55-60 kilo arasında dukan diyeti yapacağım diyet arkadaşı arıyorum kızlar hadi diyete

bende varım beni de alın :) ne nedir nasıl yapılır bilgilendirin lütfen.

boncuguum hoş geldin. kızlar ben bir kilo vermişim atakta :44: o yüzden biraz daha sürdüreceğim. bugün sabah yoğurt, peynir yedim öğle yemeğinde de piliç şiş ve ayran-yoğurt düşünüyorum. bakalım ne olacak

[/INDENT]
konu sahibi geldi bugün diyete başlıyoruz hoş geldin tatlım:3:

Selam arkadaşım. Nasılsın?
Yoğunluktan dolayı bir süre giremedim nete.
Nasıl durumlar sizde?
Bu arada ben başladım protein ağırlıklı diyete,lakin yanında sebzesiz yapamadım.
Buna rağmen kilomda ciddi düşüş var:46:
Şuna kaç kilosum bilmiyorum,(tartım olmadığından) fakat giysilerimden anlaşılıyor.

[/INDENT]

Selam arkadaşım. Nasılsın?
Yoğunluktan dolayı bir süre giremedim nete.
Nasıl durumlar sizde?
Bu arada ben başladım protein ağırlıklı diyete,lakin yanında sebzesiz yapamadım.
Buna rağmen kilomda ciddi düşüş var:46:
Şuna kaç kilosum bilmiyorum,(tartım olmadığından) fakat giysilerimden anlaşılıyor.
ben 2 kilo vermişim:5: keşke daha fazla verebilseydim
. dün bozdum bugün tekrar başladım bakalım canım. gelişmeleri bildir mutlaka

kizlar benide alin araniza.. bende bugun basladim dukan a.. 7 kilo fazlam var.. umarim verebilirim.. hergun 45 dk hatta 1 saat kadarda yürüyüs yapiyorum.. sporu diyetle desteklemeye karar verdim.. en mantiklisida dukan gibi geldi gözüme.. sigarayi birakinca aldim bu kilolari.. :( ama aldigim kilolara cok üzülüyorum cok.. hic bu kadar kilo almamistim.. sanki vucudumda cimento torbalari bagli gibi bir agirlik var üstümde.. bi de hepsi karnimda toplandi sanki.. :(

kizlar benide alin araniza.. bende bugun basladim dukan a.. 7 kilo fazlam var.. umarim verebilirim.. hergun 45 dk hatta 1 saat kadarda yürüyüs yapiyorum.. sporu diyetle desteklemeye karar verdim.. en mantiklisida dukan gibi geldi gözüme.. sigarayi birakinca aldim bu kilolari.. :( ama aldigim kilolara cok üzülüyorum cok.. hic bu kadar kilo almamistim.. sanki vucudumda cimento torbalari bagli gibi bir agirlik var üstümde.. bi de hepsi karnimda toplandi sanki.. :(

Merhaba. Hoş geldin.
Merak etme,karar verdiysen,kilolarını da vereceksin. Önemli olan niyet.
Ama sabr gerek bu işte biliyorsun.
Hayırlı olsun.

ben 2 kilo vermişim:5: keşke daha fazla verebilseydim
. dün bozdum bugün tekrar başladım bakalım canım. gelişmeleri bildir mutlaka

O 2 kilo şiş olduğunu biliyorsun demi?
Sakın bırakma.
Ben de ara ara bozuyorum,lakşn bozduğum günün ertesi günü detoks yapıyorum.
Sporum ve yürüyüşümü aksatmıyorum.
Bakalım dükkan testime göre hedeflediğim kiloma 10 Mayıs'ta ulaşacağım.

O 2 kilo şiş olduğunu biliyorsun demi?
Sakın bırakma.
Ben de ara ara bozuyorum,lakşn bozduğum günün ertesi günü detoks yapıyorum.
Sporum ve yürüyüşümü aksatmıyorum.
Bakalım dükkan testime göre hedeflediğim kiloma 10 Mayıs'ta ulaşacağım.

