....................

olsun varsın sevmesin, Allah cümlemizin çocuklarına sağlık sıhhat versin. biz çoçukları birileri sevsin diye zaten doğurmuyoruz.
sen niye alınıyorsun kocan yani oğlu alınmıyorda...
boşverin gitsin.

ne demişler it ürür, kervan yürür.

evet ya nerdeyse çocuk başkasndan diyecek,dayanamadm anneme de anlattım nasıl üzüldü inanamadı kadın gelirim testi yaptırırım senide alır gelirim diyo, dayanamadı.

test mı yaptıracakmıs
ya siz neyı ispatlamaya çalışıyorsunuz?
kımı ıkna cabasındasınız Allah askına.
annende akıl mantık alır bır konusma yapmamıs.
o cocugu doguran sen, annesi sen? eeeee kme laf dusuyor acaba?

ne yapalım anne benimde içim sana ısınmadı ama oğlunun hatrına katlanıyorum sana sende ögle yap torununa deseydin ya ne kadar terbiyesiz bir kadın bu ya

Son düzenleme:
amaaaan sevmasse sevmesin ne takıyorsunuzki kafanıza...kalp kalbe karşıdır anneciiiim deyiverin bidaha söylerse

Sanırım anneniz kayınvalidenizin bu çocuk oğlumdan değil mi acaba? imasında bulunduğunu
düşünmüş.Anneler yanılmaz..Muhtemelen de kadın böyle alttan alttan o yüzden iğneliyordun sizi.Ne kadar kötü kalpli insanlar var..

Konuyu okur okumaz aklima ilk gelen, kaynananin atacagi iftiraya zemin hazirliyor olusuydu.

Nitekim oyle olmus saniyorum. Allahtan korkmayan, cahil, yobaz, akilsiz ve kotu kalplilerden yine O'na siginmaktan baska care yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…