- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
merhabalar.geçenlerde kaynanam benm küçük oğluma hiç kanının ısınmadığını söledi ciddi bi şekilde.önceleride şakayla karışık "aa bu çocuk bizden değil hiç bize bezemiyo(ki oğlum babasının kopyası)çingenelerin çocuğu gibi (asla küçümsemiyorm k.validenin dediğini yazıyorm) boyu kısa ayakları kısa,eli nie böle,niye öle bakıyo" gibi konuşuyordu sürekli. bir kere bile çocuklarımı kucağına alıp sevdiğini görmedm uzaktan sevdiğini bile görmedim huyu öle olabilir dicem ama görümcemin kızlarının her yerini ayrı seviyor "pamuk kızlarm prenses kızlarım ,ellerini ayrı sever saçlarını ayrı sever"benm çocuklarıma bunlarn binde birini bile yapmıyor.ben anlayamıyorum ne demek kanım ısınmıyor kendi öz evladının çocuguna kanı ısınmıyor bu mümkünmü?burda kayınvalide olan arkadşlar varsa onlara soruyorum gelini sevmiyorsanız oğlunuzun çocuklarınıdamı sevemezssiniz gerçektn merak ediyorum,kendisi bi keresinde eltim yüzünden onun çocuklarını sevemiyorum içimden gelmiyo demişti...
Hakaret etmesini desteklemiyorum ki ben.Ama sevmek zorunda değil.Zorla mı sevdirceksiniz çocuğu allah aşkına.Evladını sevmekle de alakası bile yok.Evlat senin parçan,içinde taşıdığın,sütünü verdiğin kanından kopan bir şey.Evlat çirkinde olsa sevilir,yaramaz olsa da sevilir,evlat bu denilir affedilir.Ama kimse torununu bu şekilde sevmek zorunda değil.Yaşlı başlı insanlar yahu o yaşta dillerinde ne varsa söyleyebiliyorlar.Belki kadın gerçekten sevmek istemiyordur torunlarını.Birini sevmemek ne zamandan beri suç oldu.Ha hakaret etmesine ben de karşıyım o yanlış bir şey.
ah haspam kapı önunde buldun sankı o cocugu...hoş kapıdada bulsan cocuk cocukturda ınsan sevgısı olmayan ısınmaz tabı
Allah böyle babaanneleri bildiği gibi yapsın. Benim babaannem de annemi sevmediği için beni hiç sevmedi hiç öpüp okşamadı torunum demedi. Ama halalarımın çocuklarına çok güzel baktı. Babam ben 7 yaşındayken öldü kesinlikle ilgilenmedi. Zavallı annem onların yaptıklarını düşüne düşüne kanser oldu gitti. Şimdi babaannem kendisi de öldü geçen sene ama dilerim mezarında her saat her dakika azap çeksin. bana ve anneme yaşattıklarını misliyle orada ödesin. Her duamda anneme babama dedeme rahmet okurum ama o cehennemde yansın.
Hakaret etmesini desteklemiyorum ki ben.Ama sevmek zorunda değil.Zorla mı sevdirceksiniz çocuğu allah aşkına.Evladını sevmekle de alakası bile yok.Evlat senin parçan,içinde taşıdığın,sütünü verdiğin kanından kopan bir şey.Evlat çirkinde olsa sevilir,yaramaz olsa da sevilir,evlat bu denilir affedilir.Ama kimse torununu bu şekilde sevmek zorunda değil.Yaşlı başlı insanlar yahu o yaşta dillerinde ne varsa söyleyebiliyorlar.Belki kadın gerçekten sevmek istemiyordur torunlarını.Birini sevmemek ne zamandan beri suç oldu.Ha hakaret etmesine ben de karşıyım o yanlış bir şey.
merhabalar.geçenlerde kaynanam benm küçük oğluma hiç kanının ısınmadığını söledi ciddi bi şekilde.önceleride şakayla karışık "aa bu çocuk bizden değil hiç bize bezemiyo(ki oğlum babasının kopyası)çingenelerin çocuğu gibi (asla küçümsemiyorm k.validenin dediğini yazıyorm) boyu kısa ayakları kısa,eli nie böle,niye öle bakıyo" gibi konuşuyordu sürekli. bir kere bile çocuklarımı kucağına alıp sevdiğini görmedm uzaktan sevdiğini bile görmedim huyu öle olabilir dicem ama görümcemin kızlarının her yerini ayrı seviyor "pamuk kızlarm prenses kızlarım ,ellerini ayrı sever saçlarını ayrı sever"benm çocuklarıma bunlarn binde birini bile yapmıyor.ben anlayamıyorum ne demek kanım ısınmıyor kendi öz evladının çocuguna kanı ısınmıyor bu mümkünmü?burda kayınvalide olan arkadşlar varsa onlara soruyorum gelini sevmiyorsanız oğlunuzun çocuklarınıdamı sevemezssiniz gerçektn merak ediyorum,kendisi bi keresinde eltim yüzünden onun çocuklarını sevemiyorum içimden gelmiyo demişti...[/QUOTslm canim okurken cok ama cok sinir oldum kurban et onlara cocuklarini kurban olsun eline ayagina birdaha gösterme gönderme olsun bitsin seni sinir edecegine sordugundada kanin isinmamis ya sen görme benim cocuklarimi de .iste insana zorla bunlari yaptiriyorlar gercekten bende cok hassasim kayinvalide konusunda.üzülme canim sen sen sev cocuklarini yeter...gerisi önemli bile degil onlar senin canin senden daha cok ama cok kimse sevemez bakamaz..
bende bir kayınvalideden şöyle duymuştum.
YARISI YAVRUMUN YAVRUSU, YARISI YILAN YAVRUSU.
böyle düşünüyorsanız oğullarınızı evlendirmeyin. kızların başını yakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?