inş.canım en kısa sürede veririz bu kiloları. sen kaç kilosun şimdi

Iyi aksamlar kizlar.dukan diyeti hakkinda benide bilgilendirirmisiniz.vermem gereken 4 kilo var.ne yaptiysam veremiyorum
.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyi aksamlar kizlar.dukan diyeti hakkinda benide bilgilendirirmisiniz.vermem gereken 4 kilo var.ne yaptiysam veremiyorum
.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım kusura bakma giremedim bi süre. ilk üç gü yağsız süt ürünleri ve et ürünleri tüketiyoruz. sonraki safhalarda sebze de girecek diyetimize senin kilo fazlan 5 ten fazla olmadığı için bir gün atak evresi yapacaksın. forumda dukan diyetiyle ilgili bilgiler mevcut . atıyorum linki

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=384581

Kızlar merhaba

Ben de yarın itibari ile başlıyorum, bu sefer azimliyim çok, gün gün kilolarımı yazıcam buraya..siz de yazın motive edelim birbirimizi☺️

Hadi hepimize kolay gelsin😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba ben gecen sene dukan yaptim atak evresinde 4. gün alerji oldum kasinma kabarti oluştu vücudumda ama hemen 3 kiloya yakin verdiğim için hoşuma da gitmişti.simdi 20 gündür karatay yapiyorum çok rahattim ama 1.5 kilo verdim anca o yüzden hoşuma gitmedi.simdi diyorum ki 3 gün atak yapsam allerjim başlamadan bitmiş olur.sonra da sebze giriyor nasil olsa.yani 3 gün hariç diğer günler dukan karatay karisimi bir diyet ise yarar mi acaba.bir diyet bulamadim kendime ne yapacagim bilmiyorum.

inş.canım en kısa sürede veririz bu kiloları. sen kaç kilosun şimdi
Selam güzelim.
Ne güzel gidiyordu diyetim,ta ki son günler strese girmeye başlayana kadar:43: şimdi bir kaç gündür çikolata ve karışık yemekler yemeye başladım.
Kaç kilo olduğumu,bulunduğum mekanda tartım olmadığı için bilemiyorum.yakın günlerde eve dönünce bakıp yazacağım buraya.
Bu günden yeniden toparlanıp ve devam etmeye karar verdim. Umarım fazla değişiklik olmamıştır kilomda.
Sizde nasıldır durumlar?

Kızlar kimse devam etmiyor mu diyete?ben yazim bari belki katılanlar olur

Başlangıç 07.04.2014 : 64 kg
08.04.2014 : 62.5 kg

Bugün ikinci günüm

Selam güzelim.
Ne güzel gidiyordu diyetim,ta ki son günler strese girmeye başlayana kadar:43: şimdi bir kaç gündür çikolata ve karışık yemekler yemeye başladım.
Kaç kilo olduğumu,bulunduğum mekanda tartım olmadığı için bilemiyorum.yakın günlerde eve dönünce bakıp yazacağım buraya.
Bu günden yeniden toparlanıp ve devam etmeye karar verdim. Umarım fazla değişiklik olmamıştır kilomda.
Sizde nasıldır durumlar?

hala 57 ile devam ancak bi kaç gündür tartılmıyorum . anladığım kadarıyla fazla kaçırıyorum azaltmaya başlayacağım yarından itibaren ben de . bir de sindirim sistemim mahvoldu artık. lifli gıdalar olmayınca ..

Kızlar kimse devam etmiyor mu diyete?ben yazim bari belki katılanlar olur

Başlangıç 07.04.2014 : 64 kg
08.04.2014 : 62.5 kg

Bugün ikinci günüm

bravo tatlım ne yedin bana da anlatır mısın benim kilo kımıldamıyor zaten çok zor kilo veriorum :50:

bravo tatlım ne yedin bana da anlatır mısın benim kilo kımıldamıyor zaten çok zor kilo veriorum :50:

Canım ben de zor kilo veriyorum aslında, sanırım ilk gün giden kilolar ağırlıklı olarak sudan gidiyor..
Dün yediklerim
Kahvaltı : 1 tane kayısı kıvamında haşlanmış yumurta ve bir küçük dilim yağsız peynir,şekersiz çay
Öğlen : bişey yemedim
Ara : yağsız sütle yapılmış bir fincan kahve
Akşam : 2 parça tavuğu (200 gr kadar) tavada yağsız kızarttım,onu yedim (saat 5 civarı)
Ara : bir kase içine maydanoz kıyılmış yağsız yoğurt

Ama yulaf kepeği yemeyi unutmuşum 😌 bol bol su içtim

Bugün ikinci günüm yine aynı menüyü tekrarlayacağım bakalım kilolar gidecek mi görcez☺️

Back
X