....................

benim evladım için kimse ağız burun bükemez..kanı ısınmıyorsa hanfendinin , onun kanına tüküreyim ben..

Son düzenleme:
keşke yapabilsem ama yapım mı bu yoksa,hep büyüklere saygıyı fazlamı verdiler bize bilmiyorum, ama artık sabrım taşdı

hay ellerine sağlık içim ferahladı ya:)

evet ya nerdeyse çocuk başkasndan diyecek,dayanamadm anneme de anlattım nasıl üzüldü inanamadı kadın gelirim testi yaptırırım senide alır gelirim diyo, dayanamadı.

senin yerinde olsam asla ama asla o k.valideye çocuklarımın saçınn telini bile göstermem.ne ben giderim ne çocukalrımı gönderirim.bir daha yüzümüzü göremez.terbiyesiz kadın! insan başkasının çocuğunu bile bazen öyle çok seviyor ki kendi torununa böyle bakmak çok kötü bir yürek ister.içi kötü o kadının.torun sevgisini falan hak etmiyor.çok sinirlendim ya!!! nasıl izin veriyosun bu laflara,niye sesini çıkarmıyosun? benim çocuklarıma kimse laf edemez.parçalarım onu..valla tepem attı şurda!!

Son düzenleme:
Heyy büyük Allahım , ne insanlar var yahuu ,
kadının derdine de bak sen , niye bize benzemiyo diye dert yanıyo .... tövbe tövbe , eli ayağı aklı fikri sağlıklı torunumun diyip te şükretmiyor da Rabbine , niye bize benzemiyor diye hayflanıyor ...
ne denir böylelerine bilmem ki valla , sevmiyorsa gelinini sevmiyor canım , insan torunundan ne ister , günahsız melekten ...

sen hiç takma kafana arkadaşım , Allah sana sapa sağlam çoçuk nasip etmiş ne büyük mutluluk , onun yanında inadına daha çok sev şımart kız onu

keşke yapabilsem ama yapım mı bu yoksa,hep büyüklere saygıyı fazlamı verdiler bize bilmiyorum, ama artık sabrım taşdı

ne saygısı güzelim ya,kadın senin çocuğna demediğini bırakmamış..büyükler büyüklüğünü bilecek ki küçükler saygı göstersin.saygı demek herşeye eyvallah demek değildir.

Eşiniz ne diyor bu duruma?

ne diyecek biç birşey demiyor.çünkü annesi ne derse doğrudur,hatta eger onun yanında deseydi kaynana benm bu çocuga kanm ısınmıyor die eminim eşimde "haklısın anne benımde kanm ısınmıyor,hem neyine kanın ısınacak" bile derdi annesi sölüyorse kesinlikle doğrudur

Anladım zaten eşiniz böyle olmasa kayınvalide bunu deme cesaretini gösteremezdi!

O zaman yapacagın tek şey görüşmemek, çocuklarınızı da görüştürmemek.
Madem kanı ısınmıyor,
kanının ısındıgı torunları sevsin!

ne saygısı güzelim ya,kadın senin çocuğna demediğini bırakmamış..büyükler büyüklüğünü bilecek ki küçükler saygı göstersin.saygı demek herşeye eyvallah demek değildir.

ah işte ah yapamıyorum..gerçi bu güne kadar yapmadım da ne oldu adım sinsi oldu alttan iş çeviriyor bişiler planlıyor oldu hep

ah canım elimde olsa birdaha o eve değil o şehre ayak basmayacağm benm ailem de orda oldugu halde...

ah işte ah yapamıyorum..gerçi bu güne kadar yapmadım da ne oldu adım sinsi oldu alttan iş çeviriyor bişiler planlıyor oldu hep

çocuklarım söz konusuysa yapamayacağım şey yoktur..onlar Rabbimin emanetleri bizlere,kimsenin aşağılama hakaret etme hakkı olamaz..bu ister anne ister k.valide olsun gereken şeyi yaparım.susmak her zaman doğru değildir.

Gün geçmiyor ki bir kişi daha şu foruma kayınvalidem çocuklarımı sevmiyor tarzı bir konu açmasın.Arkadaşım evlisiniz,mutlusunuz,çocuklarınız var,hasta değilsiniz,aç değilsiniz halinize şükretsenize.Kayınvaliden senin çocuklarını sevmek zorunda da değil.Bunu bu kadar sıkıntı yapan insanları ben anlamıyorum.Öyle anneler var ki çocuklarını herkes sevmek zorundaymış gibi davranıyor.Kendi adıma konuşayım yeni doğan çocuklardan ürkerim,bir çoğunu sevemem bakamam bile.Ancak aşırı derecede sevimli bir şeyse sevebilirim.Bence çocuğun sevilme yaşı 3-4 yaşlarıdır.Neyse bu tarz şeyleri çok büyütüyorsunuz bence asıl sorununuz kaynana önyargısı.Her şeyden kaynananız tarafından sevilmediğinize dair anlam çıkartmaya çalışıyorsunuz.Yine kendi adıma konuşayım çocuğum olduğunda isterse benim annem bile sevmesin o çocuğu benim sevgim yeter de artar.Başkası sevmiyor diye de üzülmem.Beni de babannem sevmezdi hiç ben kız çocuğuyum diye,gram da umrumda olmadı yani.Annemin de buna taktığını hiç görmedim.Zaten ailesi tarafından haddinde fazla sevilen bir çocuktum ilgi açlığı çekmedim.

yerinizde olsam bende eşinizin k.validenize benzemediğini söylerim.
bakalım nasıl hissedecek kendini

Son düzenleme:
bir daha derse, dert ettiğin şeye bak babannesi, büyüyünce o da seni sevmez ödeşirsiniz de.

en sevdiğinin üzerinden can acıtmaya çalışan sadist bir kadın için değer mi arkadaşım?

aynısını bende yaşıyorum .....ama umrumda bile değil sevmezsse sevmesin onun vicdanında sorun var..bu bize hiçç benzemez muhabbeti herzaman yapılır..benzemesin de valla :) kendilerinin ne özelliği varsa sanki benim oğlum çok yakışıklı,zeki onu çekemiyo,tabi kendilerinde yok böylesi:) aman işin şakası tabi ama cahille cahil olmayacan boşverr....eşimde sinir oluyo herkes bana benzetiyoda bir bizimkiler benzetemedi diyo...bende senden olduğuna şüphelerimi var dedim.o da boşver cahilliklerinden deyip konuyu kapattı..ama oğlum şimdi büyüdü ya heleki milletin içinde nasılda benzetirler ay aman aynı dedesi,aynı nenesi :) takma güzelim boşver

Bu kadın Allahın yarattığı yavruya bunları diyebilecek kadar şuursuzsa canım boşver sevmesin...

bir daha bu tarz bir cümle kurduğunda duygularınız karşılıklı annecim onlarında sana karşı tavırları soğuk.birirlerinizden elektrik alamıyorsnunuz der gülersiniz.bozulduğunuzu belli etmeyin.çocuğunuzun ezilmesine izin vermeyin aslada çocuklarınıza ilgi şefkat göstermesini beklemeyin.elbette insan çok üzülüyor bu tarz durumlarda ama yapabileceğiiz çok birşey yok eşiniz en önemli faktör ama oda boşmuş.allah yarımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…