- Konu Sahibi lawyergirl
konu sahibi geldi bugün diyete başlıyoruz hoş geldin tatlım![]()
Hoşbuldum=) o zaman bende hemen diyet moduna giriyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldim geldim =) cevaap verdiğin için çok saol :26: bu arada benim içinde meyve sebze biraz zor olucak ama bakalım deniycemGel gelhoşgeldin.
Asl konu sahibi yok şu an burada,ama ben varım şimdilik.
bende varım beni de alın :) ne nedir nasıl yapılır bilgilendirin lütfen.
ben 2 kilo vermişim[/INDENT]
Selam arkadaşım. Nasılsın?
Yoğunluktan dolayı bir süre giremedim nete.
Nasıl durumlar sizde?
Bu arada ben başladım protein ağırlıklı diyete,lakin yanında sebzesiz yapamadım.
Buna rağmen kilomda ciddi düşüş var
Şuna kaç kilosum bilmiyorum,(tartım olmadığından) fakat giysilerimden anlaşılıyor.
kizlar benide alin araniza.. bende bugun basladim dukan a.. 7 kilo fazlam var.. umarim verebilirim.. hergun 45 dk hatta 1 saat kadarda yürüyüs yapiyorum.. sporu diyetle desteklemeye karar verdim.. en mantiklisida dukan gibi geldi gözüme.. sigarayi birakinca aldim bu kilolari..ama aldigim kilolara cok üzülüyorum cok.. hic bu kadar kilo almamistim.. sanki vucudumda cimento torbalari bagli gibi bir agirlik var üstümde.. bi de hepsi karnimda toplandi sanki..
![]()
ben 2 kilo vermişimkeşke daha fazla verebilseydim
. dün bozdum bugün tekrar başladım bakalım canım. gelişmeleri bildir mutlaka
O 2 kilo şiş olduğunu biliyorsun demi?
Sakın bırakma.
Ben de ara ara bozuyorum,lakşn bozduğum günün ertesi günü detoks yapıyorum.
Sporum ve yürüyüşümü aksatmıyorum.
Bakalım dükkan testime göre hedeflediğim kiloma 10 Mayıs'ta ulaşacağım.
Iyi aksamlar kizlar.dukan diyeti hakkinda benide bilgilendirirmisiniz.vermem gereken 4 kilo var.ne yaptiysam veremiyorum
.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben pazartesi sabahı 57 kiloyla dukana başladım. Şuan 54.6 - 55 felan çıkıyorum.
3 günde 3 kilo verdim valla
Ben de varımmm
Selam güzelim.inş.canım en kısa sürede veririz bu kiloları. sen kaç kilosun şimdi
Selam güzelim.
Ne güzel gidiyordu diyetim,ta ki son günler strese girmeye başlayana kadarşimdi bir kaç gündür çikolata ve karışık yemekler yemeye başladım.
Kaç kilo olduğumu,bulunduğum mekanda tartım olmadığı için bilemiyorum.yakın günlerde eve dönünce bakıp yazacağım buraya.
Bu günden yeniden toparlanıp ve devam etmeye karar verdim. Umarım fazla değişiklik olmamıştır kilomda.
Sizde nasıldır durumlar?
bravo tatlım ne yedin bana da anlatır mısın benim kilo kımıldamıyor zaten çok zor kilo veriorumKızlar kimse devam etmiyor mu diyete?ben yazim bari belki katılanlar olur
Başlangıç 07.04.2014 : 64 kg
08.04.2014 : 62.5 kg
Bugün ikinci günüm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bravo tatlım ne yedin bana da anlatır mısın benim kilo kımıldamıyor zaten çok zor kilo veriorum![]()