

küçük oğlum babasının kopyası hele ilk doğdugunda allahım dedim eşimi küçültüp getirmişler okadar benziyo,babasını görmeyenlr bile diyo babasınamı benziyo die,kaynana onuda inkar ediyo "yooo küçükken xx böle değildiki" die

bu yalan dünyada neler var neler kimi torununu sevmez kimide özler göremez sizinkide tuhafmış tövbe tövbe..

acı olması benm açımdan değil onun açısından hatta bence utanılacak bir durum kendi evladının çocugunu sevmemesi.acı da çekmiyorum anlayamıyorum kendimi yerine koyyorum da annesi ne olursa olsun o benm parçamın bi parçası nasılş sevemem ben onu anlşamıyorum

Şaka bile olsa çok gereksiz. Bir de sürekli söylüyor diyorsunuz. Sizden nefret etse bile torununu sevmesi beklenir. Ben olsam eşimle paylaşırdım, yanında söylerse eşin cevabını versin veya çocuğun üzerine yıkıp bizimki sana pek yakın davranmıyor anne, sen çocuğa ilgi göstermiyor musun falan desin. Bunları duymak zorunda değilsin sonuçta, o senin bi tanen...

Rahatsızlık verici bir durum tabi.
Ben çocukları çok severim çocuklarda beni çok severler ama bi akrabamızın çocuğuna kanım ısınmadı ilk defa böyle bişey oluyor çocuk soğuk bide hep tv izliyor tepkileri donuk. Annesinide severim ama nedense çocuğu sevemedim. Kişisel bişey düşünmeyin bu psikolojik olarak yıpratabilir sizi.
Yalnız çingene çocuğu gibi demesini tuhaf buldum. :44:
Eşiniz ne diyor bu konuda???

Son düzenleme:
Bu ne biçim bir laf arkadaş?

Ne yani sana resmen çocugu başkasından yapmışsın demeye getiriyor!

Çok sinirlendim kayınvalidenize

Ben olsam eşime de durumu söylerim, lafın nereye gittiğni bilmiyor der,
bir daha da görüşmem!

Kimse kusura bakmasın,
böyle kayınvalideye böyle muamele!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…